rudigarcia222 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 αγορασα με δανειο απο vw αυτοκινητο,πηγα με ολα τα απαραιτητα εγγραφα στην αντιπροσωπεια πριν 12 μερες (μου ειχαν πει 5 εργασιμες)και ακομα τιποτα,(παιρνω τηλ ανα διημερο και λενε περι γραφειοκρατειας)τελικα ποσο διαρκει αυτη η άρση παρακράτησης κυριότητας αυτοκινήτου??το προβλημα μου ειναι οτι κρατανε και την αδεια και δεν μπορω να κυκλοφορησω,πρεπει να κανω και ταξιδια για την εργασια μου,εχω φωτοτυπια βεβαια αλλα οπως λενε δεν ειμαι 100% νομιμος και με γραφουν,γνωριζει κανεις που μπορω να απευθυνθω περα της vw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Υπομονή, δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος, αν το τρέξει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης η αρση παίρνει σίγουρα μία εβδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγω παλια με το που πληρωσα την τελευταια δοση στην Τραπεζα πηγα στον εμπορο μου εδωσε ενα χαρτι και αυθημερον εκανα αρση παρακρατησης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μπορούσες κατευθείαν να πάς στο υπουργείο που είναι τα χαρτία του αυτοκινήτου σου. Προσωπικά επειδή εμένα η αντιπροσωπεία είχε κλείσει πήρα τον μαντρά και μου ζήτησε 150 ευρώ για την διαδικασία. Πήρα αδεια κυκλοφορίας, χάρτι οτι έχει εξοφληθεί το δάνειο, και συμπλήρωσα 2 υπεύθυνες δηλώσεις. Σε μιά εβδομάδα παρέλαβα την άδεια. Η γραφειοκρατία της Ελλάδας. Έφαγα 1 ημέρα, αλλά θεώρησα υπερβολικό το ποσό που ζήτησε ο έμπορος , ειδικά στίς εποχές που ζούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 αγορασα με δανειο απο vw αυτοκινητο,πηγα με ολα τα απαραιτητα εγγραφα στην αντιπροσωπεια πριν 12 μερες (μου ειχαν πει 5 εργασιμες)και ακομα τιποτα,(παιρνω τηλ ανα διημερο και λενε περι γραφειοκρατειας)τελικα ποσο διαρκει αυτη η άρση παρακράτησης κυριότητας αυτοκινήτου??το προβλημα μου ειναι οτι κρατανε και την αδεια και δεν μπορω να κυκλοφορησω,πρεπει να κανω και ταξιδια για την εργασια μου,εχω φωτοτυπια βεβαια αλλα οπως λενε δεν ειμαι 100% νομιμος και με γραφουν,γνωριζει κανεις που μπορω να απευθυνθω περα της vw Η διαδικασία στο υπουργείο είναι 5 λεπτά υπόθεση, από κει και πέρα παίζει ρόλο τι φόρτο εργασίας έχει. Το υπουργείο πάντως έχει ανώτατο περιθώριο 50 ημέρες για να διεκπεραιώσει την άρση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 -δηλ για 5 λεπτα περιμενω ηδη 2 βδομαδες και μπορει να περιμενω πολυ παραπανω,θα παρω απο δευτερα στα τηλεφωνα επικοινωνιας του υπουργειου να ρωτησω,δεν γινεται αλλο χρειαζομαι το αυτοκινητο για να ταξιδεψω για εργασια -τωρα διαβασα οτι σε καποια κτεο πληρωνεις 50 ευρω και στην δινουν σε 2 μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα