Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα μετά από 2 μήνες σχεδόν.

Οι απαιτήσεις μου ξεκάθαρες. Το G3 σαν μέγεθος μια χαρά, θέλω εξίσου καλή κάμερα, σαφώς καλύτερη μπαταρία, καλό GPS (είμαι ποδηλάτης). Δεν θέλω σκαλωματάκια, αξιόπιστη συσκευή, και δύσκολα κοιτάω προς Κίνα

Όριο τα 400, άντε να βγω λίγο πάνω αν υπάρχει κάτι που αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα πρωτον επειδη θες και καλη μπαταρια και επειδη το Nexus 6p δεν εχει πεσει σε τιμη αρκετα.

Moto X style,Sony Xperia Z5, με το καθενα να υπερτερει σε συγκεκριμενα πραγματα.

Αν ειναι ενα κινητο που ισως σε καλυψει περισσοτερο αυτη τη στιγμη να ειναι το Galaxy S6 edge+ που πρεπει να το δεις απο κοντα για το αν σε βολευει το μεγεθος.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6_edge_plus-review-1289p3.php

http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086p3.php

Οσο για την μπαταρια ακομα και απο Gsmarena οι διαφορες ειναι εμφανεστατες(και δεν ξερω και με Android 6 αν εχει βελτιωθει ακομα περισσοτερο το S6).

Δημοσ.

To Moto X style? θα με κάλυπτε; φοβάμαι λίγο το γυαλί στο S6, αλλά ναι μοιάζει καλή επιλογή και βλέποντας την σύγκριση των μπαταριών έχει μεγάλη διαφορά. Από μπαταρία στην ουσία αυτό που θέλω είναι να μου βγάλει την μέρα με ανοικτό το GPS, 3G, bluetooth, φώτος αρκετές.

Το LG v10 επίσης τι λέει;

Δημοσ.

Moto x style ή υπερβαση για galaxy s7 στα 500€ .

Σαν φθηνοτερη επιλογη υπαρχει και το nexus 5x στα 260€, που δεν εχει τρομερη μπαταρια, αλλα ειναι σιγουρα καλυτερη απο του lg g3.

Δημοσ.

Moto x style ή υπερβαση για galaxy s7 στα 500€ .

Σαν φθηνοτερη επιλογη υπαρχει και το nexus 5x στα 260€, που δεν εχει τρομερη μπαταρια, αλλα ειναι σιγουρα καλυτερη απο του lg g3.

Λες αν μπορουσε να εκανε την υπερβαση για S7 να μην το επαιρνε με κλειστα ματια και αρα να μην ανοιγε καν και θεμα εδω?

• Like 3
Δημοσ.

Λες αν μπορουσε να εκανε την υπερβαση για S7 να μην το επαιρνε με κλειστα ματια και αρα να μην ανοιγε καν και θεμα εδω?

Ακριβώς αυτό :)

Δημοσ.

το 5χ δεν έχει καλύτερη μπαταρία από το g3, στα ίδια είναι και δεν είναι και αποσπόμενη.από το g3 στο 5x είναι μια τρύπα στο νερό όχι αναβάθμιση.

μόνο το nexus 6p σου κάνει αλλά η τιμή είναι κοροϊδία.μπαταρία και κάμερα μαζί στα 400 δύσκολο.

Δημοσ.

Άρα είμαστε μεταξύ του Moto X style και 6 Edge plus. Αξίζει η διαφορά τιμής;

Μπαίνει και κάνας Κινέζος εδώ να ρίξω μια (πολύ επιφυλακτική) ματιά;

Δημοσ.

Απο κινεζο αν δεν εχει θεματα με Rom ή αλλα προβληματα το Xiaomi Mi5 εχει φοβερα specs στα χρηματα αυτα και ειναι και κινητο Φεβρουαριου http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php

Αν το ειχε εισαγει καποια μεγαλη αλυσιδα με τιμη στα 400ευρω θα ηταν νουμερο 1 επιλογη(οπως στο OnePlusX του Public)αλλα δυστηχως σε κατι τετοιες περιπτωσεις το φερνουν οτι να ναι καταστηματα(για αγορα απο Ελλαδα)και αρα σε περιπτωση Rma θα εχεις τρεχαματα. https://www.skroutz.gr/s/8490920/Xiaomi-Mi-5-32GB.html#reviews

2 καταστηματα χωρις καν φυσικο καταστημα,1 στην Δραμα,1 στην Καλαμαρια και ενα στο Φαληρο χωρις καμια αξιολογηση......

Δεν ειναι και οτι το καλυτερο οταν πας να δωσεις 400ευρω για κινητο....

• Like 1
Δημοσ.

Άρα είμαστε μεταξύ του Moto X style και 6 Edge plus. Αξίζει η διαφορά τιμής;

Μπαίνει και κάνας Κινέζος εδώ να ρίξω μια (πολύ επιφυλακτική) ματιά;

Εγω θα επερνα το moto για το λογισμικο του,τα ηχεια του,την επεκταση μνημης,αναβαθμισεις,εχει πολυ καλη καμερα (σε νυχτερινες χανει λιγο απο το s6 αλλα την ημερα ειναι απο τις κορυφαιες),αυτονομια οπως ολα σχεδον (παιρνεις ενα παουερ μπανκ και κανεις δουλεια σου και οσο θα ποδηλατεις αυτο θα φορτιζει... Υπαρχει λυση για την αυτονομια μην πελαγωνουμε).. Και τελος θα σου μεινει και ενα 100αρικο !! Βασικα και ιδια τιμη να ειχανε εγω παλι το moto θα επερνα, ποσο μαλλον τωρα που εχει και ενα 100αρικο κατω!!

Δημοσ.

Και το LG v10 έχει αρκετά καλή μπαταρία το είχα ένα φεγγάρι αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος έχει πολλά θετικά

Αποσπομενη μπαταρία

Sd

Πολύ καλή κατασκευή και στιβαρή

Πολύ καλή κάμερα

Διπλι για σελφι

Αν και πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά να πάρεις ένα s6 edge plus ελαφρά μεταχείρισησμενο

Δημοσ.

απορώ που δεν είχε προταθεί η αυτονόητη επιλογή στα 400 ευρώ

το μοτορολα έχει ίδια μπαταρία με το g3, ίδιες ώρες θα σου βγάλει.στα 400 ευρώ πας καρφί για v10 ή oneplus 3.

• Like 1
Δημοσ.

Έψαξα το one plus 3, χάνει και σε κάμερα και σε μπαταρία...μέχρι τώρα είμαι μεταξύ του V10, S6 edge+ & X style.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...