Γιάννης Μ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ενα πραγμα μου κάνει εντύπωση. Δημιουργήθηκε ουρά σε κόκκινο φανάρι και το google navigation αμέσως μου έδειξε μποτιλιάρισμα (άλλαξε σε πορτοκαλί). Αμέσως μόλις βγήκε πράσινο φανάρι άλλαξε και η σήμανση στο google navigation σε πράσινο-κανονική κυκλοφορία. Γενικά τα δεδομένα της κυκλοφοριακής κατάστασης στο google navigation είναι πολύ ακριβή. Το μόνο που μένει πλέον είναι να κάνει υπολογισμό της συντομότερης διαδρομής με βάσει την κίνηση, το οποίο όμως μάλλον είναι πολυπλοκότερο από ότι ακούγεται. Φανταστείτε δηλαδή να είσαι σε μεγαλούπολη και να σου βρίσκει το δρομολόγιο που αποφεύγει την κίνηση και περνάει από μικρά δρομάκια... θέλει πολύ ψάξιμο νομίζω για πραγματική βελτιστοποίηση. Όταν γίνει όμως κι αυτό ουσιαστικά θα διαχέεται όλη η κυκλοφορία σχεδόν ισόποσα σε όλους τους δρόμους κάτι που έχει τρομερές προεκτάσεις παντού ... περιβάλλον, αποδοτικότητα εργασίας, μεταφορές, θόρυβος και κίνηση στα κέντρα και στις κεντρικές αρτηρίες .. θαύμα!
Avatar_GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είχα την εντύπωση ότι τα Google Maps προσφέρερουν Download επιλογή Μπα, μούφα download είναι. Κατεβάζεις μόνο μικρές περιοχές. Π.Χ Αθήνα και τριγύρω μόνο, η π.χ Μαγνησία. και το download σου κρατάει μόνο 30 ημέρες και μετά διαγράφετε... Μ@λ@κίες δηλαδή. Πολύ καλά GPR navigator είναι τα HERE MAPS (είναι της NOKIA δωρεάν) και το OsmAnd (έχει δωρεάν και με πληρωμή έκδοση)
gassim Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το μόνο που μένει πλέον είναι να κάνει υπολογισμό της συντομότερης διαδρομής με βάσει την κίνηση, το οποίο όμως μάλλον είναι πολυπλοκότερο από ότι ακούγεται. Φανταστείτε δηλαδή να είσαι σε μεγαλούπολη και να σου βρίσκει το δρομολόγιο που αποφεύγει την κίνηση και περνάει από μικρά δρομάκια... θέλει πολύ ψάξιμο νομίζω για πραγματική βελτιστοποίηση. Όταν γίνει όμως κι αυτό ουσιαστικά θα διαχέεται όλη η κυκλοφορία σχεδόν ισόποσα σε όλους τους δρόμους κάτι που έχει τρομερές προεκτάσεις παντού ... περιβάλλον, αποδοτικότητα εργασίας, μεταφορές, θόρυβος και κίνηση στα κέντρα και στις κεντρικές αρτηρίες .. θαύμα! ειχα την εντυπωση ότι γινεται ηδη. όταν βαλεις έναν προορισμο σου βγαζει την συντομοτερη διαδρτομη βαση κινησης. Επισης το google now μαντευει το που θες να πας βάση της ώρας και σου λέει χωρίς να ρωτήσεις ότι υπάρχει πολύ κίνηση στην τάδε οδό θα χρειαστείς πχ 30 λεπτά να πας στο γραφείο.
jimex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Βγάζει και συντομότερη διαδρομή με ανεξάρτητη σειρά; Δηλαδή μεταξύ 100 τοποθεσιών ποια διαδρομή είναι κοντινότερη ώστε να περάσεις από όλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα