Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Το ότι παίρνεις ip από το μόντεμ της Vodafone το έκανε το κλείσιμο του dhcp στο tplink (πάντα ένα Ρούτερ πρέπει να μοιράζει ip.

3. Σε όλα τα Ρούτερ η φιλοσοφία είναι η ίδια το μενού μπορεί να είναι διαφορετικό

4. Ναι είναι καλύτερα σταθερή ip να έχει ο υπολογιστής για να μπορεί να δουλέψει σωστά και το port forward για να ανοίξεις πόρτες στο Ρούτερ (π.χ αν κατεβάσεις torrent)

5. Όχι δεν μπορείς.

6.Αν τα δεις λίγο καλύτερα από μόνος σου θα καταλάβεις ( τα δύο ίδια είναι η ip του Ρούτερ σου, με απλά λόγια λες του υπολογιστή ότι αυτό είναι το Ρούτερ μου, στο πρώτο μπορείς να βάλεις και άλλο π.χ 192.168.2.3 στην ουσία λέμε στο Ρούτερ εγώ θέλω αυτήν την διεύθυνση να πάρω,, αν είχες 10 υπολογιστές θα συνεχίζεις το ίδιο μοτίβο 192.168.2.3-4-5-6.

Όλα καλά λοιπόν.

Την ίδια δουλειά θα έκανες και με κάποιο παλιό μόντεμ από αυτά που δίνουν δωρεάν οι εταιρείες αν σου περισσεύει κανένα μπορείς να δοκιμάσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια απλά τώρα εμφανίστηκε ακόμα ένα πρόβλημα σε ένα μικρό παλιό netbook μονοπυρηνο που έχω. Επειδή ήταν τα ζώα μου αργά με Windows έχω βάλει arch Linux me mate DE. Μέχρι πριν λίγο συνδεομουν κανονικά ασύρματα και στα 2 ρουτερ. Τώρα δεν μπορώ να συνδεσω ασύρματα σε κανένα από τα δύο. Ενώ με όλες τις συσκευές συνδέομαι με αυτόν δεν μπορώ τώρα. Τι μπορεί να φταίει; στην λίστα τα βγάζει τα ρουτερ, πατάω να συνδεθώ, βάζω κωδικό αλλά δεν συνδέεται.

Άκυρο φίλε μου το τελευταίο. Εγώ εφταιγα. Δεν είχα δει μια ρύθμιση. Όλα καλά. Ευχαριστώ και πάλι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τώρα μου εμφανίστηκε ένα καινούργιο πρόβλημα.

Στο συγκεκριμένο λαπτοπ επερνα ίντερνετ και με καλώδιο από το μόντεμ ρουτερ της hol και WiFi από το TP-LINK.

Με το TP-LINK με τα την βοήθεια σας λειτουργουν όλα καλά.

Με το μόντεμ ρουτερ της hol όμως πλέον όταν συνδέομαι ενσύρματα μου λέει ότι είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής με το ρουτερ αλλά χωρίς ίντερνετ. Τι μπορεί να φταίει;

Πληροφοριακά οι υπόλοιποι υπολογιστές που περνούν ίντερνετ με καλώδιο από το μόντεμ ρουτερ της hol δεν έχει κανένας πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...