Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Σε ενα φιλο εκανα format και δεν εβαλα κωδικο προσβασης . Υποθετω οτι καποια στιγμη εβαλε μονος του τον παλιο που ειχε πριν το format αλλα δεν τον εγραψε καλα και τωρα του ζηταει να αλλαξει κωδικο σε 4 μερες γιατι θα ληξει αυτος που εχει Δοκιμασα να τον αλλαξω με συνδεση μεσω TeamViewr αλλα δεν δεχεται τον τρεχοντα κωδικο . Υπαρχει καποια λυση υπενθυμισης του κωδικου ? Ευχαριστω.
comp Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) αν του έβαλες Windows ΧΡ, vista, 7 κάνεις boot με hiren και μετά βάζεις καινούριο κωδικό πανεύκολα αν του έβαλες Windows 8, 8.1, 10 εδώ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αλλά και πάλι γίνετε, και φυσικά να είναι τοπικός κωδικός και όχι Microsoft, σε αυτή την περίπτωση μου λες και σου δίνω τα βήματα για να το κάνεις Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2016 από comp
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Προφανώς και έβαλε κωδικό και προφανώς όταν έβαλε ξε-τσεκάρισε την επιλογή "Password never expires" που εξ ορισμού είναι επιλεγμένη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω.Γραφω επανω στον τιτλο του θεματος οτι ειναι windows 7 . Αλλη λυση εκτος απο boot με hiren δεν υπαρχει ?
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχει το hirens προγραμματάκι. Κάψε το σε ένα φλασάκι και κάνε τη δουλειά σου. http://www.hirensbootcd.org/resetting-windows-password/ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχει το hirens προγραμματάκι. Κάψε το σε ένα φλασάκι και κάνε τη δουλειά σου. http://www.hirensbootcd.org/resetting-windows-password/ Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα κατεβαζω ολο το Hirens .Μπορει να γραφτει και σε cd ? Το Reset του κωδικου μπορει να γινει και αφου κλειδωσουν τα Windows που μετρανε αντιστροφα μερες ? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2016 από Γιάννης Platano
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ο λογαριασμός του είναι admin ή είναι user; Αν είναι admin, μπες στη διαχείριση χρηστών και βάλε να μη λήγει ο κωδικός.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα κατεβαζω ολο το Hirens .Μπορει να γραφτει και σε cd ? Το Reset του κωδικου μπορει να γινει και αφου κλειδωσουν τα Windows που μετρανε αντιστροφα μερες ? Ένα είναι το Hirens. Δεν έχει ολόκληρο και μη και φυσικά μπορείς να γράψεις σε cd. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ο λογαριασμός του είναι admin ή είναι user; Αν είναι admin, μπες στη διαχείριση χρηστών και βάλε να μη λήγει ο κωδικός. Admin πρεπει να ειναι αλλα δεν τον θυμαται για να ορισει να μην ληγει Δοκίμασε το παρακάτω: Ευχαριστω. Ένα είναι το Hirens. Δεν έχει ολόκληρο και μη και φυσικά μπορείς να γράψεις σε cd. Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κατεβασα το Hirens για να το δοκιμασω στο δικο μου pc αλλα εχει πολλες επιλογες στην εκκινηση . Σε ποια να παω για το reset pasword ? Ευχαριστω.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στην 1ο μενού είναι με το που ξεκινά το hirens. Είναι το Offline NT/2000/........ 1
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αφού μπορείς και μπαίνεις στο λογαριασμό με αποθηκευμένο κωδικό κάνε το τελευταίο μόνο από βίντεο του taramtules για να μηδενίσεις τον κωδικό. Δηλαδή... Πατάς στο Έναρξη και στην αναζήτηση κάτω δεξιά γράφεις cmd Στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει κάνε δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής Θα ανοίξει η κονσόλα, δώσε net user και πάτα Enter. Θα σου βγάλει όλους τους λογαριασμούς που έχει το pc. Εντόπισε το όνομα του λογαριασμού που θέλεις Δώσε net user XXXXX * όπου ΧΧΧΧ το όνομα χρήστη και μην ξεχάσεις το αστεράκι στο τέλος (με κενό μετά το όνομα χρήστη) Θα σου ζητήσεις νέο κωδικό κι ας μην ξέρεις τον παλιό. Απλά πάτα ENTER, και στην επιβεβαίωση πάλι ENTER. Αυτό ήταν, ο κωδικός απενεργοποιήθηκε. Το έχω κάνει σε 7άρια και δουλεύει. Στο βίντεο οι οδηγίες είναι όταν είναι ήδη κλειδωμένος ο λογαριασμός και δεν μπορείς να μπεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αφού μπορείς και μπαίνεις στο λογαριασμό με αποθηκευμένο κωδικό κάνε το τελευταίο μόνο από βίντεο του taramtules για να μηδενίσεις τον κωδικό. Δηλαδή... Πατάς στο Έναρξη και στην αναζήτηση κάτω δεξιά γράφεις cmd Στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει κάνε δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής Θα ανοίξει η κονσόλα, δώσε net user και πάτα Enter. Θα σου βγάλει όλους τους λογαριασμούς που έχει το pc. Εντόπισε το όνομα του λογαριασμού που θέλεις Δώσε net user XXXXX * όπου ΧΧΧΧ το όνομα χρήστη και μην ξεχάσεις το αστεράκι στο τέλος (με κενό μετά το όνομα χρήστη) Θα σου ζητήσεις νέο κωδικό κι ας μην ξέρεις τον παλιό. Απλά πάτα ENTER, και στην επιβεβαίωση πάλι ENTER. Αυτό ήταν, ο κωδικός απενεργοποιήθηκε. Το έχω κάνει σε 7άρια και δουλεύει. Στο βίντεο οι οδηγίες είναι όταν είναι ήδη κλειδωμένος ο λογαριασμός και δεν μπορείς να μπεις. Δοκιμασα στο δικο μου Pc που δεν εχω βαζει κωδικο και μου βγαζει αυτο . Μετα ?
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δεν έβαλες κενό μετά το μετά το username, στο επισήμανα στο (5) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα