noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 καλημερα σε ολη την παρεα...εχω εναν φιλο που το ραδιο σιντι του αυτοκινητου του δεν παιζει mp3 cd.. σε τι κωδικοποιηση μπορω να παω να του φταιξω μερικα εγω για να μπορει να τα ακουρει? wma? ενα cd που μ εδωσε για να δω τιτ ραγουδια εχει μεσα εληγαν σε καταληξη <<.cda>>
micos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αν δεν παίζει mp3 είναι απλό audio cd player και τα .cda που βλέπεις είναι μορφή audio cd. Οπότε θα του κάνεις ένα audio cd (cd μουσικής) με το πρόγραμμα εγγραφής σου (70 περίπου λεπτά μουσικής ανά cd, μέχρι 25 περίπου κομμάτια). Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξεις είναι ότι πολλά επώνυμα car ή desktop cd players έχουν προστασία αναπαραγωγής και δεν θα παίξουν μουσική από data cd (αυτά που λένε 700mb/70min) και θέλουν Audio cd (που γράφουν πάνω στην συσκευασία μόνο αυτό και όχι data/audio cd). Επίσης η εγγραφή θα γίνει σε αρκετά χαμηλή ταχύτητα. Αν δεν έχεις πρόγραμμα εγγραφής δοκίμασε με το windows media player που ενσωματώνει σύστημα εγγραφής ή κατέβασε κάποιο δωρεάν όπως το cdburnerxp ή το ashampoo free. Αν πας στο 2ο προτείνω την έκδοση 6 από εδώ. Η τελευταία έκδοση είναι η 16 από εδώ, αλλά έχει πολύ διαφήμιση μέσα στο πρόγραμμα. Εννοείτε ότι πρέπει να προσέχεις πολύ στην εγκατάσταση δωρεάν προγραμμάτων και να αποεπιλέγεις όλες τις χαζομάρες που θα σου προτείνουν ή να πας custom setup αν το έχει στο express για να μπορείς να αφαιρέσεις τα adwares. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το nero7.όταν βάζω να γράψω ένα σιντι μουσικής,στην λίστα προσθέτω τραγούδια mp3.δεν θα πρέπει να τους έχω αλαξει πρώτα μορφή;ας πούμε σε .wma ;ή κάτι άλλο ξέρω εγώ;
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Α. οκ! Αφού έχεις το nero είναι εντάξει (και το 7 ακόμα καλύτερα από τις επόμενες εκδόσεις). Θα ξεκινήσεις νέο Audio cd και θα ρίξεις μέσα τα mp3. Δε χρειάζεται μετατροπή, θα γίνει αυτόματα στη σωστή μορφή (cda). Στο κάτω μέρος του nero θα πρέπει να έχεις μια μπάρα με χρόνο και όσο προσθέτεις τραγούδια η μπάρα θα γεμίζει και θα στα εμφανίζει στην λίστα. Μετά, όπως είπαμε, εγγραφή σε χαμηλή ταχύτητα (εγώ γράφω σε 8x) και αν θέλεις να μην γράφεις τζάμπα cd πες στο φίλο σου να πάρει μερικά audio cd, όπως είπα πριν.
noobogadgetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εγινε και το αποτελεσμα ηταν επιτυχες...ευχαριστω πολυ φιλε μ.
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το έκανες με απλό data cd 700mb ή πήρατε audio cd 70min;
noobogadgetakias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 το εγραψα σε cd-r 80 700mb απλα οταν μπηκα στο nerο7 πατησα εκει που λεει cd μουσικης και οχι δεδομενων
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αυτό που ήθελα να δω ήταν αν χρησιμοποίησες data cd και έπαιξε. Το cd σου είναι data οπότε το Player του φίλου σου δεν είναι κλειδωμένο ώστε να παίζει μόνο τα audio cd. ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα