Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, πήρα ενα κινητό iphone 5c απο έναν ιδιώτη που τον βρήκα σε μια ιστοσελίδα με μεταχειρισμένα έγραφε οτί είναι καλό κτλ είπα εντάξει σήμερα το παρέλαβα και δεν έχει πρόβλημα η θύρα φόρτισης. Μπορώ να κάνω κάτι? υπάρχει τίποτα νόμος γι αυτό? ή έχω χάσει τα χρήματα μου! Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Άμα δεν ήταν κατάστημα να σου δίνει εγγύηση για μεταχειρισμένο ή αν δεν πλήρωσες μέσω PayPal που προσφέρει προστασία για τους καταναλωτές τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Αν το κινητο που πηρες σου εδωσε αποδειξη και ηταν εντως εγγυησης μπορεις να δεις τι γινεται. Αν και απο αυτα που γραφεις μαλλον ηθελες και εσυ φθηνο iphone(για τους γνωστους λογους και την πατησες).

Καλησπέρα φίλοι μου θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, πήρα ενα κινητό iphone 5c απο έναν ιδιώτη που τον βρήκα σε μια ιστοσελίδα με μεταχειρισμένα έγραφε οτί είναι καλό κτλ είπα εντάξει σήμερα το παρέλαβα και  έχει πρόβλημα η θύρα φόρτισης. Μπορώ να κάνω κάτι? υπάρχει τίποτα νόμος γι αυτό? ή έχω χάσει τα χρήματα μου! Ευχαριστώ πολύ

Μα ειναι δυνατον εν ετη 2016 να διαβαζουμε τετοια πραγματα

Δημοσ.

Μα ειναι δυνατον εν ετη 2016 να διαβαζουμε τετοια πραγματα

Και εν έτη 2016 να παίρνεις αυτό το τηλέφωνο;; όταν κυκλοφορούν τόσα σοβαρά τηλέφωνα.

Δεν μας είπε πόσα έδωσε;;

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, πήρα ενα κινητό iphone 5c απο έναν ιδιώτη που τον βρήκα σε μια ιστοσελίδα με μεταχειρισμένα έγραφε οτί είναι καλό κτλ είπα εντάξει σήμερα το παρέλαβα και δεν έχει πρόβλημα η θύρα φόρτισης. Μπορώ να κάνω κάτι? υπάρχει τίποτα νόμος γι αυτό? ή έχω χάσει τα χρήματα μου! Ευχαριστώ πολύ

εννοείς ότι έχει πρόβλημα..

γενικά & αόριστα μιλάς,απο την στιγμή που το αγόρασες..δύσκολο.

εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό....

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα τα μεταχειρισμένα είναι ρίσκο ποτέ δεν ξέρεις ιδικά εάν είναι πολύ χαμηλή η τιμή θέλει προσοχή !! προσπάθησε να το φτιάξεις εάν σε συμφέρει αλλιώς αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα για τις επόμενες αγορές σου στα μεταχειρισμένα τι ακριβώς να προσέξεις και με ποιον τρόπο να κάνεις την συναλλαγή..δυστυχώς στις αγγελίες έχει ευκαιρίες αλλά θέλει προσοχή .

Υ.Γ Καμιά φορά και οι αξιολογήσεις δεν είναι απόδειξη ότι ο πωλητής είναι αξιόπιστος και εγώ την πάτησα δυο φορές (σε οθόνες ευτυχώς στην μια είχε εγγύηση και στην δεύτερη ήταν πολύ φθηνό το ανταλλακτικό.) επικοινώνησε με το πωλητή και προσπάθησε να βρεις μια λύση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...