dimikoza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, πήρα πριν από περίπου 3 μήνες ένα Geetech Prusa i3 m201 από το Banggood και για κακή μου τύχη η πλακέτα ήρθε με ένα εντελώς κατεστραμμένο mosfet αυτό του bed. Προσπάθησα να βγάλω ακρη με το κινέζο αλλά δεν ήταν από οτι φάνηκε και πολύ πρόθυμος να βοηθήσει οπότε χάθηκε απο εκει το παιχνιδι. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φαση που το printer φαίνεται να λειτουργει ( δεν εχω καταφέρει να τυπώσω) αλλά δεν σταματάει να ανεβαίνει η θερμοκρασιατου bed και το ενα απο τα 2 extruder να κανει τα τρελα του (εχω αλλαξει καλωδια και θυρες των extruder και φαινεται να ειναι και τα 2 μια χαρα οποτε η κεντρικη πλακετα δινει οτι να ναι εντολες). Επειδή αντίστοιχη πλακετα δεν βρηκα καπου να αγορασω σκεφτηκα μηπως αγοζοραζοντας μια αλλη πλακετα και ενα nozzle για ενα filament και οχι για μιξη που εχω τωρα καταφέρω να το κάνω να δουλέψει.. Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω; Ευχαριστω εκ των προτερων
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 μπες σε ενα φορουμ συζητησεων για το συγκεκριμενο εχω δει οτι γινονται διαφορες αναβαθμισεις που σημαινει οτι μπορει να αλλαξεις πολλα πραγματα με καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα