Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας για την συγκεκριμένη τηλεόραση UE40J6270 γιατι σκέφτομαι να την αγοράσω. Τα hz που γράφει είναι όντως έτσι στα 600hz αν δεν κάνω λάθος.Επίσης κάθε άλλη πρόταση θα ήταν δεκτή. Ευχαριστώ

Δημοσ.

J6200 μαλλον εννοεις. 100hz πραγματικα ειναι και (ισως) η καλυτερη επιλογη στη κατηγορια της.

για την philips 40PFH6510/88 40'' 3D SMART ποια είναι η γνώμη σου? Να πάω σε philips ή μόνο samsung?

Δημοσ.

Δεν εχω γνωμη για τη philips αλλα ειναι πανακριβη...στα λεφτα της παιρνεις 48αρα j6200. 3d εχει πλεον πεθανει ποσο μαλλον σε τοσο μικρη οθονη.

Δημοσ.

Δεν εχω γνωμη για τη philips αλλα ειναι πανακριβη...στα λεφτα της παιρνεις 48αρα j6200. 3d εχει πλεον πεθανει ποσο μαλλον σε τοσο μικρη οθονη.

επειδή θα την πάρω από το eshop για την samsung j6270 γράφει ρυθμος ανανεωσης 600hz.Είναι όντως έτσι?

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχουν πανω απο 200. 100 ειναι η j6200 στο γραψα και πιο πανω. Δεν ξερω ποιο ειναι το 6270, προφανως παραεισαγωγη του eshop... ρωτα τι παιζει με την εγγυηση

Δημοσ.

την 6200 ή 6400 καλυτερα? ποιες οι διαφορες τους?
για καλυτερο σημα digea διαβασα οτι καλυτερες ειναι οι sony.
το σημα με ενδιαφερει πανω απ ολα γιατι ειναι για τα γεροντακια μου οποτε τι προτεινεται με budget κανα 400-450αρι??

Δημοσ.

Η μια ειναι j6200 που ειναι fhd και η αλλη ju6400 4k. Ειναι αλλα μοντελα. Ισχυει για τις sony και το digea. Η αντιστοιχη σε sony ειναι η σειρα w805c

Δημοσ.

ακυρωσε και παρε αυτη    

http://www.skroutz.gr/s/7050698/Samsung-UE40JU6000.html

μόνο από eshop μπορώ να πάρω γιατί μου πιστώσαν κάποια χρήματα. έχει την ju6050 επίσης καλή αλλά η Κ5500 είναι φετινή και έχει καλά χαρακτηριστικα.για 4κ δεν πολυ τρελλενομαι εδώ στη Σαμο που είμαι.

Δημοσ.

δηλαδη το 4Κ για να αξιοποιηθει ποσες ιντσες πρεπει να ειναι η τηλεοραση και σε τι αποσταση ο θεατης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...