IcemanGr71 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Να κάνω μία ερωτησούλα σχετικά με Android Box.... Θέλω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο με Android Box.... υπάρχει η δυνατότητα ασφαλής κατάργησης γιατί άμα τον συνδέσω στη tv και την κλείσω, κλείνει και αυτός αυτόματα.... Με ενδιαφέρει καθώς θέλω να καταργήσω τα usb sticks και να τα έχω όλα σε ένα δίσκο... Η λογική λέει ΝΑΙ καθώς είναι Android.... όπως τα κινητά... απλά θέλω μία επιβεβαίωση από κάποιον που όντως το κάνει... Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αν θυμαμαι καλά υπάρχει ασφαλής κατάργηση μέσα απο το μενού ''Αποθηκευτικός Χώρος'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 κουπόνι για το ii έχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xanthiotis_2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Την έχει βάλει κανείς;Κάποια διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις