JimGer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά ξέρει κανένας κανέναν τρόπο να δουλέψει ένα logitech ποντίκι που έχω ασύρματο? δεν το αναγνωρίζει Επίσης και ένα απλό πληκτρολόγιο αναγνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα.... Μια χαρά μέχρι στιγμής για kodi αν και δεν έχω δοκιμάσει local αρχεία ακόμα... εκτός από exodus τι προτείνετε για ταινίες σειρές κλπ?
Xanthiotis_2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Grteam θα το βρεις στο facebook από ενα παλικάρι Κύπριο επ'ονοματι Galatis Toumpas ή toubas. 1
JLEE Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εγώ έβαλα ένα Natec σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι και δουλεύει μια χαρά! Αλλά ψήνομαι να αγοράσω ένα air mouse ή mini keyboard. Το πρόβλημα με εμένα είναι οτι κάθε φορά που το κλείνω χάνει την ημερομηνία. Δεν το βγάζω απο την πρίζα απλά το κλείνω απο το τηλεκοντρόλ. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?
moutsa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχω ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι και πιστέψτε με δεν βολευει καθόλου. Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=Wireless+Air+Mouse+Keyboard+Remote+Control+&_sacat=0
VasKag Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Το πρόβλημα με εμένα είναι οτι κάθε φορά που το κλείνω χάνει την ημερομηνία. Δεν το βγάζω απο την πρίζα απλά το κλείνω απο το τηλεκοντρόλ. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? Πρεπει να εχεις την ημερομηνια και την ωρα στο αυτοματο. Και με την προυποθεση οτι καθε φορα που το ανοιγεις να μπαινει αυτοματα στο ιντερνετ.
history Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Όσοι παραλάβατε και χρησιμοποιείτε το μηχάνημα με το wi-fi έχετε πρόβλημα; το παρέλαβα και γω...δεν το έχω στήσει ακόμη...αλλά θα το δουλεύω με wi-fi, γι αυτό ρωτάω...
JLEE Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Και εμένα κανονικά παίζει το wifi. Απλά έχω θέμα με την ημερομηνία. Αν την έχω στο αυτόματα με πάει στο 2015 και αν την έχω χειροκίνητα πρέπει κάθε φορά που το κλείνω να το ρυθμίζω. Επίσης αν δεν έχει σωστή ημερομηνία δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες γιατί όπως είναι λογικό χτυπάνε τα πιστοποιητικά ασφαλείας.
leros2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αν το γυρίσεις από αυτόματο σε χειροκίνητο και αμέσως πάλι σε αυτόματο φτιάχνει ακαριαία η ώρα και η ημερομηνία
jonkyr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Wifi συνεχιζει να πηγαινει μια χαρα και σε εμενα (μεταφερθηκε πλεον στο σαλονι, λαμβανει σημα απο repeater) και θεμα με την ημερομηνια/ωρα δεν εχω. Μαλλον ειμαι τυχερος. Ερωτηση: οταν συνδεθηκε το wifi με το ρουτερ απευθειας (σεταρισμα στο γραφειο) εβλεπα μεσω Kodi τα αρχεια του υπολογιστη μου κι επαιξα 1-2 βιντεακια για σιγουρια. Ωστοσο δεν εβλεπε τον δευτερο υπολογιστη του δικτυου, για την ακριβεια τον εβλεπε αλλα δεν εμπαινε ποτε μεσα στα αρχεια. Τωρα που το μετεφερα στο σαλονι, λογω συνδεσης με repeater δεν βλεπει κανεναν υπολογιστη. Υπαρχει τροπος να δει ξανα το πισι μου ή και τα δυο αν ειναι δυνατον;
drdedus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 έλα παμε και το πρώτο με 912 ! http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html? 2
VasKag Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Οσοι εχετε χρησιμοποιησει το mame4droid στο box του θεματος, υπαρχει τροπος να ορισω σαν rom folder εναν shared folder που βρισκεται στο τοπικο δικτυο? οχι στην sd card. Ειναι φακελος που βρισκεται σε desktop. Αν ειναι πολυ offtopic, με pm.
history Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το έστησα και γω...καλά πάει...το wifi ok...πρόβλημα και γω με την ημερομηνία που τη χάνει αν το απενεργοποιήσεις...antivirus βάζουμε;
drdedus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Οσοι εχετε χρησιμοποιησει το mame4droid στο box του θεματος, υπαρχει τροπος να ορισω σαν rom folder εναν shared folder που βρισκεται στο τοπικο δικτυο? οχι στην sd card. Ειναι φακελος που βρισκεται σε desktop. Αν ειναι πολυ offtopic, με pm.Σου παίζει καλά και θέλεις χώρο για roms?,
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Όσοι παραλάβατε και χρησιμοποιείτε το μηχάνημα με το wi-fi έχετε πρόβλημα; το παρέλαβα και γω...δεν το έχω στήσει ακόμη...αλλά θα το δουλεύω με wi-fi, γι αυτό ρωτάω... Κι εμένα μια χαρά το Wi-fi και δεν ειναι στον ίδιο χώρο με το router. 7 μέτρα απόσταση κι ενας τοίχος εμπόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις