stratigos24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μπα, άμα δεις πιο πάνω, έτυχε και άνοιξε όταν του έβγαλε τη μπαταρία.
rfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τι σημαινει "ετυχε"? Αν ανοιγει χωρις μπαταρια ειναι τελειωμενη μητρικη.... εστω και μια φορα.
stratigos24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τί να σου πω, δεν ξέρω.. Από όσα μου λέει πιο πολύ για τροφοδοτικό μου κάνει, αλλά οκ, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, θα δοκιμάσει με τροφοδοτικό φίλου του και θα δούμε τί και πώς.
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τι σημαινει "ετυχε"? Αν ανοιγει χωρις μπαταρια ειναι τελειωμενη μητρικη.... εστω και μια φορα. Τι εννοεις φιλε μου οταν το λες αυτο με την μπαταρια?Η μητρικη δεν ειναι αυτοκινητο για να χρειαζεται την μπαταρια να παρει μπροστα. Την μπαταρια την εχει για να κραταει μονιμα τις διαφορες ρυθμισεις του bios οταν ο υπολογιστης δεν εχει καθολου ρευμα.Στην ουσια η μπαταρια κανει την δουλεια της οταν το pc ειναι εκτος πριζας και γι΄ αυτο υπαρχει.Εννοειται οτι η μητρικη θα δουλεψει και χωρις αυτην Στο θεμα παντως 50-50 ειναι τροφοδοτικο-μητρικη απλα πρεπει να δοκιμασει ενα αλλο τροφοδοτικο στο pc του το παιδι και το δικο του τροφοδοτικο σε αλλο pc.. Αντε αν δεν το εκανες ακομα βγαλε και μια τις μνημες μπας και με τον καιρο παιζει τιποτα και με αυτες αν και δυσκολο γιατι λογικα θα επαιρνε μπρος απλα δεν θα μπουταριζε η/και θα χτυπαγε κιολας..
rfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 κανονικα χωρις μπαταρια δε ξεκιναει το μηχανημα, ειναι το ιδιο αν εχεις βραχυκυκλωσει το jumperακι
penny_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντως κατι παρόμοιο ειχα παθει και εγω και εφταιγε το τροφοδοτικό. Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση ειδική, αλλα μου θυμίζει πολύ τη περίπτωσή μου (χωρις τη καταιγίδα). Παρεπιπτώντως αν τον εχει παρει απο e-shop γτ δε τους παει όλο το pc να το βρουν αυτοι τι έχει? αν παει μονο το τροφοδοτικό και δε φταιει αυτο, ναι θα το γυρισουν πισω και αδικος κόπος. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2016 από penny_gr
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το τροφοδοτικό που του πήγε ο φίλος για να δοκιμάσει, είναι το thermaltake tr-2 550w pp το οποίο δυστυχώς έχει 4πινο για τον επεξεργαστή ενώ ο φίλος θέλει 8πινο για τον 8320. Από όσο ψάχνω δεν συστήνεται να χρησιμοποιήσει κάποιον αντάπτορα 4 σε 8πιν κλπ. Κάτι άλλο που μπορεί (αν μπορεί) να κάνει ώστε να τεστάρει?
soteras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αφού έχει εγγύηση πιστευω να το πάει στο μαγαζί να το δούνε μην βάζει άλλο ΄χερι ποτέ δεν ξέρεις.Το πάει λέει κύριοι δεν ανοίγει ο υπολογιστής ούτε έβαλα χέρι και έκανα αυτό και αυτό ούτε τίποτα.Απλα πίγα να το ανοίξω σήμερα και δεν άνοιγε.
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το pc το είχε πάρει κομμάτια και το έστησε μόνος. Τροφοδοτικό, μητρική είχε πάρει από το eshop. Και ξέρεις τί θα πει eshop.. εγώ έχω τρελά άσχημη εμπειρία, οι τύποι δεν νοιώθουν και πολλά. Αφού κομμάτι τα είχε πάρει, καλύτερα να πάει το κομμάτι που έχει θέμα.
soteras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Λογικά τροφοδοτικό/μιτρική.Αν ειναι απο εκει αστα βράστα τότε.Γιατί δεν δοκιμάζει να στείλει ενα μαιλ στην μαμα εταιρία ποτε δεν ξερεις
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλά, ας βρει τί είναι και θα τους το πάει. Αν κάνουν τρελά, τότε ίσως μιλήσει με την εταιρεία απευθείας. Αλλά πχ αν είναι τροφοδοτικό και από eshop να μην πάρει κάποια σωστή αντιμετώπιση, έχει 5 χρόνια από την xfx.
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλό θα ήταν να μη πάρει τέτοιο αντάπτορα, αν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί κάποιο γι αν κάνει τις κατάλληλες δοκιμές που θέλει.
stratigos24 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Mιας και δεν βρίσκει άλλο τροφοδοτικό με 8πιν για να δοκιμάσει και ούτε βρίσκει κάποιον με υπολογιστή για να συνδέσει το τροφοδοτικό του εκεί να δει αν δουλέψει, σκέφτεται να πάρει (μόνο για τη δοκιμή, όχι για μόνιμη χρήση.. ίσα ίσα για να δει τί έχει πρόβλημα, η μητρική ή το τροφοδοτικό) ένα καλώδιο για να βγάλει στο thermaltake tr-2 550w pp 8 pin. Προτιμότερο δεν θα είναι να πάρει 2 molex to 8 pin από το να πάρει 4 pin to 8 pin?
stratigos24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Λοιπόν τα νέα: Έβαλε πάνω το thermaltake με το 4πινο του μόνο στον επεξεργαστή και ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά (και ρεύμα ερχόταν και από τα usb της μητρικής όταν ήταν σβηστός ο υπολογιστής ..σε mouse, usb που φορτίζει το κιν..). Έκανε 1-2 restart μια χαρά. Τον έκλεισε και 2-3 φορές και τον ξανα άνοιξε και πάλι οκ. Μετά λέει θα το αφήσω κανα 20λεπτο σβηστό (με το κουμπί του τροφοδοτικού στο on) και θα το βάλω πάλι μπρος. Στο 15λεπτο που περίμενε ακούστηκε ξαφνικά ένα τσαφ και έβγαλε καπνούς το thermaltake (κανας πυκνωτής?) και έβγαλε καπνούς το τροφοδοτικό... γίνονται αυτά?!?!? Τί σας έρχεται στο νου? Κάτι να πήρε μαζί του από τον υπολογιστή του από αυτό το τσαφ στο τροφοδοτικό παίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα