Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εσπασε το digitizer του tablet και δεν εχω γνωση για το που μπορω να βρω ανταλλακτικα για αυτο . Θελω να αποφυγω να πληρωσω τοσα λεφτα το πλαισιο και ενω εχω τις γνωσεις για την αλλαγη δε ξερω απο που να αγορασω digitizer.

Ευχαριστω για οποιον απαντησει!

Δημοσ.

Μου εσπασε το digitizer του tablet και δεν εχω γνωση για το που μπορω να βρω ανταλλακτικα για αυτο . Θελω να αποφυγω να πληρωσω τοσα λεφτα το πλαισιο και ενω εχω τις γνωσεις για την αλλαγη δε ξερω απο που να αγορασω digitizer.

Ευχαριστω για οποιον απαντησει!

πρέπει κάποιος που ξέρει(εσύ-κάποιος άλλος) να το ανοίξει,συνήθως στην καλωδιοταινία του digitizer αναγράφουν p/n

Screenshot_297.png

Δημοσ.

Eισαι σιγουρος οτι θες να αλλαξεις digitizer? Ειναι μανικι. Εχει καλο digitizer?

Γιατι ενα παρομοιο που ειχα εγω (προ 4ετιας), με βγαλε απο τα ρουχα μου. Τοσο χαλια ηταν.

Μηπως σε συμφερει να μην ασχοληθεις και να παρεις καινουριο αλλης μαρκας?

Ξαναλεω, ειναι της προκοπης?

Για σκεψου το πριν ξοδευτεις τσαμπα.

Δημοσ.

Εγω παλι αμφιβαλλω αν εχεις τις γνωσεις για να κανεις μονος σου την αλλαγη. Πιστευω οτι απλα εχεις δει βιντεακια στο γιουτιουμπ,και λες,ααα ευκολακι,αλλα στην πραξη ποτε. Επισης,το digitizer που ψαχνεις,κατα 99% προσεγγιση ειναι αυτο εδω http://m.aliexpress.com/popular/onda-v919-digitizer.html επειδη το onda 919 ειναι το σιαμαιο του...

Δημοσ.

Οχι δεν εχω δει βιντεακια εχω αλλαξει σε αρκετα ταμπλετ και κινητα. Ευχαριστω για το κομμεντ.

Συμβουλη μου... Αφαιρεσε πρωτα το παλιο και δες αν μοιαζει οπτικα το βυσμα του με αυτο του λινκ,και μετα δες τον κωδικο που υπαρχει πανω στο βυσμα αν ειναι ιδιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...