dimi.d Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω το ABP στο safari περασμένο, μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα στο youtube... (μονο μέσω facebook + youtube έκανε διαφημίσεις) τώρα τελευταία μου βγάζει διαφημίσεις το youtube... έχω μείνει ίσως λίγο πίσω - έχετε να προτείνετε κάτι καλο να μπλοκάρει διαφημίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το ublock 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ublock κι απο εμενα, σε ολους τους browsers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω παιδιά, πολύ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 να προτεινω μετα από αρκετές δοκιμές το adguard 1.3.0(latest version) που λειτουργεί σα proxy και κοβει τους servers που προβάλουν διαφημίσεις σε όλες τις εφαρμογές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vb23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Adguard και απο εμένα. Κανει πολυ καλή δουλειά.Το κακό ειναι ότι δεν ειναι free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα