Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τον τελευταιο καιρο εχω ενα περιεργο προβλημα. Οταν εχω ανοικτο εναν ή δυο browsers και παραλληλα παιζω καποιο παιχνιδι μου βγαζει προβλημα για memory full, αν και υπαρχει αρκετη ελευθερη ακομα.. Τι μπορει να φταιει; Cached memory ειναι υπερβολικα υψηλη. Γιατι;
thepoint Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μάλλον είναι λογικό αυτό που σου παρουσιάζει. Πόση εικονική μνήμη έχεις, από ότι βλέπω δεν είναι διπλάσια της πραγματικής μνήμης ram committed/δεσμευμένη μόνο 7.9gb έχεις τώρα! Πως είναι στο αυτόματο ή το πείραξες και το έβαλες fix σταθερή τιμή;
Luxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δεν εχω καθολου paging file. Το εχω στο 0. Αλλα και παλι οταν βγαζει αυτο το μηνυμα, δεν χρησιμοποιει το 100% της ram, αλλα κοντα στο 80%.
thepoint Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Για δώσε ένα screenshot με τη page file στο μηδέν!!! http://www.howtogeek.com/126430/htg-explains-what-is-the-windows-page-file-and-should-you-disable-it/
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Άνοιξε το Page file και βάλτο στο αυτόματο.Τα 8gb μπορεί να φαίνονται πολλά αλλά και πάλι δεν είναι αρκετά για να κλείσεις το page.
Luxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Για δώσε ένα screenshot με τη page file στο μηδέν!!! http://www.howtogeek.com/126430/htg-explains-what-is-the-windows-page-file-and-should-you-disable-it/ Τι screenshot να δωσω; Απο το λινκ που ανεβασες εχω επιλεγμενο το "no paging file".
thepoint Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ναι μπερδεύτηκα αφού το γράφει 7.9gb δεν έχει! Αν θυμάμαι καλώς περί τα 200mb στην εικονική μνήμη καταλαμβάνουν κάποια αρχεία για την ασφάλεια του υπολογιστή σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά καλό είναι να υπάρχει και μόνο για αυτό. Σε περίπτωση εκτεταμένης χρήσης της μπορεί να φρενάρει τον υπολογιστή και να χρειάζεσαι επιπλέον μνήμη αλλά αυτό το εξακριβώνεις εύκολα. Λάθος δίχως virtual ram. Εγώ έχω βάλει σταθερό μέγεθος στο page file τη προτεινόμενη από το λειτουργικό επιλέγοντας custom size και ίδια τιμή για αρχική και μέγιστη. Η προτεινόμενη είναι όσο και η μνήμη ram του υπολογιστή μου αυτό και σε φορητό και σε σταθερό και τα δύο με ssd. Άλλη περίπτωση είναι να τσεκάρεις το αυτόματο όπως σου πρότεινε ο @micros000 μπορείς να δουλέψεις και τα δύο και να δεις τυχόν διαφορές, δεν γνωρίζω αν χρειάζεται καθαρισμός της εικονικής μνήμης εκτός από απλή επανεκκίνηση του υπολογιστή. Ο @micros000 τα κατέχει καλύτερα.
Luxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εβαλα 1020mb και στα δυο πεδια και βλεπουμε. Απλα καπου ειχα διαβασει οτι με απανεργοποιημενο το pagefile ειναι καλυτερα. Με βλεπω να χρειαζομαι 16gb μνημη ram σε λιγο καιρο.
thepoint Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Με κλειστά μάτια είναι μικρή η ποσότητα που έβαλες! Βάλε όσο και η μνήμη ram και θα δεις άμεσα αλλαγή στη απόδοση όσο φορτώνει η μνήμη δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα