Προς το περιεχόμενο

Galaxy a5 2016 vs lg g4 vs htc m9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ποίο από τα τρία προτείνετε? ? Πρόκειται για μέσο χρήστη χωρίς πολλες απαιτήσεις και χωρίς πολλές αλλαγές στα κινητά απλά να μην κολλάει και να βγάζει κ Καλές φωτο!

Σημείωση συσκευή από επιδότηση γερμανος το λέω για τυχόν άλλες προτασεις!

Δημοσ.

Πως προτεινετε ακόμα το g4 σαν καλή επιλογή όταν υπάρχει κόσμος που τηραννιέται και καταριέται την ώρα και τη στιγμή που το αγόρασε. Υπάρχει και στη πρώτη σελίδα ολόκληρο θρεντ http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-αρχίσανε-τα-bootloop-σε-εκδόσεις-600-601-602/page-5?mode=showδεν είναι να πεις ότι είναι κρυμμένο και δεν το βλέπεις.

Δημοσ.

LG G4 χωρις πολλα λογια οταν στα ιδια χρηματα βαζει και το M9(το οποιο απο οσο ξερω διαθεσιμοτητα δεν υπαρχει αρα ψαξτο πρωτα),που ειναι σε ολα σχεδον καλυτερο απο το G4 και χωρις Bootloop?Ειμαστε με  τα καλα μας?

LG G4 ασυζητητί. Δεν υπάρχει σύγκριση με τα υπόλοιπα...

:huh:

Εννοειται οτι απο τα 3 αυτα το καλυτερο ειναι το M9 και μετα ειναι αναλογα τι αλλο υπαρχει απο Γερμανο στα χρηματα αυτα.

Εγω παντως που κοιταζα για τον εαυτο μου M9 δεν βρηκα πουθενα.

• Like 2
Δημοσ.

Το Α5 έχει notification Led; το παλιό δεν είχε.

Ούτε αυτό δεν έχει.

LG G4 χωρις πολλα λογια οταν στα ιδια χρηματα βαζει και το M9(το οποιο απο οσο ξερω διαθεσιμοτητα δεν υπαρχει αρα ψαξτο πρωτα),που ειναι σε ολα σχεδον καλυτερο απο το G4 και χωρις Bootloop?Ειμαστε με  τα καλα μας?

:huh:

Εννοειται οτι απο τα 3 αυτα το καλυτερο ειναι το M9 και μετα ειναι αναλογα τι αλλο υπαρχει απο Γερμανο στα χρηματα αυτα.

Εγω παντως που κοιταζα για τον εαυτο μου M9 δεν βρηκα πουθενα.

Σε κάμερα και οθόνη δε νομιζω να είναι καλύτερο το HTC αλλά έχεις δίκιο, ήμουν υπερβολικός στο ότι "δεν υπάρχει σύγκριση".
Δημοσ.

Ούτε αυτό δεν έχει.

Σε κάμερα και οθόνη δε νομιζω να είναι καλύτερο το HTC αλλά έχεις δίκιο, ήμουν υπερβολικός στο ότι "δεν υπάρχει σύγκριση".

Και πολυ κακως που η LG εξακολουθει και βαζει  1440p οθονες αφου πασχουν τα κινητα απο αυτονομια. Για καμερα ισχυει αυτο που λες δεν αντιλεγω αλλα το θεμα ειναι οτι σαν συνολο το G4,ειδικα με το θεμα Bootloop ειναι αναξιοπιστο. Οσο για το M9 υπο αλλες περιπτωσεις προφανως και δεν θα το προτειναμε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για διαθεσιμοτητα από το site είδα προς το παρών που το βγαζει!

Δηλαδή απ ότι κατάλαβα πάω για m9 και αν δεν υπάρχει λόγω προβλημάτων του g4 πάω στο a5???

Δημοσ.

Καλησπέρα ποίο από τα τρία προτείνετε? ? Πρόκειται για μέσο χρήστη χωρίς πολλες απαιτήσεις και χωρίς πολλές αλλαγές στα κινητά απλά να μην κολλάει και να βγάζει κ Καλές φωτο!

Σημείωση συσκευή από επιδότηση γερμανος το λέω για τυχόν άλλες προτασεις!

htc m9 δαγκωτό μην κοιτάς κανένα από τα άλλα δυο φυσικά το g4 για bootloop και Α5 για τις αναβαθμίσεις που δεν θα πάρει

Δημοσ.

Και προβλημα bootloop να μην ειχε το g4 και παλι το m9 μπορει να κοντραρει σε καποιους τομεις το g4 και σε καποιους να ειναι ακομα και καλυτερο (κατασκευη/ηχεια/sense/ισως και αυτονομια)  αρα πιστευω οτι μια χαρα συγκρινονται,ειδικα τωρα που εχει και τα προβληματα το g4 !!!

To εχω πιασει στα χερια μου το m9 και πραγματικα ηταν υπεροχο,το μονο που με χαλασε λιγο, ηταν η καμερα του ..Τιποτα αλλο!! και απο επιδοσεις πηγαινε σφαιρα,δεν νομιζω οτι το g4 θα πηγαινει πιο γρηγορα !!

Τωρα αν μπορεις να το βρεις η οχι δεν το ξερω !!

• Like 1
Δημοσ.

Και προβλημα bootloop να μην ειχε το g4 και παλι το m9 μπορει να κοντραρει σε καποιους τομεις το g4 και σε καποιους να ειναι ακομα και καλυτερο (κατασκευη/ηχεια/sense/ισως και αυτονομια)  αρα πιστευω οτι μια χαρα συγκρινονται,ειδικα τωρα που εχει και τα προβληματα το g4 !!!

To εχω πιασει στα χερια μου το m9 και πραγματικα ηταν υπεροχο,το μονο που με χαλασε λιγο, ηταν η καμερα του ..Τιποτα αλλο!! και απο επιδοσεις πηγαινε σφαιρα,δεν νομιζω οτι το g4 θα πηγαινει πιο γρηγορα !!

Τωρα αν μπορεις να το βρεις η οχι δεν το ξερω !!

σε όλα είναι κλτρο έκτος κάμερας άλλα όχι ότι είναι χάλια η κάμερα του Μ9 

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα το htc m9 εναι εξαντλημενο στο Γερμανο στην τιμη των 299€.

Καλυτερα να βαλει την επιδοτηση ως επιδοτηση παγιου και να παρει απο καπου αλλου οποιο κινητο θελει, πχ το nexus 5x 32gb.

• Like 2
Δημοσ.

Θα ρωτήσω για επιδότηση παγίου αλλά δεν νομίζω να με συμφερει! Δηλαδή το α5 δεν κάνει ούτε για απλό χρηστη? Μακάρι να έχει το m9 να τελειωνουμε αλλά με αυτά που λέτε δε νομιζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...