dimitris_ts1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το κινητο εδώ και αρκετο καιρό έχει αρχησει να μην λειτουργεί σωστά. Αρχικά κολλούσε και ζεσταίνονται και ανοιγοκλείνουν σε τυχαίες στιγμες. Το έκανα root δεν μπορει να συνδεθεί στο google play και δεν μπορεί να συνθέθει στον υπολογιστή με το καλώδιο usb. Έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τιποτα. Θα φαίνεται ότι έχει γίνει root γιατί θέλω να το στείλω για εγγυηση. Λέτε να υπάρξει καποιο πρόβλημα με την εγγύηση ? Ευχαριστώ
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ΑΝ είναι root,χάνεις την εγγύηση αν το στείλεις.
dimitris_ts1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θαφιανεται πάλι ότι έχει γίνει κάποια στιγμή root ?
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θαφιανεται πάλι ότι έχει γίνει κάποια στιγμή root ? αν έχει την official rom,νομίζω όχι δεν φαίνεται κάπου
leo066 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 εννοείτε ότι φαίνεται, ο Knox έχει γράψει και πλέον δεν έχεις εγγύηση, βρες το phone info από κάπου αλλού αφού δεν μπαίνει στο play store και δες αν έχει γράψει, κατά 99% έχει γράψει
dimitris_ts1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το βρηκα. Λέει knox warranty void: 0x1 Τι σημαίνει αυτό ?
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το βρηκα. Λέει knox warranty void: 0x1 Τι σημαίνει αυτό ? είσαι εκτός εγγύησης. *είδες για να μην έχω leo066 samsung τηλ,δεν το γνώριζα
dimitris_ts1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 οκ υπαρχει καποιος τροπς να το κανω reset ?
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 οκ υπαρχει καποιος τροπς να το κανω reset ? δεν το γνωρίζω ΑΝ γίνεται στο συγκεκριμένο μοντέλο.δές στο youtube,υπάρχουν αρκετά video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα