Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...πηρα καινουργιο λαπτοπ ενα alienware και ειχε εναν 500αρι σκληρο απλο.εβγαλα απο το παλιο λαπτοπ μου τον ssd και τον εβαλα στο alienware και εβαλα το cd που ειχε μαζι (windows 8) ...

Φτανει εκει που δειχνει για εγκατασταση και φορματ σε σκληρο αλλα δεν με αφηνει να συνεχισω λεγοντας πως δεν μπορει σε αυτο το διαμερισμα και κατι αλλα και πως ειναι MSR.εκει τι κανω ???πως κανω install windows σε ssd???????

Δημοσ.

Δεν πηρες καινουριο Alienware 17, προφανως σε κοροϊδεψανε και σου πασαρανε παλιο μοντελο. Βαλε πανω ξανα τον 500αρη και δωσε το πισω. Καινουριο Αlienware 17 του 2016, εχει και SSD και minimum 1TB σκληρο και Windows 10.

• Like 1
Δημοσ.

Καινουργιο για εμενα...το ξερω τι εχει του 2016 αλλα με το πως περναω σε ssd windows ρωτησα!

έχεις κάποια θήκη να κάνεις τον ssd εξωτερικό;

αν ναι θα πάρεις εναν κλώνο τον 500αρη στον ssd.

Αν θες καθαρή εγκατάσταση κλπ θα πρέπει είτε να γυρίσεις το bios σε legacy είτε να φτιάξεις τα 8αρια του dvd για uefi boot(απαιτείται usb stick)

Για να μην γράφω κατεβατά,πες μας τι διαθέτεις και σου δίνω οδηγίες.

Δημοσ.

Φιλε μου τον 500αρι τον εκανα φορματ νομιζοντας πως ειναι ευκολα τα πραγματα...

Θηκη για εσωτερικο δεν εχω...stick usb 8 gb ftanei?και εχω το οριτζιναλ cd windows 8.1 που ειχε μαζι με το alien

Bρηκα απο εναν φιλο και 16gb usb!

Δημοσ.

διπλό φάουλ έχεις παίξει μέχρι στιγμής.

τον 500αρη φορμάτ πως τον έκανες αφού δεν έχεις αλλον δισκο να βάλεις κλπ κλπ.

επειδή οι άλλες λύσεις χρειάζονται υπολογιστή,μπές στο Bios,βαλε legacy uefi και απενεργοποίησε το fastboot και δοκίμασε να περάσεις τα 8.1 στον ssd.

Δημοσ.

η μια λύση(και η γρήγορη προφανώς)είναι αυτό που έγραψα παραπάνω.

Σου γράφω και την δευτερη και πιο βαρβάτη.

Βάζεις το dvd των 8.1 στο αλλο λάπτοπ και με το imgbrn http://www.imgburn.com/index.php?act=download πάρε ενα iso των 8.1

Αφού γίνει η παραπάνω διαδικασία,κατεβάζεις το rufus https://rufus.akeo.ie/ βάζεις το στικάκι πάνω και του λες GPT partition για UEFI στο συστημα διαμερισμού

τικάρεις την γρήγορη διαμόρφωση

τικάρεις το δημιουργία USB... επιλέξεις iso και δίπλα πατάς το εικονίδιο και βάζεις το iso με τα 8.1 που έφτιαξες πριν.

τικάρεις και το απο κάτω για δημιουργία εικονιδιων που λεει.

πατας εκκίνηση και περιμένεις να τελειώσει.

Βαζεις τον ssd στο alien,βάζεις το στικάκι σε θυρα ΟΧΙ usb3.0(αν έχει) και κατα την εκκίνηση θα σου πει press τάδε to select boot device η κάπως έτσι(διαφορετικά το κάνεις απ το bios και ορίζεις το usb ως fist boot device)

99,9% ξεκινάει κανονικά η εγκατάσταση χωρίς το παραμικρό θέμα.

αφήνω 0.01% να μην γίνει εκκινήσιμο το stick(μου έχει τύχει με adata usb stick)

Διαλέγεις και παίρνεις.

Πάντως μου φαίνεται λίγο κουλό που δεν δίνουν το δισκάκι έτοιμο για uefi.

Δημοσ.

Παλι τα ιδια! Θα το σπασω με εχει τρελανει!

Παταω εγκατασταση μια χαρα.μολις φτανει εκει που λεει που θελετε να εγκαταστησετε τα windows μου εχει δυο μοναδες δισκου αντι για μια που ειναι ο ssd..μου βγαζει τον ssd και γραφει τερμα δεξεια τυπος δυναμικος και απο πανω εναν με 127mb με τυπο MSR... Δεν με αφηνει να πατησω τιποτα περα απο ανανεωση και φορτωση! Και εχει βγαλει ενα τριγωνο κιτρινο με θαυμαστικο και λεει δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση των windows σε αυτη την μοναδα δισκου. Παταω πανω και λεει πως το διαμερισμα διαθετει εναν η περισσοτερους δυναμικους τομους που δεν υποστιριζονται για την εγκατασταση!!!!! Τι να κανω????

Σε μηχανικο δισκο που πατησα να δω παει κανονικα για εγκατασταση!!!!!!σε ssd oxi....

Δημοσ.

Για οποιον την παθει βρηκα την λυση τρεχουμε την διαγνωση και στρωνει...κανει φορματ τον σκληρο και περναει κανονικα...ευχαριστω πολυ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...