turbat0s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έτσι, ελληνικό μαγαζί με τα όλα του. Τσάμπα διαφήμιση, τσάμπα κλικ, και μετά ένα συγγνώμη λάθος και δεν τρέχει τίποτα. Και το τελευταίο σκρουτζομάγαζο, πλέον, έχει αντιληφθεί πόσο πρόβατα είναι οι Έλληνες καταναλωτές, με αποτέλεσμα να μη διστάζει να εφαρμόσει τέτοιες άθλιες πρακτικές, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το όφελος που θα αποκομίσει θα είναι πολύ μεγαλύτερο από την (όποια) δυσφήμιση. Στη χειρότερη δε περίπτωση, γνωρίζει ότι θα αναρτήσει μια αληθινή προσφορά και αμέσως θα φιγουράρει στα τόπικ "Προσφορές" για ακόμη μια φορά, λαμβάνοντας ουσιαστικά "άφεση αμαρτιών".
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Λοιπον...επειδη παραεγινε το κακό.. ..και πλεον ειναι Λίγο κουραστικο ......και ξεχνατε και τα παλιά λάθη που κάποια μαγαζιά τελικά έδωσαν τα κινητά ή αλλα τεχνολογικά προϊόντα.. .. Να σας πω απλα.....χαλαρωστε δε χασατε και κατι ουσιαστικό και δε πρόκειται να σας ξαναπαρασυρω ξανά.. .... Ελπιζω να βρειτε εσεις καποια προσφορά.. ..και θα ειμαι ο πρωτος που θα σας πει ευχαριστω. Καλό καλοκαίρι. Ειπα χθες να μην απαντησω στα παραπανω και στα "ελεος-φαντασματα" που εγραψε αλλος παρακατω, αλλα θα το κανω: 1. Αυτο ηταν προσφορα; Οχι. Ακυρο ηταν, λαθος ηταν. 2. Δεν εχω δει να λες συχνα ευχαριστω στις προσφορες που ανοιγουν αλλοι. Σε κανονικες μαλιστα, οχι σε ακυρα και λαθη που χρησιμοποιουται μονο για συλλογη στοιχειων και πιθανου πελατολογιου. Οχι οτι με νοιαζει, οχι οτι θα επρεπε να πεις, απλα απαντηση σε αυτο με το οποιο κλεινεις. 3. Οταν καποιος ανοιγει θεμα απο το "αβγδ" αγνωστο μαγαζι (τονιζω συνεχως το αγνωστο γιατι ενα αγνωστο μαγαζι γινεται γνωστο μεσα απο αυτη τη διαδικασια και αυτο ειναι κερδος, + οτι μαζευει στοιχεια κλπ - χωρις να λεω οτι το κανει επι σκοπο το ιδιο το μαγαζι το "χ" λαθος), πεφτουν τα ακυρα στεγνα και μετα ανοιγει ΞΑΝΑ θεμα απο το ιδιο μαγαζι (σε αλλες περιπτωσεις σου αναφερομαι οχι σε αυτη), νομιζω οτι εμεις θα επρεπε και θα ειχαμε ισχυρο λογο να πουμε οτι "παραγινε το κακο" και οχι αυτος που ανοιγει τετοιο θεμα. Που δεν το ειπα ποτε σε σενα, ουτε δημοσια ουτε με πμ επειδη εισαι μελος που εχει προσφερει στην κοινοτητα. Αντιθετως εσυ βγαινεις χωρις καμια ανοχη-αντοχη και λες αμεσως "παραγινε το κακο", για τους δικους σου αγνωστους λογους, αφου δεν βλεπω να εχει δωθει δικαιωμα - διαβασα μαλιστα 2η φορα ολο το τοπικ. 