HALF EVIL Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ψάχνω για ένα καλό και γρήγορο τάμπλετ 8 ιντσών (όχι μεγαλύτερο) ,Android, χωρίς δίκτυο σύνδεσης. Από Samsung βρίσκω : http://www.skroutz.gr/s/7452821/Samsung-Galaxy-Tab-S2-8-WiFi-32GB.html 1. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο; 2. Η συγκεκριμένη διάσταση 4:3 είναι βολική; 3. Υπάρχει κάτι καλύτερο στα χρήματά του πάνω κάτω; Χρήση :Browsing, μουσική ,καμία ταινία, ελάχιστο gaming. Υπάρχει και αυτό: http://www.skroutz.gr/s/9170102/Samsung-Galaxy-Tab-S2-2016-8-WiFi-32GB.html αρκετά πιο ακριβό. Οι διάφορες τους είναι στον επεξεργαστή και στο ότι το δεύτερο έχει Android 6 Ενώ το πρώτο Android 5 ; Το πρώτο είναι άμεσα διαθέσιμο στα 280 ευρώ, ενώ το δεύτερο στα μέσα Ιουλίου στα 340 ευρώ. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2016 από HALF EVIL
Gauss3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πολύ καλό tablet και οι 8 ίντσες είναι οι ιδανικές για android. Αν διαβάζεις απο το tablet το 4:3 είναι πάρα πολύ βολικό αλλά υστερεί κάπως στις ταινίες. Οι απαιτήσεις σου φαίνονται "λίγες" για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου... 1
HALF EVIL Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Κατ αρχάς ευχαριστώ για την απάντησή σου. Να υποθέσω ότι το δεύτερο το θεωρείς too much. Η βασική χρήση είναι browsing ,μουσική και you tube και αρκετά λιγότερο διάβασμα και ταινίες. Γι αυτό με προβληματίζει κάπως το 4:3 Πάντως θέλω κάτι γρήγορο και δυνατό. Δεν ανέχομαι τα κολλήματα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2016 από HALF EVIL
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατί όχι το Xiaomi MiPad που είναι και αρκετά φθηνότερο; Εκτός αν το θέλεις πολύ άμεσα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από arxaggelos
HALF EVIL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Όντως φτηνό, αλλά παλιό μοντέλο με πιθανά προβληματα και από Κίνα δεν το διακινδυνεύω.
Gauss3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 To 4:3 εμένα με βολεύει απίστευτα στο διάβασμα και είναι πολύ πρακτικό στο browsing αλλά είναι άβολο σε ταινιές γιατι χάνεις αρκετό "ωφέλιμο" τμήμα οθόνης. Προσωπικά αν μπορούσα θα έπαιρνα όλες μου τις συσκευες σε 4:3 γιατί δεν τις έχω για ταινίες... Μόνο την τηλεόραση θα ήθελα σε 16:9. Εγώ θα σου πρότεινα το πρώτο, το οποίο είναι και πολύ ελαφρύ... Πάντως το Xiaomi MiPad μην το φοβάσαι, γενικά η Xiaomi έχει ποιοτικά προϊόντα που δεν έχουν σχέση με φτηνές κινεζοκατασκευές (με αποτέλεσμα φυσικά να είναι ακριβότερα από αυτά...).
HALF EVIL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξω στο Tab S2 το πρώτο. Το θέλω άμεσα και δεν θα ήθελα να μπλέξω με εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα