Rubenstilchkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μπορεί το Start Menu να επέστρεψε θριαμβευτικά στα Windows 10, πιο ευέλικτο και πιο δυναμικό από ποτέ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι συμπεριφέρεται και απροβλημάτιστα, κάθε φορά που καλείται μία διεργασία μέσω αυτού. Έτσι, η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Start Menu Repair Tool, ενός δωρεάν εργαλείου με το οποίο μπορείτε να διορθώσετε οποιοδήποτε σφάλμα, όπως όταν δεν ανανεώνονται σωστά τα δεδομένα στα πλακίδια ή όταν δεν ανταποκρίνεται η Cortana. Η ιστοσελίδα Into Windows εξηγεί: "When you run the troubleshooter on your Windows 10 PC, it checks if required applications such as Microsoft.Windows.ShellExperienceHost and Microsoft.Windows.Cortana applications are installed correctly, and checks permission issues with registry keys, checks if the tile database is corrupt and finally, checks if the application manifest is corrupt." Αυτό σημαίνει ότι το εργαλείο ελέγχει αν τα Microsoft.Windows.ShellExperienceHost και Microsoft.Windows.Cortana είναι εγκατεστημένα σωστά στο σύστημα σας και στη συνέχεια τσεκάρει αν τα δικαιώματα (permissions) και τα κλειδιά του μητρώου, τα οποία σχετίζονται με την ανανέωση των πλακιδίων, έχουν υποστεί οποιαδήποτε αλλοίωση, επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία και για το Application Μanifest. Η Microsoft συνιστά, αφού χρησιμοποιήσετε το Start Menu Repair Tool, να εκτελέσετε μία επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Site: Lifehacker
Drake27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Όταν πρώτο βγήκαν τα win10 μου έτρωγε σκαλοματα το start menu αλλα μετά από λίγα updates έφτιαξε. 1
dahs81 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 εμενα τρωει κοληματα κ δεν δουλευει το κανω με δεξι κλικ τι να κανω?
Drake27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 εμενα τρωει κοληματα κ δεν δουλευει το κανω με δεξι κλικ τι να κανω? Έχεις κάνει update σε 1511?! Γιατί εκεί το έχουν φτιάξει γενικά. 1
metalmike Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μόνο εμένα μου εμφανίζει την ένδειξη "New" χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάποιο νέο πρόγραμμα;
kogos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 @metalmike: όχι μόνο σε εσένα. Συμβαίνει σε πολλούς, ένας από αυτούς κι εγώ 1
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ούτε καν UI να δουλεύει δεν φτιάξανε. Κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο στα κινέζικα εργοστάσια ανδροιδ από το πρωί η είδηση.
gnsX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Όσο για την σταθερότητα, δεν είδα πολλούς(aka κανένα) στην δουλειά με αυθεντικά να έχουν ουδένα πρόβλημα (με CAD-σχεδιαστικό λογισμικό,μαθηματικό λογισμικό και πολλαπλά heavy sim προγράμματα να τρέχουν ταυτόχρονα μέσω VPN/intranet), μάλλον μερικοί εδώ είναι νευριασμένοι που ο θείος δεν έφερε σταθερή έκδοση...Μήπως ο θείος δεν τους έφερε σταθερή έκδοση αυτούς που έχουν πρόβλημα με το Start;
Leo360 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το start, πέραν των πρώτων previews... Το έτρεξα πάντως για καλό και για καλό, όντως μου έβγαλε ότι δε βρήκε πρόβλημα xP
rfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τρομερο εργαλειο, σε μενα δε βρηκε καν το προβλημα, ισως τα χειροτερα windows μετα τα millenium 1
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Όχι ή είδηση είναι μισή!!! Μετά το repair tool διαπιστώθηκαν λάθη και ατέλειες στην εύρυθμη λειτουργία του και βγήκε το repair tool του repair tool και έτσι οι χρήστες θα απολαμβάνουν σωστό start menu.... αλλά μία στιγμή... ήδη υπάρχουν αναφορές για bugs του repair tool του repair tool του start menu, οπότε voila το νέο repair tool του repair tool του repair tool του start menu..... κλπ κλπ κλπ 2
Predatorkill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τρομερο εργαλειο, σε μενα δε βρηκε καν το προβλημα, ισως τα χειροτερα windows μετα τα millenium Και τι μας το λες; Ξηλωσε τα 4
orlox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 classic shel Και αντίος Το καλύτερο fix για το win 10 start menu. Ναι έχω γνήσια win και κανω τα updates. Απο ένα update Και μετά απλά αρνείται να ανοίξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα