useasdf_4444 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Βλέπω στο link του skroutz (http://www.skroutz.gr/s/9043554/Huawei-P9-Lite-16GB.html) ο κωτσόβολος το χει στα 194. Με το αμέσως επόμενο σκρουτζομάγαζο να το χει στα 235. Να ναι λάθος κι αυτό;
sam75 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Σωστό είναι αλλά αν είναι να δώσεις 195 δώσε 235 για την μεγάλη έκδοση. Η επιλογή είναι δική σου φυσικά. Εγώ πρόταση κάνω.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Βλέπω στο link του skroutz (http://www.skroutz.gr/s/9043554/Huawei-P9-Lite-16GB.html) ο κωτσόβολος το χει στα 194. Με το αμέσως επόμενο σκρουτζομάγαζο να το χει στα 235. Να ναι λάθος κι αυτό; Ειναι προσφορα ημερων που βαλανε αυτες τις μερες οι μεγαλες αλυσιδες(Κωτσοβολος,Public,Γερμανος κλπ)αρα οχι δεν ειναι λαθος.
leonpapas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Υπάρχει εξέλιξη στο θέμα, θα σας ενημερώσω μόλις είμαι σίγουρος. Τελικα ειχες καμια εξελιξη η το παρατησες;
rudigarcia222 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 τσιμπησα ενα λευκο,2 μερες εντονη χρηση εχω να πω καλη vfm επιλογη,νομιζω περσι ειχε γινει ενας παρομοιος χαμος με το p8 lite στα 169 και δεν το ειχα προλαβει
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα ένα λευκό απο vodafone που είχα παραγγείλει την προηγούμενη βδομάδα στα 189€. Για άλλη μια φορά απόλυτα ικανοποιημένος απο την συναλλαγή μαζί τους όπως και τις προηγούμενες φορές σε αντίστοιχες προσφορές που είχαν ζήτηση. Το κινητό είναι πολύ ποιοτικό για τα χρήματα αυτά. Περισσότερα όταν το δουλέψω.
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εγώ από την Πέμπτη με ένα μαύρο παρέα, πήγε ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο και έφαγε μπόλικη χρήση, κυρίως GPS, viber, camera και λίγο internet. Εντυπώσεις πολύ θετικές και σε σχέση με τα χρήματα που έδωσα, αλλά και γενικά με την ποιότητα και την ταχύτητα της συσκευής. Ως τώρα μια χαρά τα πράγματα, βλέπουμε... Ιδιαίτερη εντύπωση η ταχύτητα ξεκλειδώματος του κινητού μέσω δαχτυλικού αποτυπώματος...μάλιστα εντυπωσιάστηκε φίλος με iphone 6s...δεν έχω ιδέα πόσο γρήγορο είναι το συγκεκριμένο όμως κάτι λέει για το Ηuawei αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα