mp3power Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπερα.. Εχω 3 δωματια με μια τηλεφωνικη πριζα στο καθενα + μια κεντρικη στο σαλονι. Αποσυνδεω ολες τις πριζες απο καθε δωματιο. Στην κεντρικη ειναι συνδεδεμενω το ασπρο-μπλε,μπλε που ερχεται απο τον οτε καθως και το καφε-ασπρο,καφε το οποιο εχω στο δωματιο που εχω το ρουτερ. Το προβλημα. Οταν συνδεσω το ρουτερ στο σαλονι με το σπλιτερ η γραμμη δειχνει. Link Status Connected Modulation Type VDSL2 Actual Rate (Up/Down) 4996/49998 kbps Attainable Rate (Up/Down) 19673/61764 kbps Noise Margin (Up/Down) 26.1/12.8 dB Line Attenuation (Up/Down) 27/13.8 dB Output Power (Up/Down) 7.1/14.3 dBm Data Path (Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 1/263 Interleave Delay (Up/Down) 0/10 ms INP (Up/Down) 0/1 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors (Up/Down) 0/32 FEC Errors (Up/Down) 0/293310 HEC Errors (Up/Down) 0/79 Επειδη θελω το ρουτερ στο δωματιο για να αποφυγω το wifi οταν το συνδεω μου δειχνει Actual Rate (Up/Down) 4996/36000 kbps Τσεκαρω ολες τις πριζες και ολες δινουν σημα στο ιδιο ζευγος καφε-ασπρο,καφε. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι η συνδεσμολογια εν σειρα 1 στο 2 μετα 3 μετα 4, αλλα 1 προς ολα λογικα. Γιατι εχω τοσο μεγαλη απωλεια? Μπορει καποιος να ριξει τα φωτα του ? Ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Γιατί λογικά έχεις παράλληλη καλωδίωση στο σπίτι... check this https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα