TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Tι έχει ακουστει για τον συγκεκριμένο κύριο; Διότι αυτά που γνωρίζουμε ειναι οτι μπήκε κανονικά με κλήρωση και τελείωσε κανονικά τη σχολή. Είχα γνωστο καθηγητή που τον ειχε. Ναι, ολα κανονικα μαλιστα οπως ακριβως και η Νατασσα! Ενα ελάχιστο απo (τα πραγματικα) πολλα, διαβάζετε κι εδω: http://educationingr.blogspot.com/2010/05/blog-post_12.html
pontez2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Aυτό που μου αρέσει πάντα σε τέτοιους ισχυρισμους ειναι οι σοβαρές πηγές. Εν πάσει περιπτώση, δε μπορώ ποτέ να ειμαι σίγουρος, τι έγινε με τον συγκεκριμένο κύριο. Αυτό που γνωρίζω σίγουρα ειναι πως όσοι σπουδάζουν στο ΕΑΠ ή όσοι τελείωσαν προπτυχιακές σπουδές, έφτυσαν αίμα. Οι παθογένιες που αναφέρει ο συμφορουμίτης παραπάνω ειναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αυτές που έχουν τα συμβατικά πανεπιστήμια (κομματικές παρατάξεις, καθηγητές που δεν ελέγχονται, μέθοδος ανεμιστήρα κτλ). Στο εαπ αν γράψεις καλά, θα περάσεις. Αντε να τυχεις σε κανα στραβόξυλο οπου παντου υπάρχουν τέτοια και το 9 να στο κάνει 7, διοτι ειχες συντακτικά λάθη που λέει ο λόγος, αλλά ακόμα και αυτο το στραβόξυλο ελέγχεται απο τον συντονιστή και εξωτερικο ελεγκτη, πράγμα που σε καμια περίπτωση δεν υπάρχει στο συμβατικο πανεπιστήμιο. Αυτά πληρώνεις και αυτά απαιτείς να σου παρέχουν. Να τονίσω και κάτι άλλο. Πως το σκονάκι δεν ειναι δυσκολο επειδη υπάρχουν μονο οι καθηγητές. Και οι ίδιοι οι συμφοιτητές σου μπορει να σε δώσουν. Πληρώνεις, κανέναν δε θα αφήσουν να περάσει χωρις κόπο. Όσο για το αν έχει ποιότητα, τα βιογραφικά των περισσότερων καθηγητών φτάνουν μέχρι το πάτωμα (γεγονος με το οποίο διαφωνώ, διοτι με αυτο το τρόπο δε προλαβαίνουν να ασχοληθουν όσο θα έπρεπε με τους φοιτητές του εαπ, πράγμα το οποίο ειναι μείον, αλλά απ την άλλη γλιτώνουν τη γκρινια απο κάποιους έξυπνους που θα πουν "τι βιογραφικό έχει ο τάδε καθηγητάκος που διδάσκει φυσική λ.χ.". Οπότε βάζουν τους γκουρου και τους πληρώνουν για να μην ακούγονται ούτε αυτά. Πιστεύω οτι συντομα θα αλλάξει αυτό. Ισως μονο ο συντονιστής να ειναι πολύ γνωστός και οι καθηγητές να ειναι νεότεροι). Τέλος το ΕΑΠ το πληρωνεις ακριβως επειδη προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα. Δεν απευθύνεται σε όλους. Οποιος δεν θέλει, δίνει πανελλήνιες και σπουδάζει δωρεαν.
Dark_Duck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ειμαι στο ΕΑΠ στο τμήμα πληροφορικής. Εχω πρωτο πτυχιο και πεστο μαζοχισμο πεστο βαρεμαρα ξεκίνησα δευτερο προπτυχιακο στο ΕΑΠ. Καταρχάς να πω πως ουδεμια σχέση εχει το ΕΑΠ με το μπουρδέλο στο οποιο περασα με πανελλήνιες και εφτυσα αιμα να βγαλω ακρη. Υπάρχει μια οργάνωση που σε σχέση με το ΤΕΙ αιγάλεω ειναι σε επίπεδα διαστημοπλοίου. Ο καθηγητής ασχολείται μπορείς να τον βρεις με email, τηλέφωνο, skype και στο τέλος σου στέλνουν μια αξιολόγηση με την οποια τον περνάνε απο ψιλό κόσκινο. Το επίπεδο δυσκολίας ειναι αρκετά υψηλό και στην πληροφορική που είδα εγω, αν δεν εχεις ιδέα από το άθλημα το πιο πιθανό ειναι να τα παρατήσεις. Οι εργασίες ειναι δύσκολες και θέλει αρκετό διάβασμα για να τα βγάλεις περα. Αν δουλεύεις και έχεις υποχρεώσεις τότε δύσκολο να παρεις πάνω από 2 θεματικές ενοτητες. Σε γενικές γραμμές δεν λεω πως είναι ολα ρόδινα αλλα σιγουρα ειναι καλύτερα από το επίπεδο που έχουν τα ελληνικά πανεπιστήμια αυτή την στιγμή. 1
libe13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δώσε πανελλήνιες ρε μάστορα τότε να σπουδάσεις τσάμπα. Μήπως θες να σου φέρουν και το πτυχίο σπίτι??? μπραβο το βρηκες αρχηγε...καποιοι δεν μπορουν να παρακολουθουν μαθηματα γι αυτο πονταρουν στο ανοικτο πανεπιστημιο...δεν θα πρεπε η μονη λυση να ειναι οι πανελληνιες και ουτε η εισαγωγη στα υπολοιπα ιδρυματα να γινεται με χρηματα...θα μπορουσε π.χ το ανοικτο πανεπιστημιο να ειχε ενα ειδος κατατακτηριων Ειμαι στο ΕΑΠ στο τμήμα πληροφορικής. Εχω πρωτο πτυχιο και πεστο μαζοχισμο πεστο βαρεμαρα ξεκίνησα δευτερο προπτυχιακο στο ΕΑΠ. Καταρχάς να πω πως ουδεμια σχέση εχει το ΕΑΠ με το μπουρδέλο στο οποιο περασα με πανελλήνιες και εφτυσα αιμα να βγαλω ακρη. Υπάρχει μια οργάνωση που σε σχέση με το ΤΕΙ αιγάλεω ειναι σε επίπεδα διαστημοπλοίου. Ο καθηγητής ασχολείται μπορείς να τον βρεις με email, τηλέφωνο, skype και στο τέλος σου στέλνουν μια αξιολόγηση με την οποια τον περνάνε απο ψιλό κόσκινο. Το επίπεδο δυσκολίας ειναι αρκετά υψηλό και στην πληροφορική που είδα εγω, αν δεν εχεις ιδέα από το άθλημα το πιο πιθανό ειναι να τα παρατήσεις. Οι εργασίες ειναι δύσκολες και θέλει αρκετό διάβασμα για να τα βγάλεις περα. Αν δουλεύεις και έχεις υποχρεώσεις τότε δύσκολο να παρεις πάνω από 2 θεματικές ενοτητες. Σε γενικές γραμμές δεν λεω πως είναι ολα ρόδινα αλλα σιγουρα ειναι καλύτερα από το επίπεδο που έχουν τα ελληνικά πανεπιστήμια αυτή την στιγμή. φιλε ποσα θα δωσεις συνολο;6000;δινεις 500 ανα εξαμηνο ή μπορεις να κανεις διακανονισμο; οι εργασιες ειναι υποχρεωτικες; ποσες ανα εξαμηνο; συμφωνω για το μπουρδελο των ελληνικων πανεπιστημιων...εγω ημουν σ ενα απο τα μεγαλυτερα το παντειο οπου σου διναν την υλη 20 μερες πριν τις εξετασεις κ ξεχωρα απο αυτο καθοσουν να την δεις και δεν ηξερες τι διαβαζεις... φακελους παραφακελους κακα εκτυπωμενους σελιδες να λειπουν ή βιβλια που μονο ο συγγραφεας τους καταλαβαινε τι ηθελε να πει π.χ μαρξ περι οικονομιας και θρησκειας..εκει αν δεν εβρισκες σημειωσεις ησουν χαμενος απο χερι, απορω πως τελειωσα αν και ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν εκανα καλα που δεν τα βροντιξα να φυγω
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 μπραβο το βρηκες αρχηγε...καποιοι δεν μπορουν να παρακολουθουν μαθηματα γι αυτο πονταρουν στο ανοικτο πανεπιστημιο...δεν θα πρεπε η μονη λυση να ειναι οι πανελληνιες και ουτε η εισαγωγη στα υπολοιπα ιδρυματα να γινεται με χρηματα...θα μπορουσε π.χ το ανοικτο πανεπιστημιο να ειχε ενα ειδος κατατακτηριων Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου. Αν θες "δωρεάν" εκπαίδευση , δίνεις πανελλήνιες. Αυτό κατά 99,9% απευθύνεται στους 18άρηδες Αν θες πραγματικά καλή εκπαίδευση που να μην έχει σχέση με τη φιλοσοφία του δημοσίου, πλερώνεις και πας σε κάποιο ιδιωτικό, εντός ή εκτός Ελλάδος. Και αυτό απευθύνεται στους 18αριδες Αν έχουν περάσει τα χρόνια, έχεις δουλειά, οικογένεια και τελικά ετεροχρονισμένα θες να σπουδάσεις, ε τότε υπάρχει το ΕΑΠ όπου πληρώνεις τυπικά και αποκλειστικά σε τιμές κόστους. Οι χρεώσεις σωστά υπάρχουν ώστε να φιλτράρουν αυτόν που πραγματικά θέλει, απο αυτόν που λέει δεν έχω και κάτι να χάσω. Αν ήταν τσάμπα η εισαγωγή εκεί που γίνονται 10.000 αιτήσεις, θα γίνονταν 100.000. Και εκεί που τώρα που πληρώνεις ενδιαφέρεται και μπορεί να ακολουθήσουν 250 στα 1000 άτομα, μετά θα ήταν το ποσοστό 1000 στα 100.000 άτομα. Τι σημαίνει? Τωρα παίρνει πτυχίο το 25%. Με τη λογική σου θα έπαιρνε το 1% και αυτό θα απέκλειε και αυτούς πραγματικά που θα ήθελαν να σπουδάσουν. Τα παραπάνω τα λέει η κοινή λογική, αν εσύ στηρίζεις τις απόψεις σου σε πολιτική λογική, είναι άλλο θέμα. Προφανώς όμως η θεωρία απέχει αρκετά από την εφαρμογή στην πραγματικότητα
libe13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου. Αν θες "δωρεάν" εκπαίδευση , δίνεις πανελλήνιες. Αυτό κατά 99,9% απευθύνεται στους 18άρηδες Αν θες πραγματικά καλή εκπαίδευση που να μην έχει σχέση με τη φιλοσοφία του δημοσίου, πλερώνεις και πας σε κάποιο ιδιωτικό, εντός ή εκτός Ελλάδος. Και αυτό απευθύνεται στους 18αριδες Αν έχουν περάσει τα χρόνια, έχεις δουλειά, οικογένεια και τελικά ετεροχρονισμένα θες να σπουδάσεις, ε τότε υπάρχει το ΕΑΠ όπου πληρώνεις τυπικά και αποκλειστικά σε τιμές κόστους. Οι χρεώσεις σωστά υπάρχουν ώστε να φιλτράρουν αυτόν που πραγματικά θέλει, απο αυτόν που λέει δεν έχω και κάτι να χάσω. Αν ήταν τσάμπα η εισαγωγή εκεί που γίνονται 10.000 αιτήσεις, θα γίνονταν 100.000. Και εκεί που τώρα που πληρώνεις ενδιαφέρεται και μπορεί να ακολουθήσουν 250 στα 1000 άτομα, μετά θα ήταν το ποσοστό 1000 στα 100.000 άτομα. Τι σημαίνει? Τωρα παίρνει πτυχίο το 25%. Με τη λογική σου θα έπαιρνε το 1% και αυτό θα απέκλειε και αυτούς πραγματικά που θα ήθελαν να σπουδάσουν. Τα παραπάνω τα λέει η κοινή λογική, αν εσύ στηρίζεις τις απόψεις σου σε πολιτική λογική, είναι άλλο θέμα. Προφανώς όμως η θεωρία απέχει αρκετά από την εφαρμογή στην πραγματικότητα παψε βρε μην λες βλακειες που υπαρχουν οι χρεωσεις για να φιλτραρουν ποιος πραγματικα θελει...οι αποψεις μου στηριζονται στην κοινη λογικη μακρια απο μενα τα πολιτικα και τα συνδικαλιστικα λαμογια..εισαι ερμαιο του καπιταλισμου εσυ
Dark_Duck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 φιλε ποσα θα δωσεις συνολο;6000;δινεις 500 ανα εξαμηνο ή μπορεις να κανεις διακανονισμο; οι εργασιες ειναι υποχρεωτικες; ποσες ανα εξαμηνο; συμφωνω για το μπουρδελο των ελληνικων πανεπιστημιων...εγω ημουν σ ενα απο τα μεγαλυτερα το παντειο οπου σου διναν την υλη 20 μερες πριν τις εξετασεις κ ξεχωρα απο αυτο καθοσουν να την δεις και δεν ηξερες τι διαβαζεις... φακελους παραφακελους κακα εκτυπωμενους σελιδες να λειπουν ή βιβλια που μονο ο συγγραφεας τους καταλαβαινε τι ηθελε να πει π.χ μαρξ περι οικονομιας και θρησκειας..εκει αν δεν εβρισκες σημειωσεις ησουν χαμενος απο χερι, απορω πως τελειωσα αν και ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν εκανα καλα που δεν τα βροντιξα να φυγω Δίνει 500 ανα θεματική ενότητα, δηλαδή στο σύνολο 6000. Το πως θα τα δώσεις εχει να κανει με το πως θα πάρεις τις θεματικές ενότητες. Γενικά ειναι πολύ δύσκολο να πάρεις 3 ενότητες αν δουλεύεις γιατι θέλει πολύ χρόνο και πολύ διάβασμα. Το κόστος δεν ειναι μικρό αλλα εμένα στην φάση που είμαι με ικανοποιεί και με ευχαριστεί που ασχολούμαι. Λαμβάνω οσα δεν πήρα απο το ΤΕΙ στο οποίο η εμπειρία ήταν τουλάχιστον άθλια. Για να μην παρεξηγηθώ επειδή εχω δει πως δουλευουν τα πανεπιστήμια στο εξωτερικο σίγουρα το επίπεδο του ΕΑΠ μπορεί να μην ειναι τόσο υψηλό αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα ειναι παραπάνω απο μια χαρα.
libe13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δίνει 500 ανα θεματική ενότητα, δηλαδή στο σύνολο 6000. Το πως θα τα δώσεις εχει να κανει με το πως θα πάρεις τις θεματικές ενότητες. Γενικά ειναι πολύ δύσκολο να πάρεις 3 ενότητες αν δουλεύεις γιατι θέλει πολύ χρόνο και πολύ διάβασμα. Το κόστος δεν ειναι μικρό αλλα εμένα στην φάση που είμαι με ικανοποιεί και με ευχαριστεί που ασχολούμαι. Λαμβάνω οσα δεν πήρα απο το ΤΕΙ στο οποίο η εμπειρία ήταν τουλάχιστον άθλια. Για να μην παρεξηγηθώ επειδή εχω δει πως δουλευουν τα πανεπιστήμια στο εξωτερικο σίγουρα το επίπεδο του ΕΑΠ μπορεί να μην ειναι τόσο υψηλό αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα ειναι παραπάνω απο μια χαρα. τι λες τωρα, τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι αθλια..συνυπογραφω Δίνει 500 ανα θεματική ενότητα, δηλαδή στο σύνολο 6000. Το πως θα τα δώσεις εχει να κανει με το πως θα πάρεις τις θεματικές ενότητες. Γενικά ειναι πολύ δύσκολο να πάρεις 3 ενότητες αν δουλεύεις γιατι θέλει πολύ χρόνο και πολύ διάβασμα. Το κόστος δεν ειναι μικρό αλλα εμένα στην φάση που είμαι με ικανοποιεί και με ευχαριστεί που ασχολούμαι. Λαμβάνω οσα δεν πήρα απο το ΤΕΙ στο οποίο η εμπειρία ήταν τουλάχιστον άθλια. Για να μην παρεξηγηθώ επειδή εχω δει πως δουλευουν τα πανεπιστήμια στο εξωτερικο σίγουρα το επίπεδο του ΕΑΠ μπορεί να μην ειναι τόσο υψηλό αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα ειναι παραπάνω απο μια χαρα. δηλαδη αν δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα μπορω να δινω μια θεματικη ενοτητα 500 ευρω το χρονο, απλως θα περασω μια οδυσσεια στο ποτε θα τελειωσω
Dark_Duck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 τι λες τωρα, τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι αθλια..συνυπογραφω δηλαδη αν δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα μπορω να δινω μια θεματικη ενοτητα 500 ευρω το χρονο, απλως θα περασω μια οδυσσεια στο ποτε θα τελειωσω Nαι θα κάνεις 12 χρόνια για την ακρίβεια. Βασικα το πιο ρεαλιστικο ειναι να δίνεις 1000 το χρόνο και να τελειώσεις σε 6.
libe13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Nαι θα κάνεις 12 χρόνια για την ακρίβεια. Βασικα το πιο ρεαλιστικο ειναι να δίνεις 1000 το χρόνο και να τελειώσεις σε 6. μαλλον ετσι θα το κανω και θα βρω μια προχειροδουλεια για να ανταπεξερχομαι...μπορεις να μου δωσεις λεπτομερειες για την εισαγωγη;πως μπηκες εσυ;βλεπω οτι αυριο ληγει η δηλωση για εισαγωγη χωρις κληρωση
pontez2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Eχεις δικαίωμα και 3 διακοπές πλέον. Αρα μπορεις να το τελειώσεις και σε 15 χρόνια. Ξέρω άνθρωπο που ειναι στο ΕΑΠ από το 2006 και θα τελειώσει του χρόνου με το καλό. Απλά μετά την 6ετία δεν έχεις δικαίωμα για υποτροφία. Τιποτε άλλο δεν αλλάζει, δε χάνεις κανένα δικαίωμα. Οι περισσότεροι που γνωριζω το τελειώνουν σε 6-7 χρόνια. Συνήθως στο τελευταίο έτος, πολλοί μαζεύουν χρηματα και παιρνουν 3 ενοτητες να τελειώνουν!
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Aυτό που μου αρέσει πάντα σε τέτοιους ισχυρισμους ειναι οι σοβαρές πηγές. Αν "καιγεσαι για επωνυμισμο", τα εχει γραψει ο Βαξεβανης.
Holism Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 όσα δε δίνουν συγκεκριμένα επαγγελματικά δικαιώματα με ποια λογική υπάρχουν ; τι μπορείς να κάνεις δλδ μετά με ένα τέτοιο πτυχίο. πάντα το είχα απορία. υποτίθεται θεωρείται πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης. βέβαια υπάρχουν και πανεπιστήμια που μπαίνεις με πανελλαδικές που δεν έχουν αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα όπως το τμήμα πολιτιστικών επιστημών του ΑΠΘ , των πλαστικών τεχνων και των μεσογειακων σπουδών (είναι κι άλλα δε τα θυμάμαι) Μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακά, διδακτορικα κτλ μετά αλλα ουσιαστικά δεν θα χρησιμεύσει σε τίποτα άλλο. Πρέπει να είμαστε πάντως απο τις λίγες χώρες που το κράτος δεν αναγνωρίζει τα ίδια τα πτυχία του.
livefreeordie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 τι λες τωρα, τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι αθλια..συνυπογραφω δηλαδη αν δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα μπορω να δινω μια θεματικη ενοτητα 500 ευρω το χρονο, απλως θα περασω μια οδυσσεια στο ποτε θα τελειωσω και τα αλλα πανεπιστημια τζαμπα ουσιαστικα δεν ειναι. μπορει να μη πληρωνεις το πανεπιστημιο αλλα πληρωνεις αλλα πραγματα,την διατροφη σου,την διαμονη σου κτλ κτλ. εκτος αν περασεις στη πολη που μενεις ηδη και μενεις με τους δικους σου βεβαια ,αλλα αυτο δε γινεται και συχνα. αρα και παλι καποια εξοδα τα εχεις και πολλες φορες ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα του ανοιχτου πανεπιστημιου που πληρωνεις μονο το πανεπιστημιο και τιποτα αλλο (εμενα παντως οι δικοι μου πληρωσαν μια περιουσια οταν σπουδαζα Θεσσαλονικη) Μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακά, διδακτορικα κτλ μετά αλλα ουσιαστικά δεν θα χρησιμεύσει σε τίποτα άλλο. Πρέπει να είμαστε πάντως απο τις λίγες χώρες που το κράτος δεν αναγνωρίζει τα ίδια τα πτυχία του. Αστα να πανε... Σου λενε πηγαινε πληρωσε ενα σκασμο χρηματα,κατσε διαβασε 4-5 χρονια και παρε ενα πτυχιο που δε του αναγνωριζουμε καν συγκεκριμενα επαγγελματικα δικαιωματα . Να δω ποτε θα σοβαρευτουμε εστω και λιγο σαν χωρα! 1
libe13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 και τα αλλα πανεπιστημια τζαμπα ουσιαστικα δεν ειναι. μπορει να μη πληρωνεις το πανεπιστημιο αλλα πληρωνεις αλλα πραγματα,την διατροφη σου,την διαμονη σου κτλ κτλ. εκτος αν περασεις στη πολη που μενεις ηδη και μενεις με τους δικους σου βεβαια ,αλλα αυτο δε γινεται και συχνα. αρα και παλι καποια εξοδα τα εχεις και πολλες φορες ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα του ανοιχτου πανεπιστημιου που πληρωνεις μονο το πανεπιστημιο και τιποτα αλλο (εμενα παντως οι δικοι μου πληρωσαν μια περιουσια οταν σπουδαζα Θεσσαλονικη) Αστα να πανε... Σου λενε πηγαινε πληρωσε ενα σκασμο χρηματα,κατσε διαβασε 4-5 χρονια και παρε ενα πτυχιο που δε του αναγνωριζουμε καν συγκεκριμενα επαγγελματικα δικαιωματα . Να δω ποτε θα σοβαρευτουμε εστω και λιγο σαν χωρα! γτ εμενα τι νομιζεις οτι πληρωσαν στην Αθηνα-βεβαια αλλο να πληρωνεις διδακτρα κι αλλο να δινεις μαθηματα δωρεαν ειναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ μην προσπαθουμε να εξισσοροπησουμε καταστασεις- και να πω οτι μπορω να το εκμεταλευτω να πω οκ αλλα πες μου τι διαολο να κανει ενας κοινωνικος ανθρωπολογος σ αυτην την χωρα...;;;; τιποτα επρεπε να τα χω παρατησει και να παω για ενα πιο επουρανιο επαγγελμα..τωρα απλα προσπαθω να καλυψω την λαλακια που φαινεται οτι εκανα..επρεπε να τα χω βροντιζει τοτε αλλα ισως παλι δεν ηταν γραφτο μου αφου ακομα και με σκονακια με πιασαν και με κρατησαν..τι να πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα