Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έγινε γνωστό, η επετειακή μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 θα διατεθεί στις 2 Αυγούστου, και οι χρήστες του πλέον σύγχρονου λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα την κατεβάσουν δωρεάν.

Η επετειακή αναβάθμιση θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά στα Windows 10, όπως ένα ανανεωμένο μενού έναρξης, το Windows Hello σε ιστοσελίδες και εφαρμογές καθώς και την τεχνολογία Windows Ink. Τώρα, μαθαίνουμε ότι παράλληλα με το Anniversary Update για τα Windows 10, έρχεται και το Anniversary Update για τα Windows 10 Mobile, που και αυτό θα διατεθεί στις 2 Αυγούστου.

Την σχετική αποκάλυψε έκανε η επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, Dona Sarkar με σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί η διανομή να ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες οι συσκευές θα το λάβουν την ίδια ημέρα. Ενδεχομένως να χρειαστούν και μερικές εβδομάδες για να φτάσει στο κινητό σας που τρέχει Windows 10 Mobile.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Dona τα πάει πολύ, και βγάζει 2 build την εβδομάδα, με τα windows mobile να έχουν στρώσει πάρα πολυ. Είναι σχεδόν έτοιμοι αυτή την φορά.

Επίσης οι εφαρμογές έχουν πάρεις τα πάνω τους τελευταία. Όλοι βγάζουν UWP official...

• Like 3
Δημοσ.

Δε θα χει άλλη ευκαιρία, αν είναι fail πάλι ή αν χάσει την ημερομηνία...

Δεν θα είναι fail, γιατί ήδη δεν είναι. Όσοι είμαστε insider το ξέρουμε...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ της έδωσα την ευκαιρία της αλλά το λειτουργικό αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων τόσο ως λειτουργικό το ίδιο όσο και στο θέμα υποστήριξης από τρίτους κατασκευαστές οπότε με βλέπω να γυρίζω πίσω στο android σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα είναι fail, γιατί ήδη δεν είναι. Όσοι είμαστε insider το ξέρουμε...

αν αυτή είναι η γνώμη της πλειοψηφίας πάω πάσο
Δημοσ.

Μια ερώτηση για όποιον έχει καταλάβει. Στο εν λόγω update θα υπάρχει τελικά και η δυνατότητα να απαντάμε κλήσεις από Windows Phone σε Windows 10 PC; Retromaniac ως insider έχει εμφανιστεί αυτή η δυνατότητα σε εσένα ως τώρα ή όχι;

Δημοσ.

Μια ερώτηση για όποιον έχει καταλάβει. Στο εν λόγω update θα υπάρχει τελικά και η δυνατότητα να απαντάμε κλήσεις από Windows Phone σε Windows 10 PC; Retromaniac ως insider έχει εμφανιστεί αυτή η δυνατότητα σε εσένα ως τώρα ή όχι;

Μπορούσες να στείλει sms, αλλά το κόψανε γιατί θα το βάλουν στο skype.

Τώρα για τηλέφωνο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη αλλά η microsoft το έχει κάνει tease για το anniversary. Δεν νομίζω ότι θα το προλάβουν για τότε.

http://mspoweruser.com/microsoft-teases-hand-off-like-feature-phone-calls-windows-10-anniversary-update-build/

• Like 1
Δημοσ.

Το θυμαμαι το συγκεκριμένο tease αλλά δεν θυμόμουν καθόλου αν το έχουν πει για σίγουρα ή αν ακόμα παίζει το πότε θα σκάσει. Παίζει να είμαι ο μόνος που το περιμένω τόσο πολύ αυτό το feature.

Δημοσ.

Καλό μου φαίνεται. Θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο, αλλά δεν καίγομαι. Εσύ γιατί το περιμένεις τόσο πολύ;

Δημοσ.

Εχω δει την αντιστοιχη λειτουργια για Mac-iPhone και ειναι τεραστιο βολεμα. Αφηνεις το κινητο σε μια ακρη και δεν σε νοιαζει γιατι τα κανεις ολα απο το PC.

Really good stuff.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που λείπει από τα Windows Phone, είναι λίγη... Google.

Με Chrome, Youtube και Maps σε native φάση και όχι Αθήνα-Κόρινθο μέσω Λαμίας, οι low range Android συσκευές δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Επίσης λίιιιιιιιγο πιο γρήγορα updates από τους devs θα ήταν ευπρόσδεκτα. Οσο ήμουν σε WP, ήταν σπάσιμο νεύρων να μπορώ να κάνω κάτι στο 2 ετών tablet μου που δεν μπορώ να κάνω στο 5 μερών κινητό μου, επειδή δεν είχε βγει το update για WP.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία επετειακά update...με τις εφαρμογές όλα οκ? το λύσαμε το πρόβλημα? να τρέξει ο κόσμος να πάρει WP συσκευές...?

Δημοσ.

Εχω δει την αντιστοιχη λειτουργια για Mac-iPhone και ειναι τεραστιο βολεμα. Αφηνεις το κινητο σε μια ακρη και δεν σε νοιαζει γιατι τα κανεις ολα απο το PC.

Really good stuff.

Το feature αυτό το θυμάμαι πριν 10+ χρόνια, που ένας τυπάς είχε κάνει το MyPhoneExplorer για τα ericsson(συμβατή και με Nokia κ.α) που εκτός browse των αρχείων σου, χειριζόσουν τα πάντα από το PC, SMS, Κλήσεις και πολλά άλλα! Τώρα λέει υποστηρίζει και Android(δεν το 'χω τσεκάρει). Τρομερή ευκολία, ειδικά για τα χρόνια εκείνα! Κρίμα τόσα χρόνια μετά τέτοιες υλοποιήσεις ακόμα να ψάχνουν το δρόμο τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...