Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αποφασίσω να ασχοληθώ πρώτα με το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και το στρατιωτικό να το αφήσω δεν είναι καλή ιδέα;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενας φιλος μετα το μεταπτυχιακο, βρηκε δουλεια εξω και θα μεινει εκτος..οποτε δεν θα παει καθολου στρατο. Αν σκεφτεσαι το εξωτερικο, κανε το ιδιο κατα τη γνωμη μου. Η καριερα σου θα ειναι πιο σημαντικη απο το να κανεις τουαλετες κ λατζα στα μαγειρια πριν/μετα απο ατελειωτο σκοπετο..ας βρουν καποιον αλλο.

Δημοσ.

Οι τηλεφωνητριες στη Cosmote με IQ αγελάδας που δουλεύουν 6 ώρες στο χαλαρο παίρνουν 400 Ευρώ.. οι νέοι προγραμματιστές που δουλεύουν 12+ ώρες 500< ??? αδικία μεγάλη.. 

και ξέρω ότι πολύ κόσμος θέλει να το γυρίσει στο IT αλλά αποθαρρύνεται από αυτά τα τραγικά..  

• Like 1
Δημοσ.

Οι τηλεφωνητριες στη Cosmote με IQ αγελάδας που δουλεύουν 6 ώρες στο χαλαρο παίρνουν 400 Ευρώ.. οι νέοι προγραμματιστές που δουλεύουν 12+ ώρες 500< ??? αδικία μεγάλη..

και ξέρω ότι πολύ κόσμος θέλει να το γυρίσει στο IT αλλά αποθαρρύνεται από αυτά τα τραγικά..

.

Θέλει να το γυρίσει επειδη ενδεχομένως νομίζει ότι είναι το ίδιο ακριβώς σαν να παίζεις λολ και κατά δεύτερον επειδή θεωρεί ότι θα παίρνει χιλιάρικα και 0 ανεργία με το πρώτο hello world.

Γιατί το ξέρω κόσμο που θέλει να το γυρίσει προγραμματισμό αυτό σημαινει. Άμα του άρεσε όντως, θα το είχε γυρίσει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, είναι σαν κάποιους που (λένε ότι) διαβάζουν βάσεις για 2-3 μέρες και νομίζουν ότι θα γίνουν DBA.

Η αλγορίθμους φερ' ειπείν.

Τα παραδείγματα, εντελώς τυχαία όμως...

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποια ακριβώς είναι η αδικία; Πήγαινε να δουλέψεις τηλεφωνήτρια να ακούσεις το μακρύ και το κοντό του κάθε @@ και μετά ξανά-έλα να μας πεις.   :devil:

Δημοσ.

Εγω παλι ξερω τηλεφωνητρια του ΟΤΕ η οποια εχει πτυχιο πληρφορικης απο ΑΣΟΕ και μεταπτυχιακο, εκανε αυτη την δουλεια μεχρι να βρει κατι αλλο ... δεν θα σχολιασω το 6 ωρες χαλαρο για τηλεφωνητη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά αυτή η νοοτροπία είναι εντελώς λάθος. Το να είναι κάποιος προγραμματιστής δεν τον κάνει a priori πιο έξυπνο από οποιονδήποτε άλλο.

Δημοσ.

Αυτές τις τηλεφωνήτριες που λέτε ότι εχουν iq αγελάδας καποιες εχουν πτυχία και μάλιστα μια γνωστή μου την κάλεσαν από μια δικηγορική εταιρεία με 500 ευρώ και τι αμα βάλεις τα μεταφορίκα για να παει εκεί καθαρά θα βγαζει 300 ευρω.Και ένα εχω να πω δεν είναι καθόλου ωραία δουλειά να εισαι τηλεφωνιτής να πιέζεις ανθρώπους που χρωστάνε η δεν εχουν χρήμα και να ακους καντήλια ολη μέρα για 300 ευρώ.Και αμα ηταν να δεχόμουν προγραμματιστης για 500 ευρω εννοείτε πως δεν θα πήγαινα γιατι πολύ απλα η αμοιβή δεν είναι λογική. Με το αυτοκινητό μου σαν οδηγός σε μια εταιρεια παιρνω 650 ευρω και καμια σχέση σαν κούραση.Απλα αυτός που δίνει 500 για έναν προγραμματιστή θα μηνει με το τιποτα μεχρι να βρει κοροιδο. Γιατι μεσα είναι και αλλα μεταφορικά για να πηγαίνεις καθημερινά!Δεν εχω δει αγγελία με 500 ευρω για την ακριβεία..

P.S Το ότι εχουν πτύχια βεβαια δεν σημαίνει ότι εχουν υψηλό iq και μόρφωση πόσο μαλλον όταν ηταν παπαγάλος καποιος από μικρός  στα μαθήματα .

• Like 2
Δημοσ.

Οι υπάλληλοι τηλεφωνικών κέντρων κάνουν μία δουλειά μακράν πιο απαιτητική και κουραστική από αυτό που πληρώνονται btw. Επίσης δεν έχω πετύχει δουλειά προγραμματιστή με 500 ευρώ. Μπορεί να υπάρχει, αλλά όχι σε σοβαρές εταιρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά σε ποιες εταιρείες δίνουν ρε παιδιά 500Ε σε προγραμματιστή; Δεν υπάρχει αυτό που λέτε. Εγώ το χαμηλότερο που έχω ακούσει είναι το βασικό μισθό σε άτομο που δεν ήξερε ούτε τι είναι το null pointer exception, σε χάλια εταιρεία που τον πήρε γιατί είχε άμεση ανάγκη από προσωπικό. Και ακόμα και αυτός μετά πήγε σε πολύ γνωστές εταιρείες με καθαρά κοντά στα 1000. Ο πιο χαμηλός μισθός για beginner είναι 650Ε σε εταιρείες που δεν κάθεσαι πάνω από εξάμηνο. Γενικά στην αγορά τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχει έλλειψη προγραμματιστών. Πάρα πολλοί έχουν πάει εξωτερικό και οι καλοί που είναι εδώ είναι βολεμένοι και δε μετακινούνται εύκολα. Όπως επίσης έλλειψη μεγάλη υπάρχει σε system administrators που είναι πάνω από mid level. 

Δημοσ.

Οντως απο 1000 ξεκινάς βάση όσων έχω δει. Αλλά δε ξέρω πολλούς πάνω απο 1300

Το χιλιάρικο για αρχή δεν παίζει πλέον εκτός αν είσαι από καλή σχολή και με μεταπτυχιακό. Ο μέσος όρος είναι 800-900 καθαρά. Στις εταιρείες που σε ξεκινάνε με παραπάνω, δεν υπάρχουν αυξήσεις. Περνάνε 2-3 χρόνια και παίρνεις ακόμα τα ίδια λεφτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...