FuglyMafaka Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τσεκαρε οτι τα μαυρα pins εχουν περασει τερμα μεσα κ φτανουν τα ασπρα, μερικες φορες μπορει ενα απο τα 4 να μην εχει μπει τελειως λογω μη ισης πιεσης και στα δυο πινς ταυτοχρονα, κανονικα πρεπει να τα πιεσεις διαγωνια 2-2, αν τα εβαλες 1-1-1-1 σταυρωτα τοτε πολυ πιθανο να εχει γινει κατι τετοιο. Τα εβαλα σταυρωτα κανονικα οπως πρεπει απλα ειναι η πρωτη φορα που κουμπωνω τετοια ψυκτρα και οντως μπορει να θελει καμια "μαγκια" για να κουμπωσουν καλα.Ειχα ακουσει οτι πρεπει να ειναι γυρισμενα ολα προς τα δεξια την ωρα που πας να τα κουμπωσεις για να ειναι ηδη κλειδωμενα και καλα.Γενικα οι συγκεκριμενες ψυκτρες με εκνευριζουν εξαιτιας του κουμπωματος αλλα τι να κανουμε.Θα μεινω με αυτην προς το παρον μεχρι να βρεθει ρευστο για τα υπολοιπα του κουτιου.
jgeorgiou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 αυτή η ψύκτρα θέλει εμπειρία να της πάρεις τον αέρα. οι 55 δεν δικαιολογούνται στον 6100 ακόμη και όταν τον στρεσάρεις με βαριά εφαρμογή
FuglyMafaka Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 αυτή η ψύκτρα θέλει εμπειρία να της πάρεις τον αέρα. οι 55 δεν δικαιολογούνται στον 6100 ακόμη και όταν τον στρεσάρεις με βαριά εφαρμογή Κατι καταλαβα πιστεψε με Nαι σιγουρα 55 βαθμοι δεν δικαιολογουνται χωρις να τρεχω κατι.Σκεψου οτι το τσεκαρα στα Bios πριν καν μπω στην επιφανεια εργασιας για να τρεξει το οτιδηποτε.
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στανταρ φιλε κατι δεν εκανες καλα με την ψυκτρα!Και χωρις παστα να ητανε παλι τοσο δεν θα επρεπε να ειναι η θερμοκρασια!Ενταξει εννοειται οτι στο bios η cpu δουλευει και δεν ειναι idle αλλα θα επρεπε τωρα που ειναι καλοκαιρι να ειναι αντε 45 το πολυ ωστε στα windows μετα σε idle να ειναι 35-40 και σε full load 53-58.Τα νουμερα που γραφω ειναι ενδεικτικα(στο περιπου) δεν εχω και κανα θερμομετρο στον κ@λο μου.. :-D
FuglyMafaka Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Παιδια το θεμα λυθηκε και δεν ειχε γινει κανενα λαθος απο την μερια μου.Διαβασα οτι μπαινοντας στα bios τα ρολογια δουλευουν full οποτε αυτες οι θερμοκρασιες ειναι λογικα σε full χρηση.Κατεβασα εφαρμογουλα και μετρησα κανονικα τις θερμοκρασιες και ειναι 34-35 παραπανω δεν παει χωρις χρηση.Οποτε νομιζω πως ειναι οκ.Και συγκεκριμενα εδω στο μερος του σπιτιου που ειμαι εγω εχει αρκετη ζεστη οποτε δεν ξερω λιγο φυσιολογικο με τις θερμοκρασιες.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον παιδια να 'στε καλα!!
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στο εγραψα πιο πανω αυτο οτι στο bios η cpu δουλευει και ανεβαζει θερμοκρασια αλλα δεν περιμενα να σου πηγαινει τοσο!Οκ λοιπον καλοδουλευτο! 1
FuglyMafaka Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στο εγραψα πιο πανω αυτο οτι στο bios η cpu δουλευει και ανεβαζει θερμοκρασια αλλα δεν περιμενα να σου πηγαινει τοσο!Οκ λοιπον καλοδουλευτο! Ναι το ειχα δει απλα επρεπε να παω σπιτι να το τσεκαρω.Οπως και να χει ευχαριστω για το ενδιαφερον.Να ειστε ολοι καλα.
Sakiz105 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πρωτη φορα ακουω να δουλευει ο cpu στο bios ευτυχως ολα καλα
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πρωτη φορα ακουω να δουλευει ο cpu στο bios ευτυχως ολα καλα Εννοειται φιλτατε! Εξ απο ανεκαθεν! Ανοιξε το pcακι σου μπες στα windows και κοιτα τι θερμοκρασια εχει μετα απο 2-3 λεπτα για να πιασει την στανταρ σε idle(χωρις να κανεις τιποτα δηλαδη). Μετα κανε μια επανεκκινηση και μπες bios να δεις ποσο πιο πανω θα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα