hsc1970 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλημέρα.Εχω πρόβλημα με temp στο παραπανω laptop σε idle μετα από 2-3 λεπτα ανεβαζει 65-70 βαθμούς.Ειχε το πρόβλημα αυτό εδώ και καποιο καιρο και νομιζα ότι ηθελε αλλαγη παστας και εσωτερικο καθαρισμο.Αυτό το εκανα χθες,καθαριστηκε,αλλαξε η παστα,αλλα το πρόβλημα παρεμεινε. Τι μπορει να φταιει?
ss13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Κακό σύστημα ψύξης , όπως τα περισσότερα HP , τι μοντέλο είναι ; Τι κάρτα γραφικών έχει ; Δες το link http://support.hp.com/us-en/document/c00033108
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλημέρα.Εχω πρόβλημα με temp στο παραπανω laptop σε idle μετα από 2-3 λεπτα ανεβαζει 65-70 βαθμούς.Ειχε το πρόβλημα αυτό εδώ και καποιο καιρο και νομιζα ότι ηθελε αλλαγη παστας και εσωτερικο καθαρισμο.Αυτό το εκανα χθες,καθαριστηκε,αλλαξε η παστα,αλλα το πρόβλημα παρεμεινε. Τι μπορει να φταιει? ΑΝ είχε εγγύηση και το άνοιξες,την χάνεις.. ξανά κάνε έλενχο(εκεί που έχει πάστα,παλί πάστα-όπου έχει thermal pad πάλι Νew thermal pad) η γρίλιες/φαν καθαρίστηκαν;; προσωπικά την θερμοκρασία την βλέπω καλή..σε Load πόσο πηγαίνει:;
hsc1970 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ειναι το 1010ev.Με δυο καρτες γραφικων intel και ati 6470hd. Πριν δεν ειχα πρόβλημα,2 χρονια το εχω.Τι αλλαξε τωρα? Όλα καθαριστηκαν από τεχνικο μπροστα μου και τοποθετηθηκαν μπροστα μου και μαλιστα παστα ειχε στη cpu την αλλαξε εβαλε καινουργια καθαριτηκαν οι γρυλιες.Σε stretch test επιασε 85c σε δευτερόλεπτα.Το μονο που προσεξα επειδή το εχω 2 χρονια το laptop είναι ότι παλια ανεβαζε στροφες το fan όταν ανεβαζε temp o cpu λογικο,αλλα τωρα δεν ανεβαζει. Το fan αλλαχτηκε πριν 1 χρονο,υποτηθετε καλυτερο από το προηγουμενο.
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ποιό bios έχει αυτήν την στιγμή;;(last bios F.66)ίσως να λειτουργεί καλύτερα με το New bios το fan. το fan είναι συγκεκριμένο νομίζω,δεν μπαίνει ότι να 'ναι. * Max. Temperature 105 °C Intel Core i3-380M
hsc1970 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το τελευταιο bios f66 εχω.Το fan που μου εβαλε δεν ειχε καποιο πρόβλημα κοντα στα 2 χρονια που το αλλαξα,πρόβλημα με temp δεν ειχα,τωρα τελευταια αποκτησα για αυτό το λογο το πηγα για καθαρισμα.Το speedfan που ετρεξα μου εβγαλε το παρακατω.Είναι ενταξει η στροφες του fan?Το λαπτοπ λογο προστασιας από τη θερμοκρασια όταν πιασει τους 90c κλεινει μονο του λογο προστασιας από το bios.
george_gpu Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 δες το fan αν εχει σκληρυνει η πατιναρει αλλιως ισως φταίνε τα hot pipes ( περιεργο όμως )
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Για να ανεβαζει τόσο γρήγορα θερμοκρασία μάλλον δεν κάνει σωστά επαφή η ψυκτρα. Μπες στο bios και ενεργοποίησε την επιλογή fan always on. Για να κοιτάς τις θερμοκρασίες βάλε το hwmonitor.
hsc1970 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ενεργοποιημενη είναι.Παρειγγειλα σημερα το μανισιο fan.Θα ερθει τη δευτερα. θα το αλλαξω και θα δω αν αλλαξε τιποτα.Μακαρι να ειναι αυτό και να τη βγαλω φθηνα Θα επανελθω τη δευτερα να σας πω τι εγινε. Να ειστε καλα για το ενδιαφερον σας.
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ενεργοποιημενη είναι.Παρειγγειλα σημερα το μανισιο fan.Θα ερθει τη δευτερα. θα το αλλαξω και θα δω αν αλλαξε τιποτα.Μακαρι να ειναι αυτό και να τη βγαλω φθηνα Θα επανελθω τη δευτερα να σας πω τι εγινε. Να ειστε καλα για το ενδιαφερον σας. αν έχεις την καλοσύνη,πές μας και το "άλλο"που έχει τώρα..ποιό μοντέλο είναι. για εγκυκλοπαιδικούς λόγους
sil_unique Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα και το μέταλλο [heat pipe] και να μην μεταφέρει σωστά την θερμότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα