blackm76 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Γειά σας παιδιά. Έχω σύνδεση σταθερή και ίντερνετ με την Vodafone. Έχω το μόντεμ - ρουτερ που με έστειλαν και δουλεύει μια χαρά. Στον κάτω όροφο όμως δεν έπιανε και λογικό είναι. Για αυτό τον λόγο λοιπόν πήρα από τα eshop ένα σκέτο ρουτερ αξίας 18 ευρώ. Είναι ένα TP-LINK TL-WR841N 300MBPS WIRELESS N Router. Το θέμα όμως τώρα είναι άλλο... Με καλώδιο λειτουργεί κανονικά. Ασύρματα όμως όταν πάω να συνδεθώ από το ταμπλετ η το κινητό δεν έχει σταθερό σήμα. Εκεί που έχω φουλ εκεί χάνετε. Και όταν λέω δεν έχει σταθερό σήμα δεν εννοώ ότι έχει φουλ και μέτα απλά μειώνεται η ισχύς του αλλά χάνετε τελείως και δεν έχω ασύρματη σύνδεση. Το έκανα ρεσετ πάλι δεν είδα διαφορά. Έχω αλλάξει και κανάλι δηλαδή δεν το έχω στο αυτόματο και πάλι συνεχίζει το πρόβλημα. Μου διαφεύγει κάτι ή μήπως φταίει που είναι τόσο φτηνό; η μήπως φταίει η μάρκα; απαντήστε μου σας παρακαλώ γιατί θα σκάσω...
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κάνε του αν δεν του έχεις κάνει ένα update, και πες μας πως το έχεις σύνδεση τι ρυθμίσεις έχεις κάνει.
blackm76 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δεν ήξερα ότι γίνονται και στα ρουτερ update. Πως γίνεται; Ρυθμίσεις δεν πειραξα τίποτα. Το μόνο που έκανα είναι να έχω αλλάξει το όνομα του ρουτερ, τον κωδικό και το κανάλι. Τίποτα άλλο δεν έχω πειράξει.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 το μόντεμ με το ρουτερ συνδέονται ασύρματα; κανάλι βγάλτο απ το αυτόματο,κατέβασε το inssider σε καποιον υπολογιστή με ασύρματη σύνδεση(διαφορετικά έχει και για android αντίστοιχη-δεν θυμάμαι το όνομα)και δες σε τι κανάλια παίζουν οι γείτονες αν υπάρχουν. Αν δεν υπάρχουν,βάλε το ρουτερ στο 6. Προσωπικά θα σου έλεγα να συνδέσεις ενσύρματα το μόντεμ με το ρουτερ και να παίξει σαν access point,αν έχει θυρα LAN το ρούτερ.
blackm76 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Το έχω είδη ενσύρματα συνδεδεμένο το μόντεμ με το ρουτερ. Το έχω είδη αλλαγμενο στο κανάλι τρία. Όχι στο έξι αλλά στο τρία. Το έβαλα και το πρόγραμμα που είπες αν και είχα είδη το WiFi analyzer. Απλά αναβάθμιση που είπε ο φίλος ποιο πάνω δεν ήξερα ότι γίνεται και ούτε πως γίνεται. Θα ήθελα να μάθω και να το κάνω. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει μήπως φταίει αυτό.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 οχι στο 3. Μπορεί για αυτό να χάνεται. βαλτο 6 αν δεν υπάρχουν αλλα δικτυα,αλλιως αρχισε να ανεβαίνεις μέχρι το 11.
blackm76 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Πρώτα το είχα στο 5 και επειδή παθαινε το ίδιο πράγμα το έβαλα στο 3. Γιατι όμως από το 6 και πάνω;
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κάντου μια αναβάθμιση για αρχή, και μετά πες μας τι ρυθμίσεις έχεις κάνει σε ip, DHCP. Τι ip έχει το κεντρικό ρουτερ τι έχεις βαλει στο tplink. Μπες στην tplink κατεβάσετε το firmware ανάλογα με πιο ρουτερ και version είναι και κάνε του την αναβάθμιση μέσα σε από το μενού του
blackm76 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Εντάξει φίλε μου chio αλλά θα το κάνω αύριο και θα σας ενημερώσω. Να ρωτήσω όμως κάτι πληροφοριακα.... Η αναβάθμιση όμως γιατί και πώς μπορεί να βοηθήσει; οι δυνατότητες του ρουτερ ίδιες δεν θα είναι και μετά; Ευχαριστώ για την βοήθεια.
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Οι αναβάθμισης τις βγάζει ο κατασκευαστής για κάποιο λόγο είτε πρόσθετη δυνατότητες είτε το κάνει πιο σταθερό και γενικά διορθώνει πρόβλημα, πάντα καλό είναι να κάνουμε update.
blackm76 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλημέρα και πώς ματαλαβαινουμε ότι θέλει update; Μόλις κάτι δεν πάει καλά απλά κοιτάμε την σελίδα του κατασκευαστή;η από τις ρυθμίσεις του ρουτερ βγάζει κάποια ειδοποίηση;
chios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στην σελίδα του κατασκευαστή βλέπεις για καινούργιο λογισμικό τώρα τι φοράει το δικό σου;
blackm76 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στις ρυθμίσεις του ρουτερ βλέπω το λογισμικό που φοράει;
chios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στις ρυθμίσεις του ρουτερ βλέπω το λογισμικό που φοράει; Όχι δες στο στις ρυθμίσεις του κινητού σου, Ερώτηση είναι τώρα αυτή; Που θα το δεις;
blackm76 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 γεια σας παιδια. ναι εχεις δικιο για τη ερωτηση. εκανα την αναβαθμιση κανονικα.ολα πηγαν καλα.τωρα πρεπει να το παρακολουθησω αν και προς το παρον φαινεται να διορθωθηκε το προβλημα αν και ειναι νωρις ακομα....ας το παρακολουθησω καμια εβδομαδα για να σιγουρευτω οτι ολα ειναι καλα. τωρα ως αναφορα την ip δεν εχω πειραξη τιποτα .ειναι ολες αυτες που επελεξε το ρουτερ μονο του οταν το συνδεσα. γιατι ρωτας για την ip file moυ;;;πρεπει να την αλλαξω και αυτην σε μια στανταρ;;;;η ip δεν αλλαζει μονη της συνεχεια;;;;για ενημερωστε με σας παρακαλω;;;; και για ποια ip μιλαμε;;;;εμενα μου βγαζει στις ριθμισεις αλλη ip wan kai alli ip lan. tiδιαφορα εχουν αυτα;;;ενημερωστε με σας παρακαλω για να το μαθω και αυτο.τι ειναι ολα αυτα;;;χαχαχαχαχ εν συντομια φαινεται οτι λυθηκε το προβλημα αλλα ενημερωστε με σας παρακαλω για τις ip. Και κάτι ακόμα...... Στο μόντεμ ρουτερ το κεντρικό που μου έστειλε η Vodafone μπορώ να κάνω και εκεί αναβάθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα