Προς το περιεχόμενο

Χρονος Αναμονης Διπλωματος

LeChatelier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι μου!

Εδωσα για δίπλωμα και ευτυχώς για μενα πετυχα με την πρωτη !Οταν εφτασε λοιπον η κρησιμη ωρα να ρωτησω τον δασκαλο τι μπορω να κανω για να ερθει πιο γρηγορα το διπλωμα αυτος αρχισε να μασαει τα λογια του και δεν εδωσε καμια ξεκαθαρη απαντηση και απο την ημερομηνια εξετασης με αποφευγει σαν τρελος!!.Γνωριζω απο αλλον μαθητη στην σχολη πως του ειχε ζητησει προσφατα 20 ευρω προκειμενου να του το φερει εντος 10 ημερων.Τι μπορω να κανω λοιπον?Σε περιπτωση που ο δασκαλος δεν συνεργαζεται εγω που μπορω να απευθυνθω ?Ειμαι διατεθειμενος να δωσω το γρηγοροσημο προκειμενου να εξυπηρετηθω.Χρειαζομαι το διπλωμα επειγόντως διότι φευγω στο εξωτερικο.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 εργάσιμες ,υπομονή , και να φύγεις στο εξωτερικό πριν έρθει, ας στο ταχυδρόμηση κάποιος δικός σου, οχι δεν έρχεται ποιο γρήγορα εάν πληρώσεις ,μπαρούφες είναι αυτα

• Like 2

Ο δασκαλος ισχυριζεται πως στο συγκεκριμενο υπουργειο δεν εχει γνωστο....Ευχαριστω για την απαντηση σου δημητρη αλλα το θεμα με καιει αρκετα,κατι εχω ακουσει πως εαν πας στο μηχανολογικο η στο υπουργειο μπορεις να το επιταχυνεις...ισχυει?και εαν ναι τι ακριβως πρεπει να κανω ρε παιδια.Ευχαριστω!

chill  B) . εφοσον περασες τις εξετασεις μπορεις να παρεις το χαρτι που βεβαιωνει οτι εχεις περασει τελος παντων ολες τις ''δοκιμασιες'' και να λειτουργει σαν διπλωμα μεχρι να σου βγει. Πχ και αστυνομικος να σε σταματησει και του δειξεις αυτο το χαρτι εισαι κομπλε . Ειναι δηλαδη το προσωρινό σου διπλωμα.  :mrgreen:  B)  :-D

chill  B) . εφοσον περασες τις εξετασεις μπορεις να παρεις το χαρτι που βεβαιωνει οτι εχεις περασει τελος παντων ολες τις ''δοκιμασιες'' και να λειτουργει σαν διπλωμα μεχρι να σου βγει. Πχ και αστυνομικος να σε σταματησει και του δειξεις αυτο το χαρτι εισαι κομπλε . Ειναι δηλαδη το προσωρινό σου διπλωμα.  :mrgreen:  B)  :-D

Αδελφε η σχολη δεν μου δινει τετοιο πραγμα δεν ξερω γιατι ....λεει δεν εχει καμια ισχυ οποτε δεν το δινουν.

Ερχονται απο συγκεκριμενες υπηρεσιες(νομιζω χαιδαρι) και μετα διανεμονται στα υπουργεια...

Οποτε μιλαμε για συγκεκριμενες μερες

• Moderators

Αδελφε η σχολη δεν μου δινει τετοιο πραγμα δεν ξερω γιατι ....λεει δεν εχει καμια ισχυ οποτε δεν το δινουν.

Και πολύ καλά κάνουν, δεν έχει ισχύ. Είναι σε τι άτομο θα πέσεις στον έλεγχο...

Βέβαια τυπικά και δικαστήριο να γίνει, μεεεεεεεεεχρι να γινει θα το εχεις παρει. Το θεμα ειναι, διακινδυνευεις να περασεις ολη αυτη τη διαδικασια για 1 μηνα;

Την υπολοιπη ζωη σου θα την περασεις driver, ο ενας μηνας τι ψυχη εχει;

Αυτο που απουγεται περι υπουργειου και καποιας αιτησης δεν το εχει κανενας ακουστα?Ολο πεφτω πανω σε αυτην την λυση στα διαφορα φορουμ αλλα κανενας δεν εξηγει τι ακριβως πρεπει να κανει κανεις .Ευχαριστω

Αυτό το χαρτί που λέτε , δεν δίνουν ούτε ισχύει εάν δώσουν, αυτό το χορηγούν όταν αλλάζεις το δίπλωμα για διάφορους λόγους, απλά κάντε υπομονή , περίμενα τόσα χρόνια μην κολλάτε στις 10 μέρες παραπάνω 

• 1 χρόνο αργότερα...

Το χαρτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Δεν ασφαλιζεσαι με το χαρτι και ο μπατσος μπορει να σου κοψει 20ε προστιμο οτι και καλα δεν το εφερες μαζι σου. Υπομονη. Και εγω στο ιδιο λουκι ειμαι, περιμενοντας. Απο 13ων ηθελα διπλωμα οταν πρωτοεπιασα τιμονι. Ειμαι στην 2η βδομαδα, αλλες 2 και θατο 'χω. ΥΠΟΜΟΝΗ μονο.

Στις 30/6/2016 στις 3:19 ΜΜ, giannistsolas είπε

Η ασφάλεια όμως δεν σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε εμένα έκανε 2.5 μηνες στο Χολαργό είχα δωσει το 2015

Στις 7/6/2018 στις 10:28 ΜΜ, meletis_m είπε

Η ασφάλεια όμως δεν σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε εμένα έκανε 2.5 μηνες στο Χολαργό είχα δωσει το 2015

Τι εποχη εδωσες αν θυμασαι και σου εκανε τοσο? Και εγω Χολαργό ειμαι και οι περισσότεροι το πηραν σε 1 μηνα.

12 λεπτά πριν, Kostis187 είπε

Τι εποχη εδωσες αν θυμασαι και σου εκανε τοσο? Και εγω Χολαργό ειμαι και οι περισσότεροι το πηραν σε 1 μηνα.

Είχα δώσει αρχές Οκτώβρη, μετά απο μια εβδομάδα από ότι έδωσα σήματα.

Μόλις τώρα, meletis_m είπε

Είχα δώσει αρχές Οκτώβρη, μετά απο μια εβδομάδα από ότι έδωσα σήματα.

Εχω ακουσει απο γνωστους κιολας οτι μαιο ειδικα, τα διπλωματα βγαινουν σε μηνα. Υπαρχει τροπος να επιταχύνω την διαδικασια? Το χρειαζομαι λογο δουλειας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...