paparovic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εδώ είναι το θέμα που μαζευόμαστε όλοι οι τεχνοφοβικοί πανεπιστήμονες, κράζουμε το σύμπαν και αναπολούμε τον καιρό εκείνο τον παλιό που παίζαμε μπάλα με δέρματα φτιαγμένα από μαμούθ που σφάξαμε με τα χεράκια μας; 4
Izzy Stradlin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Περιμενω την στιγμη που θα ερθει ο Μορφεας, θα μου πει οτι ειμαι ο εκλεκτος και θα με ξυπνησει απο το Matrix!
pcos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εδώ είναι το θέμα που μαζευόμαστε όλοι οι τεχνοφοβικοί πανεπιστήμονες, κράζουμε το σύμπαν και αναπολούμε τον καιρό εκείνο τον παλιό που παίζαμε μπάλα με δέρματα φτιαγμένα από μαμούθ που σφάξαμε με τα χεράκια μας; ναι, εισαι στο σωστο μερος τι θα λενε για μας οι απογονοι μας αναρωτιεμαι "αυτοι εκει στο μεσαιωνα του 21ου αιωνα τρομαζαν και με τη σκια τους..."
forgotten Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ναι, εισαι στο σωστο μερος τι θα λενε για μας οι απογονοι μας αναρωτιεμαι "αυτοι εκει στο μεσαιωνα του 21ου αιωνα τρομαζαν και με τη σκια τους..." πολυ πιθανον να μην υπαρχει ανθρωποτητα με τον ρυθμο που παμε ,εννιοτε σιγα να μην με νοιαζει οτν κλεισω τα ματια μου τι θα λενε οι υποθετικοι απογονοι...
Lanike71 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Όσο υπάρχουν τεχνο-γκάνγκστερ, θα υπάρχουν τεχνοφοβικοί.
intos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 αυτα ειναι καλα νεα... γιατι στο τελος απλα δεν θα τολμησει κανενας να υπηρετησει τον στρατο και ολοι θα κατσουν στα αυγα τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα