Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλάζει για άλλη μία φορά ο αλγόριθμος του Facebook, βάσει του οποίου ρυθμίζεται ο τρόπος εμφάνισης των δημοσιεύσεων στο News Feed, αυτή τη φορά δίνοντας περισσότερη έμφαση στις αναρτήσεις που γίνονται από τα κοντινά σας πρόσωπα.

Έτσι λοιπόν, από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί ο νέος αλγόριθμος, αναρτήσεις, οι οποίες δημοσιεύονται από μέλη της οικογένειας σας ή από τους πιο κοντινούς σας φίλους, θα παίρνουν προτεραιότητα και θα εμφανίζονται πρώτες στο κεντρικό χρονολόγιο, ώστε να διατηρηθεί μεγαλύτερη επαφή και να μην χάσετε πχ. κάποια σημαντική ανακοίνωση ενός οικείου σε εσάς προσώπου.

Επίσης, ο νέος αλγόριθμος θα αρχίσει να προωθεί περισσότερες δημοσιεύσεις ψυχαγωγικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι πολλοί χρήστες αποζητούν αυτού του είδους την πληροφόρηση (είτε αυτές αναφέρονται στην επικαιρότητα, είτε σε κάποιο δημόσιο πρόσωπο, είτε σε συνταγές μαγειρικής, είτε σε κάποιο αστείο κλιπάκι), οι οποίες θα προκύπτουν βάσει των θεμάτων που παρακολούθησαν ή μοιράστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι χρήστες θα μπορούν φυσικά να διαμορφώσουν περαιτέρω το News Feed, χρησιμοποιώντας τις επιλογές Hide, Unfollow και See First, βοηθώντας τον αλγόριθμο να σχηματίσει μία ακόμα καλύτερη εικόνα για τα ενδιαφέροντα τους.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου. Για εμπορική χρήση των ανωτέρων χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στο Facebook τοίχο σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να τεθούν τα δεδομένα υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, να αντιγράψει, να διανέμει, να αναμεταδώσει ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αντιπροσώπους ή / και το λοιπό προσωπικό υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 - 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν δημοσιεύσετε αντίστοιχη δήλωση, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση των στοιχείων όπως φωτογραφίες σας καθώς και τις προσωπικές πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα σας.

Κι η δημοσίευση της ημέρας !!! αχαχα

• Like 6
Δημοσ.
Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου. Για εμπορική χρήση των ανωτέρων χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στο Facebook τοίχο σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να τεθούν τα δεδομένα υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, να αντιγράψει, να διανέμει, να αναμεταδώσει ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αντιπροσώπους ή / και το λοιπό προσωπικό υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 - 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν δημοσιεύσετε αντίστοιχη δήλωση, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση των στοιχείων όπως φωτογραφίες σας καθώς και τις προσωπικές πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα σας.

Κι η δημοσίευση της ημέρας !!! αχαχα

Τι γίνεται τελικά με αυτό, ισχύει;

Δημοσ.

Φυσικα και ισχυει, αφου αναρτωντας το παραπανω στον τοιχο σου, γυρνας πισω στο ΧΡΟΝΟ, και ξε-κλικαρεις την επιλογη ''Αποδεχομαι'', στους ορους χρησης του Facebook και ολων των υπηρεσιων που σου προσφερει, που ειχες κλικαρει, τοτε που δημιουργουσες το Λογαριασμο σου.

• Like 14
Δημοσ.

Εννοείται πως ισχύει!

Και εγω δήλωσα οτι με βάση το καταστατικό 111.531.758 της Αρχαίας Αθήνας δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ και έτσι τον γλίτωσα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!11!εναενα!

• Like 13
Δημοσ.

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: 

Γεμιστά ορφανά (χωρίς κιμά) 

ΥΛΙΚΑ
* 3 μέτριες, πράσινες πιπεριές
* 6 μέτριες, ώριμες και στρογγυλές ντομάτες
* 3 κολοκυθάκια στρογγυλά ή κοντά (για να αδειάζουν εύκολα)
* 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
* 1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα
* ½ φλιτζάνι σταφίδες ξανθές
* ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
* 1 μικρό ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
* 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
* 1 κ.σ. πάπρικα
* 1 κ.σ. σούπας ρίγανη
* αλάτι και μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε τα λαχανικά. Στις ντομάτες και τα κολοκυθάκια κόβουμε μια φέτα από την πλευρά του κοτσανιού και με ένα κουταλάκι αδειάζουμε το εσωτερικό και το ψιλοκόβουμε.Κόβουμε μια λεπτή φέτα από τις πιπεριές και αφαιρούμε τους σπόρους και τις μεμβράνες. Κρατάμε όλα τα “καπάκια των λαχανικών".Ζ εσταίνουμε την μισή ποσότητα ελαιόλαδου σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε μια, δυο φορές.

Ρίχνουμε το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια, τη μισή ποσότητα από τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις σταφίδες, τη ρίγανη και την πάπρικα. Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν 3-4 λεπτά και σβήνουμε με ένα φλιτζάνι νερό. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό και τον δυόσμο.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C, τοποθετούμε τα λαχανικά σε ένα μέτριο ταψί και πασπαλίζουμε το εσωτερικό με αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Γεμίζουμε τα λαχανικά με το μείγμα και τα σκεπάζουμε. Περιχύνουμε το περιεχόμενο του ταψιού με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και την τριμμένη ντομάτα.Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μερικές πατάτες κομμένες κυδωνάτες. Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου, ώσπου τα λαχανικά να μαραθούν. Σερβίρουμε τα γεμιστά ζεστά ή κρύα συνοδευόμενα με μπόλικη φέτα.

• Like 5
Δημοσ.

Όσο ίσχυε παλία με το MSN Messenger και το Hotmail.

(Τα θυμάται κανείς αυτά;; -.-")

Δημοσ.

γινεται με καποιο τροπο να αλλαξουμε το news feed ωστε να δειχνει ΟΛΕΣ τις αναρτησεις με χρονολογικη σειρα; ξερω οτι γινεται αν πας στη δεξια καρτελα και πατησεις το πιο προσφατα αλλα δεδομενου του οτι το facebook defaultαρει στο αριστερο tab ρωταω μηπως ξερει καποιος να προσαρμοσει αυτο

Δημοσ.

Πάντως, το πιο ενοχλητικό που θα ήθελα να αλλάξουν είναι να μειώσουν, στη κεντρική σελίδα, τις κοινοποιήσεις ιστοσελίδων που κάνουν φίλοι σου. Πραγματικά 9/10 είναι αδιάφορες κοινοποιήσεις και like από χαζές σελίδες.

Δημοσ.

Πάντως, το πιο ενοχλητικό που θα ήθελα να αλλάξουν είναι να μειώσουν, στη κεντρική σελίδα, τις κοινοποιήσεις ιστοσελίδων που κάνουν φίλοι σου. Πραγματικά 9/10 είναι αδιάφορες κοινοποιήσεις και like από χαζές σελίδες.

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.

Δημοσ.

Αυτός ο αλγόριθμος μας έχει βγάλει την ψυχή...

Απορώ με τί κριτίρια μου δείχνει ό,τι μου δείχνει. 

Προτιμώ απλά τη χρονολογική σειρά να τελειώνουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...