Προς το περιεχόμενο

[smartphone]Huawei Ascend P9 Lite (16GB) Dual Gold EU 187,51€ @XXXXX[ΤΕΛΟΣ-AKYΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι "τα πριν" και ποια ειναι "τα διορθωμενα" στο 5; Που ειναι τα επι προσωπικου στα 5 σημεια; Πραγματικα απορω με αυτα που γραφεις πλεον. Ρητορικες οι ερωτησεις μου, δεν θελω απαντηση αφου ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει απαντηση.

Λοιπον δεν εχω να πω τιποτα αλλο στο τοπικ, δεν πειραζει που δεν θα συνεννοηθούμε. Ειρωνια στο ποστ μου δεν υπαρχει καμια αυτο το ξερω εγω που το εγραψα, εσυ αν σε ευχαριστει ή σε κανει να νιωθεις καλυτερα, πιστευε και επεμενε οτι υπαρχει.

Καλο βραδυ σε ολους.

αυτο παλι τι ειναι;Ωραιος τροπος,ε;

Μαλλον δε δεχεσαι τιποτα.Απαντησεις υπαρχουν πολλες.Αλλα δε θα τις δεχθεις και παλι.

Λυπαμαι ...Τέλος,καλο βραδυ

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρωτο ποστ λεει, 249.37+ στο σκρουτζ ... και οποιος προλαβει

Τι ειναι αυτο αν δεν ειναι διαφημιση? Κοροιδια? ειρωνεια ? Και μαλιστα απο ενα εμπειρο κατα ταλλα μελος, και με το επομενο ποστ να λεει “Στάνταρ λάθος τιμή”!!!

Λιγο προσοχη και μια συγνωμη δεν θα εβλαπτε! και οποιος προλαβει...

Δημοσ.

Το πρωτο ποστ λεει, 249.37+ στο σκρουτζ ... και οποιος προλαβει

Τι ειναι αυτο αν δεν ειναι διαφημιση? Κοροιδια? ειρωνεια ? Και μαλιστα απο ενα εμπειρο κατα ταλλα μελος, και με το επομενο ποστ να λεει “Στάνταρ λάθος τιμή”!!!

Λιγο προσοχη και μια συγνωμη δεν θα εβλαπτε! και οποιος προλαβει...

Θεωρώ ότι είσαι άδικος συμφορουμίτη. Νομίζω οι περισσότεροι ξέρουμε τον τρόπο που γράφει ο dobro και ίσως αυτό παρεξήγησες.

Θεωρώ ότι πολλές φορές ο dobro έχει δείξει αν κάνει ή όχι διαφήμιση... Ουδέποτε έκανε αυτό που κάνουν πολλοί εδώ μέσα και που καλώς στηλιτεύεται, να παίρνουν δηλαδή 5-10 συσκευές με σκοπό να τις πουλήσουν και να βγάλουν, ίσα ίσα που κάνει το αντίθετο...

Πριν κατηγορήσουμε κάποιον καλό είναι να βλέπουμε και τη συνολική προσφορά του. Σίγουρα έχουν τύχει και αρκετές προσφορές - λάθη αλλά για αυτό προσωπικά δε θεωρώ ότι φταίει αυτός που ανακαλύπτει την υποτιθέμενη προσφορά...

Και δε θεωρώ ότι συντρέχει λόγος να ζητήσει συγγνώμη γιατί δε φταίει σε κάτι.

Ειρήνη υμίν συμφορουμίτες, προτείνω να κλειδωθεί το παρόν γιατί μας βάζει σε αντιπαράθεση και θα καταλήξει σε δημοψήφισμα με το ερώτημα με ποιον είμαστε με όλους χαμένους και διχασμένους...

• Like 6
Δημοσ.

Εγω πιστευω πως καλο θα ηταν να υπηρχε ενα sticky  στις προσφορες με τα μαγαζια που απλα για να κανουν διαφημιση κοροϊδεψαν τον κοσμο.

Το λεω αυτο γιατι πχ τον εν λογω καταστημα αν μετα απο ενα χρονο βγαλει παλι μια μαϊμου προσφορα σιγα μην θυμομαστε ολοι τι ειχε κανει και παλι κλικ παλι παραγγελιες παλι ακυρα κλπ κλπ.

• Like 6
Δημοσ.

Ευτυχώς που το κρατάτε ζωντανό γιατί είχα ξεχάσει να τους ρίξω το μαύρο μου! Μόλις έφυγε. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο μου το Λευτέρη. Και το όνομα αυτού θα μπορούσε να είναι "Ανεκτέλεστες παραγγελίες". Επίσης θα μπορούσαμε να βάζουμε κι εμείς εδώ μέσα τις βαθμολογίες μας. Θα εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια ένα κατάστημα που έχει στο ινσομνια 9/10...

• Like 5
Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ

Να δείτε για πότε θα εξαφανιστούν μετά οι "προσφορές" της Παρασκευής και τα "λάθη" δια μαγείας.

Μαζικό blacklist και μετά τσακάλια όλοι ούτε λάθος ορθογραφικό (όχι τυπογραφικό) δε θα έχουν στις σελίδες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα εν τω μεταξύ ουτε μαιλ ακύρωσης ουτε τηλέφωνο ουτε τίποτα!!

Ουτε και προκειται. Μιλαμε για τυπους που θα πηραν τους μισους τηλεφωνο και μετα θα ειπαν "φθανει, πολλα ξοδεψαμε στα τηλεφωνα, θα το καταλαβουν και οι υπολοιποι".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...