Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά της προάλλες μου κάηκε η μητρική και θέλω να πάρω μια καινούργια παρόμοια με την πάλία μου....είναι αυτή εδώ http://www.skroutz.gr/s/5596045/Asrock-H61M-DGS-R2-0.html

Αυτό που ήθελα να μου πειται είπιδη λέει ότι είναι ονμποαρντ ι κάρτα γραφικών. .μπορώ να βάλω την παλιά μου επάνω που είχα στην παλιά μου μητρική. .Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορείς και παραμπορείς να το κάνεις, απλά κουμπώνεις την κάρτα γραφικών που έχεις μόλις συναρμολογήσεις το σύστημα και περνάς drivers, δεν θέλει κάτι παραπάνω. Η onboard υπάρχει, αλλά από τη στιγμή που συνδέεις ξεχωριστή χρησιμοποιείται η ξεχωριστή και η onboard απενεργοποιείται.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα ευχαριστώ. . θέλει κάποια ιδική ριθμηση.? Η απλώς βάζεις την κάρτα και απενεργοποιείτε αυτόματα?

Δημοσ.

Όπως σου είπα, από την στιγμή που κουμπώσεις την ξεχωριστή κάρτα γραφικών θα έχεις σήμα από την ξεχωριστή, κοινώς ναι απενεργοποιείται αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φυσιολογικο ειναι αυτο που σου λεει ο mult1 απο πανω!Αλλα.. στην πραγματικοτητα μπορει ευκολα να βρεθεις προ εκπληξεων..Αν τυχων δεν σου παιξει κι εχεις μαυρα σκοταδια, τοτε ξανα βγαλε την καρτα απο την μητρικη και μπες στο bios(με την on board εννοειται) και ψαξε να βρεις τις ρυθμισεις για τα γραφικα και να απενεργοποιησεις χειροκινητα την on board(igpu) card και μετα ξανα βαλε πανω την δικη σου..και με γεια σου.. :-)

Επεξ/σία από ZELOMOTH

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...