4. Ετσι, μπορει οπως λες να μην χανουμε κατι εμεις, αλλα παραβλεπεις αυτο που εχουμε πει πολλες φορες: προσπαθουμε οσο ειναι δυνατον να μην γινεται διαφημιση. Και καλως ή κακως με τετοια θεματα που ειναι δεδομενο οτι το μονο αποτελεσμα στο τελος ειναι να γινει γνωστο ενα μαγαζι δεν ενισχυεται αυτη η προσπαθεια. Αυτο λοιπον χανει η κοινοτητα/ενοτητα με αυτες τις περιπτωσεις και της κανει κακο. 5. Καλο καλοκαιρι και καλο χειμωνα αφου το θετεις ετσι. Δεν παρακαλαμε κανεναν να βοηθαει, ολων η δουλεια εδω μεσα ειναι εθελοντικη και δωρεαν ειτε ειναι καποια λεπτα την ημερα, ειτε ωρες ολοκληρες καθε μερα! Και μονο εθελοντικη και δωρεαν βοηθεια ειναι επιθυμητη και ανεκτη ετσι και αλλιως. Οσων η... βοηθεια/συμμετοχη εχει βρεθει -με στοιχεια- οτι δεν ηταν... δωρεαν εχουν μπαναριστει μονιμα και μιλαμε για δεκαδες λογαριασμους, πραγματα που δεν τα γνωριζουν τα μελη μιας και δεν μπορουν να γραφτουν δημοσια. 6
dobro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστω για τις διευκρινίσεις σου,αλλά κάνεις λάθος σε αυτα που μου προσκομιζεις.Ξεκινωντας απο το 1 ,ολα ξεκινουν σαν προσφορα και δε μπορω να γνωριζω το τελικο αποτελεσμα,ασχετως μικρου ή μεγαλου μαγαζιου.Τα παραδειγματα ειναι ατελιωτα τα τελευταια 3 χρονια που μου εχετε δωσει το βημα και το λογο στο φορουμ σας...και με θετικο αποτελεσμα και με αρνητικο βεβαια,δε θα το αρνηθω.Για το 2 ,νομιζω οτι εχει υποθει οτι αρκει ενα ''μ'αρεσει'' να παταμε για να μην γεμιζει το νημα με ευχαριστω και μονο.Για το 3,εν μερη εχεις δικιο ,αλλα απαντας σε εμενα για ανοχη-αντοχη,οταν το αλλο μελος λεει οτι τον παρασυρω!?μηπως θα επρεπε να ηταν καπως αλλιως η θεση σου;.Για το 4,διαφημιση θα ηταν,αν δε εσβηνα το ονομα και το λινκ,οπως εχεις συμφωνησει και εσυ με αυτο το κανονα. Για το 5.....μια ευχη την μετετρεψες σε καθαρη ειρωνια και ειναι ενα ατοπημα σου αυτο. 6
xristakits Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστω για τις διευκρινίσεις σου,αλλά κάνεις λάθος σε αυτα που μου προσκομιζεις.Ξεκινωντας απο το 1 ,ολα ξεκινουν σαν προσφορα και δε μπορω να γνωριζω το τελικο αποτελεσμα,ασχετως μικρου ή μεγαλου μαγαζιου.Τα παραδειγματα ειναι ατελιωτα τα τελευταια 3 χρονια που μου εχετε δωσει το βημα και το λογο στο φορουμ σας...και με θετικο αποτελεσμα και με αρνητικο βεβαια,δε θα το αρνηθω.Για το 2 ,νομιζω οτι εχει υποθει οτι αρκει ενα ''μ'αρεσει'' να παταμε για να μην γεμιζει το νημα με ευχαριστω και μονο.Για το 3,εν μερη εχεις δικιο ,αλλα απαντας σε εμενα για ανοχη-αντοχη,οταν το αλλο μελος λεει οτι τον παρασυρω!?μηπως θα επρεπε να ηταν καπως αλλιως η θεση σου;.Για το 4,διαφημιση θα ηταν,αν δε εσβηνα το ονομα και το λινκ,οπως εχεις συμφωνησει και εσυ με αυτο το κανονα. Για το 5.....μια ευχη την μετετρεψες σε καθαρη ειρωνια και ειναι ενα ατοπημα σου αυτο. dobro μην μας εγκαταλειψεις! χαρις σε σενα εχω γλυτωσει απειρα λεφτα. και επειδη εδω μεσα δεν ειμαστε παιδακια οποιος βλεπει προσφορα δεν σημαινει οτι πρεπει να την αγορασει κιολας. ειναι γελοιο να κατηγορουμε οποιον σπαταλαει τον χρονο του για να μας γλυτωσει κανα φραγκο. σ'ευχαριστω πολυ dobro για τις προσφορες που ανακαλυπτεις και μοιραζεσαι μαζι μας 7
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 @dobro και @matrixxx : Θεωρώ πως ο καθένας έχει δίκιο από τη μεριά του. Όμως ισχύει (θέλω να πιστεύω) ότι κανείς δε γνωρίζει την έκβαση ενός θέματος όταν το ανοίγει. Ισχύει όμως κι από την άλλη, ότι αρνητική έκβασή έχουν θέματα που ανοίγονται για άσχετα μαγαζάκια - περίπτερα. Στο δια ταύτα, δε θα πρέπει μόνο κάποιος που ανοίγει ένα θέμα να είναι προσεκτικός, αλλά και κάποιος που αξιολογεί μαι προσφορά. Δεν είμαστε 5άχρονα να πεί κανείς ότι παρασυρθήκαμε και πήραμε καραμελίτσες από αγνώστους, ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του, ενήλικας (θέλω να πιστεύω) και το δικό του χέρι μπαίνει στην τσέπη όταν πρόκειται να πληρώσει ή να προβεί σε κάποια αγορά. Δεν υποχρεώνει κανένας τόπικ στάρτερ και κανένα μαγαζί τον άλλον να αγοράσει. Προσωπικά όταν βλέπω "προσφορές" τέτοιου τύπου, ή προσφορές Παρασκευής, τα προσπερνάω και δε ρίχνω παραγγελία ούτε για πλάκα, είτε επώνυμο είτε ανώνυμο και να είναι το κατάστημα. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και οι πιθανότητες πολύ μικρές (κάτω του 1% θα έλεγα), οπότε αν θέλω πραγματικά κάτι, δε θα περιμένω με το κυάλι μπας και βγεί η όποια εξωπραγματική προσφορά μπας και ανήκω στο 1% που να γλυτώσει κάποιο ποσό και ούτε θα κατηγορήσω όποιον ανέβασε το θέμα. Παρόλα αυτά αν κάποιος ανεβάσει θέμα και δείχνει να θέλει να διαφημίζει (για τους δικούς του λόγους) ένα κατάστημα, εκεί αλλάζουν πολλά, αλλά πιστεύω το κουμπί "αναφορά" μπορεί να λύσει το όποιο θέμα εύκολα και άμεσα. Αυτά. Ευχαριστώ τον καθένα από τη μεριά του για την όποια συνεισφορά του. 3
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 4.472 εμφανίσεις και δεν τρέχει τίποτα??? Να μην ξανανοιξει θεμα με τετοιου ειδους περιπτωσεις η να κλειδωνει αμεσως, να μην μας παρασειρει... αφου φαινεται το πραγμα απ την αρχη που παει... Πως γινεται να παρασειρεσαι αγαπητε ,απο την στιγμη που οπως λες γνωριζεις οτι το ακυρο ειναι σιγουρο? 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστω για τις διευκρινίσεις σου,αλλά κάνεις λάθος σε αυτα που μου προσκομιζεις.Ξεκινωντας απο το 1 ,ολα ξεκινουν σαν προσφορα και δε μπορω να γνωριζω το τελικο αποτελεσμα,ασχετως μικρου ή μεγαλου μαγαζιου.Τα παραδειγματα ειναι ατελιωτα τα τελευταια 3 χρονια που μου εχετε δωσει το βημα και το λογο στο φορουμ σας...και με θετικο αποτελεσμα και με αρνητικο βεβαια,δε θα το αρνηθω.Για το 2 ,νομιζω οτι εχει υποθει οτι αρκει ενα ''μ'αρεσει'' να παταμε για να μην γεμιζει το νημα με ευχαριστω και μονο.Για το 3,εν μερη εχεις δικιο ,αλλα απαντας σε εμενα για ανοχη-αντοχη,οταν το αλλο μελος λεει οτι τον παρασυρω!?μηπως θα επρεπε να ηταν καπως αλλιως η θεση σου;.Για το 4,διαφημιση θα ηταν,αν δε εσβηνα το ονομα και το λινκ,οπως εχεις συμφωνησει και εσυ με αυτο το κανονα. Για το 5.....μια ευχη την μετετρεψες σε καθαρη ειρωνια και ειναι ενα ατοπημα σου αυτο. Για το 2. Φυσικα αυτο εννοω, ενα λαικ ειναι αρκετο-αχρηστα ειναι τα ποστ στυλ σκετο ενα "ευχαριστω", για το λαικ μιλουσα. Για το 3. Εβαλες πληθυντικο, σαν να απαντουσες και σε αυτο που ειπα περι ακυρων θεματων. Στο ποστ του συμφορουμιτη κολλας σε μια λεξη η οποια ακομα και αυτη εχει βαση αν δεις το κομματι "γραφεσαι - δινεις στοιχεια" κλπ. Παιδι δεν ειναι κανεις, αλλα την πηρες πολυ κυριολεκτικα την λεξη του νομιζω. Το νοημα του ποστ του με βρισκει συμφωνο κατα τα λοιπα, 100%. Ποια θεση μου να ηταν αλλιως; Οσο μεγαλυτερη ειναι η βοηθεια και συμμετοχη ενος ατομου, τοσο πιο ανεκτικος και ψυχραιμος (πρεπει να) ειναι. Για το 4. Εκανες μετα ο,τι επρεπε, ναι, το ειδα αμεσα και το "χρεωσα θετικα", εννοειται, δεν χρειαζεται να μου το πεις. Αλλα δεν αλλαζουν και πολλα. Εμεινε 2 μερες το θεμα; Το διαβασαν 4000 ατομα; Ειπα αλλωστε οτι μιλαω για αλλα θεματα σου που ξαναεβγαζες για μαγαζι (αγνωστο-μικρο οπως θες το λες) που ειχε ξαναδειξει πώς λειτουργει. Για το 5. Παλι βιαζεσαι δεν εισαι ψυχραιμος να διαβασεις σωστα. Ειπες κλεινοντας "καλο καλοκαιρι" σαν να μας χαιρετουσες αποχωρωντας, και πανω σε αυτο σου ειπα επισης "καλο καλοκαιρι και (επιπλεον) καλο χειμωνα αφου το θετεις ετσι". Εδωσα μεγαλυτερη διαρκεια δηλαδη, μια πιο διαρκη ευχη προς την αλλη πλευρα, δεν "μετετρεψα μια ευχη σε καθαρη ειρωνια" κανενα ατοπημα δεν εκανα (και σε αυτο τουλαχιστον θελω μια συγνωμη μιας και ειναι επι προσωπικου), εξηγωντας μαλιστα οτι κανενας δεν μενει με το ζορι ή με παρακαλια, αλλα μονο επειδη το θελει. 1
germants Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Πως γινεται να παρασειρεσαι αγαπητε ,απο την στιγμη που οπως λες γνωριζεις οτι το ακυρο ειναι σιγουρο? "να μας παρασυρει" αναφερει το παιδι, προφανως μιλαει για το συνολο της κοινοτητας. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ακριβως, μην κρινουμε τους αλλους απο το υψος μας, αλλος ξερει πιο πολλα αλλος πιο λιγα, αλλος αναγνωριζει το ακυρο που ερχεται αμεσα και φευγει, αλλος λεει "ευχαριστω παλι λεφτα χαλασα", αλλος λεει θα παρω 5. Με την λογικη του να κρινουμε ολους με βαση το τι ξερουμε "εμεις", ισοπεδωνουμε τα παντα, ακυρωνουμε την δυναμη της διαφημισης και την κανουμε αχρηστη, κακως την πληρωνουν οσοι την πληρωνουν στα καναλια κλπ αφου κανεις δεν επιρρεαζεται και δεν "παρασυρεται" στο οτιδηποτε. (Αυτο ειναι απαντηση και στον plpapadopoylos εκει που λεει "Δεν είμαστε 5άχρονα να πεί κανείς ότι παρασυρθήκαμε... ...Δεν υποχρεώνει κανένας τόπικ στάρτερ και κανένα μαγαζί τον άλλον να αγοράσει." ) 2
pittas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Dobro εγώ προσωπικά δεν έγραψα κάτι εναντίον σου. Αλλοιμονο. Έχω επωφεληθεί πολλάκις από δικά σου ποστ και σε ευχαριστώ για το χρόνο που χαλάς και ξετρυπωνεις προσφορές. Το πρόβλημα το έχω με τους Έλληνες "επαγγελματιες" μαγαζατορες που με αυτές τις ντροπιαστικες πρακτικές νομίζουν ότι τρέχουν επιχειρήσεις.
sam75 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Συγνωμη αλλα ειμαι της αποψεως οτι δεν φταιει καν ο TS , Η συγκεκριμενη εταιρια φταιει που μας εδωσε ακυρο ( βλαχας ]
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ακριβως, μην κρινουμε τους αλλους απο το υψος μας, αλλος ξερει πιο πολλα αλλος πιο λιγα, αλλος αναγνωριζει το ακυρο που ερχεται αμεσα και φευγει, αλλος λεει "ευχαριστω παλι λεφτα χαλασα", αλλος λεει θα παρω 5. Με την λογικη του να κρινουμε ολους με βαση το τι ξερουμε "εμεις", ισοπεδωνουμε τα παντα, ακυρωνουμε την δυναμη της διαφημισης και την κανουμε αχρηστη, κακως την πληρωνουν οσοι την πληρωνουν στα καναλια κλπ αφου κανεις δεν επιρρεαζεται και δεν "παρασυρεται" στο οτιδηποτε. (Αυτο ειναι απαντηση και στον plpapadopoylos εκει που λεει "Δεν είμαστε 5άχρονα να πεί κανείς ότι παρασυρθήκαμε... ...Δεν υποχρεώνει κανένας τόπικ στάρτερ και κανένα μαγαζί τον άλλον να αγοράσει." ) Δεκτό. Αυτή όμως είναι και η δύναμη ενός φόρουμ όπου μέσω τεκμηριωμένης συζήτησης και ανάλυσης κια παράθεσης εμπειρίας διαφόρων μελών, μπορεί και να αποφευχθεί το να παρασυρθεί κανείς έτσι εύκολα μέσω μιας διαφήμισης. Εδώ άλλωστε έχουμε δεί και διαφημίσεις απάτη (βλέπε το περίτρανο θέμα με τον SSD που ο ίδιος ο κατασκευαστής ξεγελούσε εις γνώση του).
dobro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Για το 2. Φυσικα αυτο εννοω, ενα λαικ ειναι αρκετο-αχρηστα ειναι τα ποστ στυλ σκετο ενα "ευχαριστω", για το λαικ μιλουσα. Για το 3. Εβαλες πληθυντικο, σαν να απαντουσες και σε αυτο που ειπα περι ακυρων θεματων. Στο ποστ του συμφορουμιτη κολλας σε μια λεξη η οποια ακομα και αυτη εχει βαση αν δεις το κομματι "γραφεσαι - δινεις στοιχεια" κλπ. Παιδι δεν ειναι κανεις, αλλα την πηρες πολυ κυριολεκτικα την λεξη του νομιζω. Το νοημα του ποστ του με βρισκει συμφωνο κατα τα λοιπα, 100%. Ποια θεση μου να ηταν αλλιως; Οσο μεγαλυτερη ειναι η βοηθεια και συμμετοχη ενος ατομου, τοσο πιο ανεκτικος και ψυχραιμος (πρεπει να) ειναι. Για το 4. Εκανες μετα ο,τι επρεπε, ναι, το ειδα αμεσα και το "χρεωσα θετικα", εννοειται, δεν χρειαζεται να μου το πεις. Αλλα δεν αλλαζουν και πολλα. Εμεινε 2 μερες το θεμα; Το διαβασαν 4000 ατομα; Ειπα αλλωστε οτι μιλαω για αλλα θεματα σου που ξαναεβγαζες για μαγαζι (αγνωστο-μικρο οπως θες το λες) που ειχε ξαναδειξει πώς λειτουργει. Για το 5. Παλι βιαζεσαι δεν εισαι ψυχραιμος να διαβασεις σωστα. Ειπες κλεινοντας "καλο καλοκαιρι" σαν να μας χαιρετουσες αποχωρωντας, και πανω σε αυτο σου ειπα επισης "καλο καλοκαιρι και (επιπλεον) καλο χειμωνα αφου το θετεις ετσι". Εδωσα μεγαλυτερη διαρκεια δηλαδη, μια πιο διαρκη ευχη προς την αλλη πλευρα, δεν "μετετρεψα μια ευχη σε καθαρη ειρωνια" κανενα ατοπημα δεν εκανα (και σε αυτο τουλαχιστον θελω μια συγνωμη μιας και ειναι επι προσωπικου), εξηγωντας μαλιστα οτι κανενας δεν μενει με το ζορι ή με παρακαλια, αλλα μονο επειδη το θελει. Μα ολες οι απαντησεις σου ειναι επι προσωπικου!Ηρεμος και ψυχραιμος ειμαι,και για αυτο σου απαντω.Ειδικα για το 5 θα επρεπε να ειναι το αντιστροφο,οταν τα γραφομενα σου(τα πριν και τα διορθωμενα) και με τα bold γραμματα υποδεικνειουν οτι ειναι απλα ειρωνικα.Δεν ζητησα ΠΟΤΕ απο κανενα το ''ευχαριστω'',ουτε παρακαλια, αλλα στον αλτρουισμο μου ΔΕΝ δεχομαι τιποτα!Παντα θελω απλοχερα να μοιραζω δωρεαν τα λιγα που βρισκω ή ξερω.Αλλιως θα ειχα μια ντουζινα ''αγγελιες''.Οσο για τα υπολοιπα,εσυ εχεις την πιτα και το μαχαιρι. Και οταν εκανα λαθος,ζητησα συγνωμη και απο εσενα και αλλα μελη.Δεν πειραζει ομως,ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε και εχουμε και τις κακες μας στιγμες.(σαν αυτη ! ) 2
manosfp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αγαπώ matrixxx και αγαπώ dobro. Άοκνοι εργάτες των προσφορών. Στενοχωριέμαι να τους βλέπω να διαφωνούν, ειδικά όταν έχουν και οι δύο δίκιο! 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μα ολες οι απαντησεις σου ειναι επι προσωπικου!Ηρεμος και ψυχραιμος ειμαι,και για αυτο σου απαντω.Ειδικα για το 5 θα επρεπε να ειναι το αντιστροφο,οταν τα γραφομενα σου(τα πριν και τα διορθωμενα) και με τα bold γραμματα υποδεικνειουν οτι ειναι απλα ειρωνικα.Δεν ζητησα ΠΟΤΕ απο κανενα το ''ευχαριστω'',ουτε παρακαλια, αλλα στον αλτρουισμο μου ΔΕΝ δεχομαι τιποτα!Παντα θελω απλοχερα να μοιραζω δωρεαν τα λιγα που βρισκω ή ξερω.Αλλιως θα ειχα μια ντουζινα ''αγγελιες''.Οσο για τα υπολοιπα,εσυ εχεις την πιτα και το μαχαιρι. Και οταν εκανα λαθος,ζητησα συγνωμη και απο εσενα και αλλα μελη.Δεν πειραζει ομως,ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε και εχουμε και τις κακες μας στιγμες.(σαν αυτη ! ) Ποια ειναι "τα πριν" και ποια ειναι "τα διορθωμενα" στο 5; Που ειναι τα επι προσωπικου στα 5 σημεια; Πραγματικα απορω με αυτα που γραφεις πλεον. Ρητορικες οι ερωτησεις μου, δεν θελω απαντηση αφου ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει απαντηση. Λοιπον δεν εχω να πω τιποτα αλλο στο τοπικ, δεν πειραζει που δεν θα συνεννοηθούμε. Ειρωνια στο ποστ μου δεν υπαρχει καμια αυτο το ξερω εγω που το εγραψα, εσυ αν σε ευχαριστει ή σε κανει να νιωθεις καλυτερα, πιστευε και επεμενε οτι υπαρχει. Καλο βραδυ σε ολους. Edit/add. Βγαζω και την εικονα να μην φαινεται το μαγαζι στο #1. Oποιος την θελει για το λογο που ειπε ο TS, ας του την ζητησει με πμ. To θεμα θα επρεπε απο χθες να εχει τιτλο "φιλοσοφικες κουβεντες" μιας και ηταν μια γενικα καλη κουβεντα, και δεν εχει καμια σχεση με το "Χ" μαγαζι, ετσι καλο ειναι να φυγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα