runner800 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον υπολογιστή μου που καθώς μετά την αναβάθμιση από windows 8.1 σε 10 όταν βάζω κάποια εικόνα σαν wallpaper το Pc αποφασιζει να την αλλαξει μόνο του σε μάυρο φόντο την επόμενη φορά που θα κάνω login...Τι παίζει?
corsair04 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον υπολογιστή μου που καθώς μετά την αναβάθμιση από windows 8.1 σε 10 όταν βάζω κάποια εικόνα σαν wallpaper το Pc αποφασιζει να την αλλαξει μόνο του σε μάυρο φόντο την επόμενη φορά που θα κάνω login...Τι παίζει? τα windows είναι αυθεντικά? 1
corsair04 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 εγώ θα πρότεινα μια επιδιόρθωση των windows αλλά καλύτερα θα ήταν να πάρεις ένα back up και να προχωρήσεις σε καθαρή εγκατάσταση έτσι και δεν θα έχει τυχόν άχρηστα προγράμματα και αρχεία( από τον κατασκευαστή) και θα διορθώσεις τυχόν τέτοια προβλήματα επίσης δοκίμασε και αυτό
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα να δεις αν χάνει και αυτό το wallpaper. Στις ιδιότητες υπολογιστή τα windows δείχνουν ενεργοποιημένα; Καλά είναι να ανανεώσεις τους drivers της κάρτας γραφικών. EDIT: Α, και κάτι ακόμα... Έναρξη Ρυθμίσεις Διευκόλυνση πρόσβασης Άλλες επιλογές Εμφάνιση φόντου των Windows->Ενεργό
runner800 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μάγκες τελικά δούλεψε αυτό: http://windowsreport.com/desktop-wallpaper-black-windows-8-1/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα