Abudi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παιδιά, εν όψει διακοπών, είμαι στην γύρα για κανένα σελφοκόνταρο (αν και μάλλον θα το χρησιμοποιήσω για να κυνηγάω τους φέροντες σελφοκόνταρα) για να βγάζουμε καμιά φωτογραφία. Επειδή και δεν εμπιστεύομαι, αλλά και θα βολεύει σε μηχανάκια κλπ λέω να βγάζουμε καμιά φωτό με το αμόρε μόνοι μας, χωρίς να βασιζόμαστε σε τρίτους.Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες τα εξής: 1) Τί mounting συστήματα υπάρχουν; Πιάνει το κινητό σου όπως οι βάσεις για το αυτοκίνητο; Υπάρχει κάτι που πρέπει να έχεις μονίμως στη συσκευή σου; Ποιο σύστημα ειναι το πιο ασφαλές ώστε να μη σου φύγει το κινητό και το ψάχνεις;2) Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε το κοντάρι, πέρα από μαρκούτσι να "επικοινωνεί" με τη συσκευή; Δηλαδή, να μη χρειάζεται να φέρω κοντά και να βάλω timer ας πούμε, αλλά να ελέγχω με κάποιον τρόπο τη συσκευή μου (κάποιο χειριστήριο; Κάποια κουμπιά πάνω στο κοντάρι και να βγάζω μπαμ μπαμ ο,τι θέλω;3) Αυτά τα "τηλεχειριζόμενα" αν υπάρχουν, προσφέρουν άνοιγμα από πίσω ώστε να βγάζω καμιά φωτό με την οπίσθια κάμερα;4) Πόσα πρέπει να δώσεις για να πάρεις ένα: Ποιοτικό, ασφαλές για τη συσκευή και με δυνατότητα "τηλεχειρισμού";Ευχαριστώ
Notakias29 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Φίλε μου εγώ έχω πάρει ένα με 4 ευρώ στους μαύρους και 2 καλοκαίρια είμαι μια χαρά δεν έχει πάθεις τπτ ούτε αυτό ούτε το κινητό. Έχει ρυθμίσεις με ελατήριο για να στηρίζει το κινητό είτε μπροστά για σελφι είτε πίσω. Έχει ρυθμίσει για να το γυρίζεις αριστερά και δεξιά πάνω και κάτω. Έχει και κουμπί που πατάς κατευθείαν να τραβάει φώτο. Αμαρτία είναι να δώσεις πολλά λεφτά με ένα από τους μαύρους θα είσαι εντάξει
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Είχα δει και αυτό στο φόρουμ της MIUI, αλλά θα συμφωνήσω...και τα 4€ που αναφέρονται πιο πάνω μια χαρά λογικά θα είναι.
Abudi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αυτά έχουν jack 3,5 και είναι συμβατά να λειτουργούν με όλα τα smartphones; Γιατί είναι μλκια τώρα να δώσεις σοβαρά χρήματα για κάτι τέτοιο
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αυτά έχουν jack 3,5 και είναι συμβατά να λειτουργούν με όλα τα smartphones; Γιατί είναι μλκια τώρα να δώσεις σοβαρά χρήματα για κάτι τέτοιο Θεωρητικά ναι, αλλά καλύτερα κράτα το κινητό μαζί σου να το δοκιμάσεις επί τόπου, γιατί μία γνωστή μου που πήρε ένα τέτοιο από τα public, δεν δούλευε με το Lenovo της, ενώ δούλευε με όλων των άλλων και το δικό μου Xiaomi Note Pro.
@topos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εαν το lenovo ηταν σχετικα παλιο λογικο να μην δουλευει μιας κ παρολο το φαινονενικα ιδιο βυσμα χρησιμοποιουσε αλλη συνδεσμολογια. Στο 99% των καινουργιων κινητων πλην ισως των iphone θα δουλευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα