Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τα 'φτιαξα όλα τα θέματα μια και καλή, με το StartIsBack.  :mrgreen: Κι άσε την MS να παλεύει με τις αυτοκαταστροφικές ιδέες της.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα πάω σε mac...κ δεν παίζω κ γκειμς. Αντί να γίνει αυτόματα ...πάρτε το tool και καντε το να δουλέψει γιατι τζάμπα τα πηρατε σιγα μην ασχοληθούμε ...

• Like 1
Δημοσ.

Τις μισές φορές το καταλαβαινε και άνοιγε ενώ κάνοντας δεξί κλικ συνεχόμενα πάνω σε tile, οδηγούσε την έναρξη σε κρασαρισμα. Γνήσια αναβάθμιση από Windows 8.1 και με Hard reset μετά την εγκατάσταση

Δημοσ.

15 χρόνια με τα XP (με απενεργοποιημένα τα automatic updates απο την 1η μέρα) και δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα με το start menu. Ούτε δικαιώματα, ούτε κλειδιά μητρώου ούτε ΤΙΠΟΤΑ! Πείτε μου ΕΝΑ λόγο να φύγω απο τα XP!

• Like 3
Δημοσ.

15 χρόνια με τα XP (με απενεργοποιημένα τα automatic updates απο την 1η μέρα) και δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα με το start menu. Ούτε δικαιώματα, ούτε κλειδιά μητρώου ούτε ΤΙΠΟΤΑ! Πείτε μου ΕΝΑ λόγο να φύγω απο τα XP!

Κάνε αναβάθμιση στα 95' πολύ πιο σταθερά :)

• Like 6
Δημοσ.

να παρεις κατι καινουριο και να χρειαζεται να το επισκευασεις για να δουλευει σαν το παλιο .

ο ορισμος της καταναλωσης . 

Δημοσ.

Κ όμως έχω πέσει σε τέτοιο μηχάνημα με αυθεντικά Windows. Αναβαθμίστηκαν μόνα τους σε 10 και είχαν πάνω sql server 2003 αν θυμάμαι καλα, ο οποίος δεν ειναι συμβατός με τα 10 και δημιούργησε το πρόβλημα. Ελπίζω με αυτήν την πατέντα να λυθεί

Δημοσ.

μονο και μονο για να αναβαθμισεις τον υπολογιστη .

μονοπυρηνο ; καρτα γραφικων σε  pci σχετη ; 

εχει καν usb ;  

Δημοσ.

Ενταξει μη κλαιτε ολοι, τσαμπα μας τα εδωσε. Μη περιμενετε να λειτουργουν κιολας καλα.

Δημοσ.

Ενταξει μη κλαιτε ολοι, τσαμπα μας τα εδωσε. Μη περιμενετε να λειτουργουν κιολας καλα.

Δεν τα δωσε τσάμπα, η αναβάθμιση ήταν τσάμπα.

Δεν ήταν διαθέσιμα για download δωρεάν για κάποιον που δεν είχε πληρώσει παλαιότερες αδειες. Ήταν;

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κάνεις, εγώ με τα Windows 3.0 δεν έχω κανένα πρόβλημα! xP Ρε παιδιά, είστε σοβαροί; Μήπως ακόμα χρησιμοποιούν κάποιοι και δισκέτες;

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως ακόμα χρησιμοποιούν κάποιοι και δισκέτες;

Δεν έχεις περάσει καμιά βόλτα από ΙΚΑ ε?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...