psyco3000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 θελω να αλλαξω rom στο κινητο μου,εχω βρει την καταλληλη απλα θελω να ρωτησω πρεπει να κανω backup στο κινητο μου πρωτα και για να κανω backup πρεπει να ειναι root;γινεται χωρις root; το κινητο μου ειναι το lenovo vibe shot z90-7
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Backup πρεπει να κανεις γιατι με την εγκατασταση της rom θα χασεις τα παντα. Δεν ειναι αναγκαιο το να εισαι root για να ακνεις backup, ειναι ομως αναγκαιο για να βαλεις την αλλη rom, εφοσον η rom που θα βαλεις δεν ειναι καποια επισημη αλλα custom.
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Βασικά ανάλογα το κινητό ούτε root χρειάζεται να είναι το κινητό ώστε να του περάσεις μια custom rom, απλά το bootloader να έχεις ξεκλείδωτο.
MarioSpin01 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Θελω κι εγω να αλλαξω ρομ...μπορειτε να βοηθησετε?
Grim Ripper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πες μας μοντέλο του κινητού που θες να αλλάξεις την Rom.
tonynatsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Έχω ένα κινέζικο κινητό και θέλω να του βάλω άλλη ROM. Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι πρέπει να κάνω?
isay Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, tonynatsis είπε Έχω ένα κινέζικο κινητό και θέλω να του βάλω άλλη ROM. Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι πρέπει να κάνω? θα βοηθούσε πολύ (εσενα) να μας πεις ποιο κινητό εχεις και τι εχεις ψάξει μονος σου (ή δοκιμάσει) μέχρι τώρα
tonynatsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δεν έχω ψάξει τίποτα ακόμα. Το τηλ.ειναι LeEco Coolpad c1
Omgitspal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Γεια εχω το le max 2 και ψάχνω την καλύτερη Ρομ για αυτο το κινητό. Μήπως εχει καποιος κάποια ιδέα να μου πει?
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Omgitspal είπε Γεια εχω το le max 2 και ψάχνω την καλύτερη Ρομ για αυτο το κινητό. Μήπως εχει καποιος κάποια ιδέα να μου πει? Εδώ θα βρεις ότι θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα