Sarotikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Μου έσπασε η οθόνη του LG G2 και μου είπαν σε μαγαζί ότι η αλλαγή πάει 130 ευρό. Βρήκα στο ebay οθόνη με 40 ευρό..θα αξίζει πιστεύετε?? Αλλιώς σκέφτομαι να αγοράσω ή το Lg g3 μιας και το g2 μου άρεσε αρκετά ή το Sony z2 που μου φαίνεται ωραίο.
kraken92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το g3 δεν είναι τόσο αξιλογο όσο ήταν το g2 τη χρονιά που βγήκε. Πες μας πόσα χρήματα θες να διαθέσεις και αν ενδιαφέρεσαι μόνο από Ελλαδα, για να προτείνουμε ανάλογα.
Sarotikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το g3 δεν είναι τόσο αξιλογο όσο ήταν το g2 τη χρονιά που βγήκε. Πες μας πόσα χρήματα θες να διαθέσεις και αν ενδιαφέρεσαι μόνο από Ελλαδα, για να προτείνουμε ανάλογα. Μέχρι 230 ευρό είναι τα περισσότερα που μπορώ να διαθέσω και ενδιαφέρομαι για μόνο από Ελλάδα κινητό.
mikele13- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 μια προταση αρκετα καλη με 15-20 ευρω παραπανω θα ελεγα για Huawei P9 Lite...
Sarotikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Είναι καλύτερο το Nexus 5X και Huawei P9 Lite από Sony Z2?
@topos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ναι, ειναι. Αλλα εχει 2 μειονεκτηματα. Α )Δεν εχει υποδοχη για microsd. B )Δεν εχει ραδιοφωνο.
pand3lis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα,είμαι και γω σε αναζητηση κινητου και ανοιξα θεμα εχτες Εγω εχω το lg g3 και δεν μ αρεσει καθολου Βασικα σε θεμα ταχυτυτας ειναι πολυ καλο,αλλα υστερει σε καμερα και κυριως μπαταρια Τελειωνει πολυ πολυ γρηγορα και σε αυτο μαλλον φταιει η μεγαλη οθονη που εχει και η αναλυση της Ισως το μινι να ειναι καλυτερο Τεσπα,εγω σκεφτομαι να αγορασω το oukitel k100000 που μου το προτεινε ενας φιλος εδω μεσα
AlienTechGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα,είμαι και γω σε αναζητηση κινητου και ανοιξα θεμα εχτες Εγω εχω το lg g3 και δεν μ αρεσει καθολου Βασικα σε θεμα ταχυτυτας ειναι πολυ καλο,αλλα υστερει σε καμερα και κυριως μπαταρια Τελειωνει πολυ πολυ γρηγορα και σε αυτο μαλλον φταιει η μεγαλη οθονη που εχει και η αναλυση της Ισως το μινι να ειναι καλυτερο Τεσπα,εγω σκεφτομαι να αγορασω το oukitel k100000 που μου το προτεινε ενας φιλος εδω μεσα Υστερεί το G3 σε κάμερα και ψάχνεις να πάρεις Κινέζικο;; Για ποιο λόγο;; Για να έχει ακόμα χειρότερη;; Όσο αναφορά την μπαταρία του, είναι όντως μέτρια, αλλά με Marshmallow και αν τσιμπήσεις μία extended, θα είσαι άρχοντας. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παρτε παλι το G2 να ισιωσεται...μας κακομαθε η LG με αυτο το κινητο και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε με τις μετριοτητες που μας παρουσιαζουν
pand3lis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Γιατι σταματησα να ασχολουμαι τοσο πολυ με την ''λεζαντα'' και το style ενος κινητου Ας δωσω λιγοτερα χρηματα κι ας κανω την δουλεια μου! Η δουλεια μου πολλες φορες χρειαζεται gps και ομιλια στον δρομο και δεν θα θελα να ξεμεινω τοσο ευκολα απο μπαταρια πχ Ετσι κ αλλιως στις καμερες πια υπαρχει και η επεξεργασια..χαχα αστειευομαι
pand3lis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Υστερεί το G3 σε κάμερα και ψάχνεις να πάρεις Κινέζικο;; Για ποιο λόγο;; Για να έχει ακόμα χειρότερη;; Όσο αναφορά την μπαταρία του, είναι όντως μέτρια, αλλά με Marshmallow και αν τσιμπήσεις μία extended, θα είσαι άρχοντας. τι ακριβως εννοεις ΄΄Marshmallow και αν τσιμπήσεις μία extended΄΄? Εξηγησε μου σε παρακαλω γτ πραγματικα δεν ξερω Ευχαριστω
AlienTechGR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 τι ακριβως εννοεις ΄΄Marshmallow και αν τσιμπήσεις μία extended΄΄? Εξηγησε μου σε παρακαλω γτ πραγματικα δεν ξερω Ευχαριστω Το Marshmallow είναι η πιο πρόσφατη αναβάθμιση του Android, και στο LG G3 διόρθωσε αρκετά προβλήματα που είχε στην αρχή (κολλήματα, υπερθέρμανση, άθλια μπαταρία κτλ). Εσύ ποια έκδοση έχεις τώρα;; Όσο αναφορά το extended, εννοούσα να πάρεις με 10-15 ευρώ μία extended μπαταρία (μεγαλύτερης χωρητικότητας δηλαδή) ώστε να έχεις καλύτερη αυτονομία.
pand3lis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το Marshmallow είναι η πιο πρόσφατη αναβάθμιση του Android, και στο LG G3 διόρθωσε αρκετά προβλήματα που είχε στην αρχή (κολλήματα, υπερθέρμανση, άθλια μπαταρία κτλ). Εσύ ποια έκδοση έχεις τώρα;; Όσο αναφορά το extended, εννοούσα να πάρεις με 10-15 ευρώ μία extended μπαταρία (μεγαλύτερης χωρητικότητας δηλαδή) ώστε να έχεις καλύτερη αυτονομία. Ελα φιλε καλησπερα, επειδη ειμαι αρχαριος θα σ πω τι λεει κ αν μπορεις με βοηθας εκδοση android 5.0 εκδοση βασικης μορφης MPSS κτλ εκδοση kermel 3.4.0 εκδοση λογισμικου v21-a-EUR-XX
AlienTechGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εμ έχεις Android 5.0 Lollipop ακόμα. Μόλις βάλεις Marshmallow, θα δεις τρομερή διαφορά στην συσκευή σου. Αν πας Ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Ενημερωσή Συστήματος (ή κάτι παρόμοιο) σου βγάζει τίποτα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα