naskoos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας, στα μέσα Ιουλίου θα αγοράσω τηλεόραση και έχω χαθεί μεταξύ των επιλογών οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει είναι τα εξής: Τιμή: μέχρι 500 ευρώ Μέγεθος: από 43" μέχρι 50" (όσο πιο κοντά στις 50" τοσο το καλύτερο) Smart TV (με εύχρηστη πλοήγηση) Ενσωματωμένο WiFi Υποστήριξη Netflix (για να μην χρειαστούν επιπλέον συσκευές από κάτω) Γρήγορη εναλλαγή καναλιών Υποστήριξη Ελληνικών Υποτίτλων Δεν με ενδιαφέρει το 3D, ούτε απαραίτητα το 4Κ (αν και το τελευταίο δεν θα με χαλούσε) Με ενδιαφέρει περισσότερο η παρακολούθηση ταινιών μέσω τοπικού δικτύου ή internet ή σύνδεση υπολογιστή κατευθείαν με HDMI ή στικάκι (όχι προγραμμάτων της Digea, όχι παιχνίδια υπολογιστή) Vesa επιτοίχια βάση Έχω δει κάποιες Samsung που περιμένουν αναβάθμιση για να υποστηρίξουν netflix, αλλά την έχω πατήσει με το να περιμένω feature με αναβάθμιση που δεν ήρθε ποτέ, οπότε πάμε παρακάτω. Θα προτιμούσα απαντήσεις του στυλ, "Πάρε αυτήν γιατί την έχω και τα σπάει" παρά "Προτίμησε το panel AMVA από IPS" γιατί τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία διαθέσιμα για κάποια τηλεόραση οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Σας Ευχαριστώ!
heavyrain Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Η j6200 ειναι η μονη που μπορεις να παρεις σ αυτα τα λεφτα και εχει ολα αυτα που ζητας εκτος 3d και 4κ φυσικα. 1
naskoos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Πραγματι η J6200 φαίνεται ιδανική! Το μόνο που με κάνει να ανησυχώ είναι τα σχόλια που διάβασα [1] για χαμηλή φωτεινότητα (που την καθιστούν κατάλληλη μόνο για σκοτεινά δωμάτια (λέει)) και η μικρή γωνία θέασης (μία θέση στο δωμάτιο είναι γύρω στις 20-25 μοίρες γωνία) Ευχαριστώ πολύ @heavyrain!!![1] http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6200
heavyrain Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μια χαρα ειναι οι γωνιες θεασης. Εννοουν οτι χανεις λιγο στα χρωματα υπο γωνια, οχι οτι καταστρεφεται τελειως η εικονα.
naskoos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Και στο Πλαισιο και στον Κωτσοβολο εχει την 48άρα J6200 600ευρώ! Την ωρα που η 50άρα στο Πλαισιο εχει 500ευρώ! Στον Κωτσοβολοβο η 48άρα ειναι εκθεσιακο κομμάτι σε ολα τα καταστηματα και δεν εχει ουτε θα φερει την 50άρα. Έχω μία δωροεπιταγή στον Κωτσόβολο οπότε θα ήθελα να παρω τηλεόραση από εκεί, δυστυχώς! Η υπάλληλος μου είπε οτι αυτή η τηλεόραση "J6200" δεν βγαίνει πλέον οποτε προσπαθούν όλοι να ξεφορτωθούν το στοκ τους. Ετσι δικαιολογησε και την τιμολογηση του Πλαισίου για την 50άρα. Την ίδια ώρα η 48άρα ανέβηκε σε τιμή από ~480 που την εβρισκες πριν λιγο καιρο, στα 600! Πώς εξηγειται αυτο? Η υπάλληλος προσφερθηκε να κατεβασει την 48αρα στα 550 λόγω εκθεσιακού κομματιού, αλλα δεν θελω εκθεσιακό! Προκειται να πέσουν οι τιμες στα επομενα μοντέλα τωρα στα κοντα? Μηπως δεν ειναι καλή στιγμή να παρω τώρα τηλεόραση και θα ήταν καλό να περιμένω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα