Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγγνώμη για τον τίτλο, δεν είναι clickbait, απλά δε ξέρω πώς ακριβώς ονομάζεται αυτό που θέλω οπότε θα το περιγράψω. ψάχνω κάποιο android κινητό με οθόνη από 5,5" και άνω του οποίου η οθόνη να δείχνει περισσότερα πράγματα και όχι μεγαλύτερα!

νομίζω κάτι με dpi έχει να κάνει αλλά είμαι άσχετος με το θέμα.

έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα κινητά, όπως lg g4, note 4, xiaomi mi note και το πρόβλημα μου με όλα είναι ότι το UI των εφαρμογών απλά είναι μεγεθυμένο σε σχέση με μικρότερα κινητά και ουσιαστικά δεν εκμεταλλεύονται το έξτρα μέγεθος της οθόνης.

σε iPhone δεν ισχύει αυτό ενώ και σε windows 10 μπορείς να καθορίσεις εσύ πώς θα δείχνει η οθόνη σου.

υπάρχει κάποιο android κινητό που να έχει αυτό που θέλω ή που να μπορείς έστω να το αλλάξεις χωρίς root;

ελπίζω να έβγαλα νόημα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις!

Δημοσ.

έχεις κάποια συσκευή αυτη την στιγμή;

αν ναι δοκίμασε αρχικά τον Nova launcher μπορεί να σε καλύπτει σε αυτά που θες να κάνεις και να τη βγάλεις φτηνά(μέχρι πριν λιγο καιρό η επι πληρωμή είχε 0,50€ μπορεί να ισχύει ακόμα)Υπάρχει και η δωρεάν αλλα με μικρους περιορισμους.

Δημοσ.

έχεις κάποια συσκευή αυτη την στιγμή;

αν ναι δοκίμασε αρχικά τον Nova launcher μπορεί να σε καλύπτει σε αυτά που θες να κάνεις και να τη βγάλεις φτηνά(μέχρι πριν λιγο καιρό η επι πληρωμή είχε 0,50€ μπορεί να ισχύει ακόμα)Υπάρχει και η δωρεάν αλλα με μικρους περιορισμους.

δεν έχω συσκευή αυτή τη στιγμή αλλά ενώ ο νόβα λύνει το πρόβλημα του launcher, οι εφαρμογές εξακολουθούν να έχουν το ίδιο θέμα.

​για να γίνω πιο κατανοητός, κάποια στιγμή είχα μπροστά μου ένα iPhone 6 και ένα Lg g4 και στο iPhone μπορούσα να βλέπω περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη (περισσότερα μηνύματα π.χ.) ενώ στο G4 όλα ήταν απλά μεγαλύτερα σε μέγεθος

Δημοσ.

ναι σε android αυτο ειναι κατι που και εμενα μου σπαει τα νευρα, αντι σε μεγαλη αναλυση να χωραει περισσοτερο περιεχομενο, απλα μεγεθυνονται τα εικονιδια (πολλες εφαρμογες βεβαια εκμεταλλευονται με σωστο τροπο την εξτρα αναλυση).

οπως αναφερθηκε η λυση ειναι να δοκιμασεις διαφορους launchers. ο δικος μου αγαπημενος ειναι ο smart launcher.

δεν θυμαμαι τι επιλογες εχει σχετικα με τα εικονιδια γιατι δεν εχω android τωρα, αλλα 100% υπαρχουν πολλοι launchers που μπορουν να παραμετροποιησουν αυτο που θες και εκμεταλλευονται την αναλυση οπως πρεπει.

Δημοσ.

ναι σε android αυτο ειναι κατι που και εμενα μου σπαει τα νευρα, αντι σε μεγαλη αναλυση να χωραει περισσοτερο περιεχομενο, απλα μεγεθυνονται τα εικονιδια (πολλες εφαρμογες βεβαια εκμεταλλευονται με σωστο τροπο την εξτρα αναλυση).

οπως αναφερθηκε η λυση ειναι να δοκιμασεις διαφορους launchers. ο δικος μου αγαπημενος ειναι ο smart launcher.

δεν θυμαμαι τι επιλογες εχει σχετικα με τα εικονιδια γιατι δεν εχω android τωρα, αλλα 100% υπαρχουν πολλοι launchers που μπορουν να παραμετροποιησουν αυτο που θες και εκμεταλλευονται την αναλυση οπως πρεπει.

είχα τον νόβα όταν είχα android κινητό και όντως λύνει το θέμα των εικονιδίων, αλλά οι εφαρμογές εξακολουθούν να δείχνουν άσχημα.

​μάλλον πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό απ 'ότι καταλαβαίνω, αλλά μου κάνει εντύπωση που τα μεγάλα android κινητά είναι σαν να απευθύνονται σε υπερήλικες!

Δημοσ.

Εγω παλι το προβλημα σου δεν καταλαβαινω που ειναι και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα διαβαζω για κατι τετοιο που να ενοχλει τοσο πολυ.Και iphone 6 εχει περασει απο τα χερια μου και το Lumia 1520(phablet δηλαδη)και Htc  και ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα.

Και στην τελικη αφου οπως λες σε Ios ή Windows phone δεν υπαρχει αυτο το θεμα για ποιο λογο δεν αγοραζεις Iphone 6s Plus ή Lumia 950xl?

Δημοσ.

Εγω παλι το προβλημα σου δεν καταλαβαινω που ειναι και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα διαβαζω για κατι τετοιο που να ενοχλει τοσο πολυ.Και iphone 6 εχει περασει απο τα χερια μου και το Lumia 1520(phablet δηλαδη)και Htc  και ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα.

Και στην τελικη αφου οπως λες σε Ios ή Windows phone δεν υπαρχει αυτο το θεμα για ποιο λογο δεν αγοραζεις Iphone 6s Plus ή Lumia 950xl?

iPhone δεν αγοράζω γιατί είναι ακριβό, windows γιατί δε με βολεύουν.

​για το ότι δεν είχες τέτοιο θέμα τι να πω, εγώ έχω! μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά αλλά θέλω να εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο το μέγεθος της οθόνης δείχνοντας περισσότερα πράγματα και όχι μεγαλύτερα.

​στα windows μπορείς να κάνεις αυτό http://www.phonearena.com/news/Turn-your-Windows-10-Mobile-phone-into-a-phablet-with-the-latest-build-of-the-OS_id74832, στα iPhone δε χρειάζεται να το κάνεις, η ερώτηση μου ήταν α) αν μπορώ να το κάνω σε android κινητό χωρίς root β) αν υπάρχουν android κινητά με το κατάλληλο (για εμένα) scaling.

Δημοσ.

πρώτον ποιο είναι το πρόβλημα σου και δεν θες ρουτ ; 

δεύτερον ένα απλό search 

http://android.wonderhowto.com/how-to/change-your-androids-screen-resolution-without-root-access-0160439/

http://www.androidbeat.com/2015/07/how-to-change-dpi-of-android-device-without-root/

(στην πρώτη σελίδα αντικαθιστάς το grep Με το find και την λέξη μετά την βάζεις μέσα σε " " 

Δημοσ.

πρώτον ποιο είναι το πρόβλημα σου και δεν θες ρουτ ; 

δεύτερον ένα απλό search 

http://android.wonderhowto.com/how-to/change-your-androids-screen-resolution-without-root-access-0160439/

http://www.androidbeat.com/2015/07/how-to-change-dpi-of-android-device-without-root/

(στην πρώτη σελίδα αντικαθιστάς το grep Με το find και την λέξη μετά την βάζεις μέσα σε " " 

ευχαριστώ για τα λινξ!

​ρουτ δε θέλω γιατί αφενός είμαι απλός χρήστης και δε μου αρέσει να πειράζω τις συσκευές μου, αφετέρου θέλω να έχω την εγγύηση.

​εύκολη διαδικασία φαίνεται η αλλαγή dpi αλλά και στα δύο λίνξ γράφουν για ενδεχόμενα προβλήματα συμβατότητας με εφαρμογές.

​οπότε καταλήγουμε μάλλον ότι μεγάλο κινητό με το "σωστό" (για εμένα) scaling δεν υπάρχει οπότε είτε το αποδέχομαι είτε ψάχνω κάτι άλλο ε.

Δημοσ.

100% συμβατότητα με εφαρμογές δε θα έχεις πουθενά :) 

τώρα αν μια στις 10 σου βγάζει λίγο κάτι μεγαλύτερο που δε θες δεν χάλασε ο κόσμος πιστεύω

ίσα ίσα δοκιμάζεις να δεις ποια τιμή είναι καλύτερη για σένα 

(με ρουτ και xposed μπορείς να ορίσεις dpi διαφορετικό ανά εφαμογή) 

και επίσης για τι συσκευή λέμε , αν κοιτάς π.χ. εξ ανατολής μεριά ε δε θα χάσεις (εκτός αν αγοράσεις από κανα gearbest) την όποια εγγύηση δίνει το κατάστημα αν το ρουτάρεις (ίσα ίσα μπορεί να είναι ήδη root)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...