Duck Dodgers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα matiz του 2004, τα μαμά ηχεία μας άφησαν πρόσφατα όπως και η πηγή σίγα σίγα.. σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή, συγκεκριμένα θέλω πηγή ηχεία μπροστά και πίσω για την εταζέρα. Θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα σε ένταση και σε ποιότητα σε σχέση με τα μαμά? Πρέπει να πάρω ενισχυτή? Η πηγή δεν με ενδιαφέρει να παίρνει cd θέλω όμως usb και aux! Γίνεται να βάλω στην usb κάποιο smartphone και να παίζει μουσική πχ από την εφαρμογή που θα άκουγα κανονικά στο τηλ αλλά παράλληλα να φορτίζει? Pioneer MVH-180UB Αυτή το κάνει αυτό? Και τέλος πόσο να υπολογίσω ότι θα φτάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 H εταζέρα ειναι το χειρότερο σημείο που μπορείς να βάλεις ηχεία, δεν θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, ούτε σε ένταση άλλα ούτε και σε ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 H εταζέρα ειναι το χειρότερο σημείο που μπορείς να βάλεις ηχεία, δεν θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, ούτε σε ένταση άλλα ούτε και σε ποιότητα Τότε γιατί πολλοί βάζουν? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τότε γιατί πολλοί βάζουν? :/Την ίδια απορία έχω κ εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τα μεγάφωνα για να λειτουργήσουν σωστά θέλουν συγκεκριμένο και κλειστό όγκο Ηχεία στην εταζέρα βάζουν κάποιοι άσχετοι που δεν γνωρίζουν από ήχο και ήταν μόδα της δεκαετίας του 80' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τα μεγάφωνα για να λειτουργήσουν σωστά θέλουν συγκεκριμένο και κλειστό όγκο Ηχεία στην εταζέρα βάζουν κάποιοι άσχετοι που δεν γνωρίζουν από ήχο και ήταν μόδα της δεκαετίας του 80' Δεκτό αλλά από προσωπική εμπειρία μικρή βέβαια όταν έχουν βάλει πίσω ακούγετε καλύτερα και έχει και καλύτερο μπάσο σε σχέση με τα μαμά πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μια χαρά θα παίζει με οβάλ στην εταζέρα.Η πηγή σου είναι οκ,βάλε 2 καλά στις πόρτες και 2 της προκοπής πίσω και θα το χαρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μια χαρά θα παίζει με οβάλ στην εταζέρα.Η πηγή σου είναι οκ,βάλε 2 καλά στις πόρτες και 2 της προκοπής πίσω και θα το χαρείς. Έχεις να προτείνεις κάποια? πχ από skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Οχι δεν έχω να προτείνω και δεν έχω και το χρόνο να το κάνω.Αυτό που πρεπει να κάνεις είναι σύμφωνα με τα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις θα κάνεις και την αγορά.Για τα μπροστινά προσπάθησε να βάλεις διαιρούμενα,αξίζει τον κόπο και το χρήμα.Να έχεις υπόψιν οτι όσο ψηλότερα πας(σε κόστος),τόσο καλύτερα.Πίσω και μέτρια να βάλεις πάλι θα κάνουν δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Οχι δεν έχω να προτείνω και δεν έχω και το χρόνο να το κάνω.Αυτό που πρεπει να κάνεις είναι σύμφωνα με τα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις θα κάνεις και την αγορά.Για τα μπροστινά προσπάθησε να βάλεις διαιρούμενα,αξίζει τον κόπο και το χρήμα.Να έχεις υπόψιν οτι όσο ψηλότερα πας(σε κόστος),τόσο καλύτερα.Πίσω και μέτρια να βάλεις πάλι θα κάνουν δουλειά. Οκ και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Κάποιος άλλος που να έχει να προτείνει κάποια οικονομικά πχ κάνα 50ρι? Πχ κάποια από αυτά κάνει για μπροστά? http://www.e-shop.gr/jvc-cs-v418-10cm-dual-cone-speakers-180w-peak-20w-rms-p-PER.659412 http://www.e-shop.gr/kenwood-kfc-e1055-10cm-2-way-speakers-210w-21w-rms-p-PER.706615 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_pioneer-ts-g1032i-1152243.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 http://www.skroutz.gr/c/317/hxeia-autokinhtou.html?keyphrase=%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1 http://www.skroutz.gr/c/317/hxeia-autokinhtou.html?keyphrase=%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CE%BB&from=autocomplete Διαλέγεις σύμφωνα με την τσέπη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα