Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρει αυτη

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?item=N82E16814125871

Επειδη ειμαι ασχετος απο αγορες απο εξωτερικο μηπως μπορει καποιος να μου πει ποσο θα μου στοιχησει πανω κατω  για να μου τη φερουν?

ειδα ειναο out of stock αλλα δε πειραζει

η αυτη

http://www.newegg.com/global/uk/Product/Product.aspx?Item=N82E16814487247&cm_re=gtx_1070-_-14-487-247-_-Product

Δημοσ.

το newegg για να σου φέρει εδώ έχεις μεγάλη πιθανότητα αν όχι σίγουρα να περάσει τελωνείο και εκεί θα σου πιάσουν το ποπό!!!

Δημοσ.

Αν στελνει ελλαδα μπορεις να τους πεις να στο στειλουν σαν δωρο δηλαδη να γραφει πανω οτι δεν κοστισε τιποτα η κοστισε κατω απο 150 εβρω.. Το ιδιο πραμα κανω και με αγορες κινητων και αννταλακτικων για το μηχανακι μ και δεν πληρωνω τιποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Αν στελνει ελλαδα μπορεις να τους πεις να στο στειλουν σαν δωρο δηλαδη να γραφει πανω οτι δεν κοστισε τιποτα η κοστισε κατω απο 150 εβρω.. Το ιδιο πραμα κανω και με αγορες κινητων και αννταλακτικων για το μηχανακι μ και δεν πληρωνω τιποτα.

από Κίνα? Μην δίνεται λάθος πληροφορίες, ακόμα και "gift" να γράφει ένα πακέτο πάντα υπάρχει το ρίσκο να το ανοίξουν στο τελωνείο και αν κρίνουν ότι τα στοιχεία που υπάρχουν μέσα είναι ανεπαρκη να σου ζητήσουν απόδειξη

Ατελως περνάνε δέματα μέχρι 20 αρικο αν δεν κάνω λάθος, βέβαια λόγο μεγάλου όγκου πακέτων συνήθως τα μικρά πακέτα τα περνάνε χωρίς έλεγχο, αν όμως σου στείλουν με courier το δέμα τότε η εταιρία κάνει μόνη της εκτελωνισμο και πληρώνεις ανάλογα

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε μπηκε ποτε βγηκε ο τυπος!!!! Αλλα προλαβε να ριξει και σχολιο  :-D

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...