Προς το περιεχόμενο

smartphone 100 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα android smartphone μέχρι 100 ευρώ για την μητέρα μου με κύρια χρήση τηλεφώνου και περιστασιακό web browsing. Υπάρχει προτίμηση σε μεγαλύτερες οθόνες και ίσως να μπορεί να γίνει μια μικρή υπέρβαση στα χρήματα εφόσον αξίζει 

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα android smartphone μέχρι 100 ευρώ για την μητέρα μου με κύρια χρήση τηλεφώνου και περιστασιακό web browsing. Υπάρχει προτίμηση σε μεγαλύτερες οθόνες και ίσως να μπορεί να γίνει μια μικρή υπέρβαση στα χρήματα εφόσον αξίζει

Lumia 640 XL, αν αντέχεις αυτήν την υπέρβαση, 640(ή οποιοδήποτε άλλο WP) αν τη θεωρείς μεγάλη.
Δημοσ.

Lumia 640 XL, αν αντέχεις αυτήν την υπέρβαση, 640(ή οποιοδήποτε άλλο WP) αν τη θεωρείς μεγάλη.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση αλλά επειδή και το προηγούμενο κινητό της ήταν android έχει συνηθίσει τα συγκεκριμένα μενού εικονίδια και λοιπά και όταν της έδωσα να δοκιμάσει λίγο το δικό μου WP άρχισε να χάνεται τελείως στα μενού και τις ρυθμίσεις όποτε θα ήταν προτιμότερη μια λύση με android λειτουργικό 

Δημοσ.

Τα doogee τα είδα στα σκρουτζομαγαζα και μου φάνηκαν ενδιαφερουσες περιπτώσεις αλλά το μόνο που με φοβίζει είναι το κατα πόσο εμφανίζουν βλάβες και προβλήματα και τι συμβαίνει με το service σε περίπτωση βλάβης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...