kelas7back Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 ΕΜΕΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΡΟΡ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
gnsX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το VLC είναι από τα καλύτερα Players ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα μείνει στάσιμο.Βασικά είναι ένα απο τα χειρότερα σε ποιότητα εικόνας. Απλά παίζει τα πάντα, είναι κάτι παραπάνω απο ένας απλός player και είναι εύκολο στη χρήση. 4
Neg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Βασικά είναι ένα απο τα χειρότερα σε ποιότητα εικόνας. Απλά παίζει τα πάντα και είναι εύκολο στη χρήση. Δεν το βρίσκω άσχημο, μερικά αρχεία που δοκίμασα κατα καιρούς παίζανε. εγώ κυρίως το χρησιμοποιώ για live streams. Τηλεόραση και τέτοια φάση γιατί ζω στο εξωτερικό.
NEFTIS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχει τη χειρότερη ποιότητα εικόνας. Και στραβός να είσαι, τα πιξελ βγάζουν μάτια. Τα χρώματα είναι χάλια. 2 καλά έχει, είναι free και παίζει τα πάντα. Κατά τα αλλά, μούτζωσε τα.
polux_x Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχει τη χειρότερη ποιότητα εικόνας. Και στραβός να είσαι, τα πιξελ βγάζουν μάτια. Τα χρώματα είναι χάλια. 2 καλά έχει, είναι free και παίζει τα πάντα. Κατά τα αλλά, μούτζωστο χρησιμοποιω χρονια,δν το χα παρατηρησει,ποιο προτεινεις εναλλακτικα για ποιοτητα?
Human Soul Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κάποιο άλλο καλό player που να παίζει και mkv αρχεία ξέρετε;
Neg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχει τη χειρότερη ποιότητα εικόνας. Και στραβός να είσαι, τα πιξελ βγάζουν μάτια. Τα χρώματα είναι χάλια. 2 καλά έχει, είναι free και παίζει τα πάντα. Κατά τα αλλά, μούτζωσε τα. Κοίταξε εγώ το έχω χρησιμοποιήσει σε Mac, iOS, Amazon Fire TV (Android) και πρόβλημα με πίξελ και χρώματα δεν είχα.
jack124 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά εμένα από πέρυσι υπήρχε αυτή η εφαρμογή και την έχω βάλει κιόλας στα windows 10
dimitrins Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Με το καλό να μας ερθει και το vlc 3 με renders που θα σπρώχνει με dlna, widi, miracast, chromecast kai ότι άλλο στην οθόνη προβολης (tv)
giotis7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 One app, many devices... Και Registry bloat free. 1
JohnJohn3484 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κάποιο άλλο καλό player που να παίζει και mkv αρχεία ξέρετε; Προσωπικά χρησιμοποιώ χρόνια media player classic.
gnsX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κοίταξε εγώ το έχω χρησιμοποιήσει σε Mac, iOS, Amazon Fire TV (Android) και πρόβλημα με πίξελ και χρώματα δεν είχα. Σε Windows και mpchc είναι σαν να βλέπεις άλλη ταινία/βίντεο Σε OSX, σου φαίνονται ίδια;
dimyok Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μια χαρα τρεχει η παλια x86 και σε atom γιατι να βαλω τη νεα και μεσα απο το store κιολας ?
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μια χαρα τρεχει η παλια x86 και σε atom γιατι να βαλω τη νεα και μεσα απο το store κιολας ? Μην την βάλεις. Δεν σε αναγκάζει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα