Προς το περιεχόμενο

HeroWarz (F2P) Hack 'n' Slash MMORPG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκε σήμερα σε open beta και δεν θα υπάρξουν wipes. Δεν το έχω παίξει ακόμα , κατεβάζω τώρα το client (κοντά στα 8gb) και βλέπουμε. Δωρεάν είναι οπότε δεν χάνουμε κάτι να το δοκιμάσουμε. 

Ελπίζω να την παλεύει γιατι και μέτριο να είναι θα το τιμήσω, έχει πέσει τρελή ξηρασία :-D  
Επίσης να δούμε και απο lag πως τα πάει καθώς οι server αν δεν κάνω λάθος είναι NA
Απότι διάβασα θα υπάρξουν και Ευρωπαϊκοί servers απο την Gameforge

Official website link
Δημοσ.

Πρόλαβα να παίξω καμια ώρα. Λοιπόν προτείνω όλοι να το δοκιμάσετε , ιδικά αυτοί που σας αρέσουν τα anime θα φάτε σκάλωμα με το opening. Έχει φοβερά cinematic και όμορφη ιστορία. Δεν θυμίζει τόσο mmo, τουλάχιστον όχι στην αρχή, γιατι μετά είδα πως ξεκλειδώνει mods όπως pvp κλπ. Έχει mounts κλπ . Για αρχή έχει 5 χαρακτήρες για να διαλέξεις και υπάρχουν άλλοι 10 για να ξεκλειδωθούν. Για αρχή έφτιαξα έναν berserker και μετά θα κοιτάξω κάτι σε ranged  . Το ωραίο είναι πως όταν πας να παίξεις ένα story q σε βάζει αυτόματα σε group μαζί με άλλους που πάνε να παίξουν solo. Βέβαια μπορείς να παίξεις και solo αλλα δεν είναι τόσο fun fun + οτι σε group έχει bonus exp κλπ. Με λίγα λόγια κ παρέα να μην έχεις δεν χρειάζεται καν να ψάξεις , θα σου βρει μόνο του αμέσως. 

Μου φαίνεται καλή φάση για όποιον δεν έχει τι να παίξει. Προσωπικά θα του δώσω λίγο χρόνο να δω περι τίνος πρόκειται μιας και το artwork + gameplay είναι πολύ ευχάριστα, σε καμία περίπτωση φτηνιάρικο . Έπαιζα τώρα και βλέπω maintenance in 10 min και ξενέρωσα, έλεγα να παίξω 4-5 ώρες  :-D

Δημοσ.

Επειδή είδα σε βιντεάκια ότι έχει αρκετά action compat. Πώς είναι το lag και το delay ingame απ'τη στιγμή που οι servers είναι NA?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν πρόσεξα καθόλου delay και είμαι πολύ περίεργος σε αυτό , αν είχε θα με χάλαγε σε σημείο να το κλείσω στο 10λεπτο  

edit: 

το καλό είναι πως το παιχνίδι έχει ένα επίπεδο δυσκολίας , μέχρι τώρα δοκίμασα μόνο berserker και το range class με τα αυτόματα , ε αν δεν μάθεις να παίζεις το class θα ψοφάς , ακόμα και απο τα πρώτα 10 lvl ! 
θετικό αυτό , φοβόμουν πως θα είναι mindless hack n slash όπως το devilian που έκλανες κ ψόφαγαν όλα  :-D

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.

To game το εχω τσεκαρει εδω και καιρο μιας και το λιωνει ενας απο τους streamer που παρακολουθω, ξερουμε κατι για Mac client? Ελπιζω να ασχοληθουνε και με εμας  :fear:

Δημοσ.

εμένα ο downloader μου βγάζει ανά 2 λεπτά σφάλμα τι παίζει ?

υπαρχει μήπως torrent ?

δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Προσπάθησε να το τρέξεις σαν admin , αν δεν δουλέψει τότε κλείσε κάθε περιτό πρόγραμμα και δοκίμασε να κλείσεις και το antivirus σου (ή να βάλεις exception) . Αν δεν δουλέψει τίποτα απο αυτά γράψε στα forums τους στο support 

Δημοσ.

ποσο σιγουροι ειμαστε οτι δεν θα γινει wipe? καντε με add Eldolil να κανουμε κανα καλο σκηνικο

100%

το είχα δει και στο official site αλλα τώρα δεν έχω χρόνο να το ψάξω 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν γίνετε να μην κάνουν wipe από beta se release ρε... Θα κάνουν

Απο open beta δεν γίνετε wipe σχεδόν ποτέ είναι σαν να έχει βγεί κανονικά το παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...