Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Αγορασα λανθασμένα αυτο:

http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-c7-ac1750-wireless-dual-band-gigabit-router-p-PER.612565

Ειναι σκέτο router! (λάθος μου)

Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω με το Thomson?

Δηλαδή τo Thomson ως modem και το Tp-link ως router? 

Ή τουλάχιστον καποια άλλη λύση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Ναι φυσικά και γίνεται. Δεν γνωρίζω πως αλλά καποιο παιδί θα ξέρει. Ποιό Thomson ειναι;

Επίσης επικοινώνησε με το κατάστημα για επιστροφή εφόσον θες κάτι για Modem router, αλλά δεν θα μπορείς να έχεις τηλεφωνία εφόσον είναι μέσω του Thomson (ευρυζωνική τηλεφωνία η VOIP)

Δημοσ.

Ψεματα.

Δεν ειναι Thomson.Ειναι της Forthnet to ΖΤΕ (ΖΧΗΝ Η108Ν).

Το τηλεφωνο νομιζω δεν θα επηρεαζει ,αφου συνδεεται με splitter προ ρουτερ.

Εκτος και εαν δε καταλαβα καλα,σωστα?

Δημοσ.

παμε απο την αρχη.

υπαρχουν διαφορες λυσεις.η καλυτερη πας και αλλαζεις το router με καποιο αλλο adsl/vdsl router.

το δευτερο ειναι να κανεις το zte bridge και το tp link να παιξει σαν ρουτερ.καλη λυση απλα με χαλαει το zte να κανει το οτιδηποτε.ειναι σαπιδι.

τριτη λυση.αφηνεις το zte οπως ειναι και το tp link κανει μονο το access point.

τεταρτη λυση.παιρνεις κανα καλυτερο adsl router και κανεις εκεινο bridge και το tp link σαν ρουτερ.

Δημοσ.

Απλα το βαζεις bridge και στο αλλο βαζεις να κανει την pppoe κληση. Καλυτερα να το αλλαξεις ομως για να μη μπλεξεις, μιας και τα πραγματα που πρεπει να κανεις ειναι αρκετα για να παιζει καλα.

Το να εχεις ομως ενα σκετο ρουτερ ειναι καμια 10ρια κλασεις καλυτερο απο το να εχεις αυτες τις παπαριες που δινουν οι providers

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Πως θα κάνω το zte bridge και το tp link να παιξει σαν ρουτερ?

Δες καταρχην αν μπορεις να το αλλαξεις γιατι εγω προσωπικα το zte οχι για bridge αλλα ουτε για να βαζω πανω τον καφε μου δεν θα το ειχα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...