Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Είχα μείνει στις παλιότερες τιμές που ήταν αρκετά περισσότερα.

*Επίσης έχω την αμυδρη εντυπωση πως πλέον δεν φορο απαλλάσσονται τα δίδακτρα και έτσι είναι ακόμα είναι ενα πρόσθετο κόστος

Υπάρχει και ο "τσάμπα τρόπος", οι πανελλήνιες.

Με ποια λογική αλήθεια περιμένεις να υπάρχει κάποιου τύπου πανεπιστήμιο όπου :

• μπαίνεις χωρίς εξετάσεις
  • σπουδάζεις 4 χρόνια
  • δεν πληρώνεις
  • Αν θες τα παρατάς, αν θες το τελειώνεις

Εν ολίγοις κάνεις ότι γουστάρεις!!!???

Νεοέλληνες everybody!

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να υπερτονιστεί αυτό.

Από πρώτο χέρι έχω εμπειρία, γιατί ο πατέρας μου αποφοίτησε από ΕΑΠ. Ανυπόφορο γιατί είχε και οικογένεια ο άνθρωπος αλλά χάρη στην υπομονή του τα κατάφερε. Αλλά ύστερα μου είπε ότι το 70% της τάξης του τα παράτησε.

Γενικά θα το αναφέρω ξανά. 2 προσεκτικές ώρες διάβασμα / ενότητα, κάθε ημέρα. Κάποιοι τώρα μπορεί να θέλουν 1 ώρα, κάποιοι 4. Και όλο αυτό για 12 ενότητες.

Εγώ προσωπικά σε εργαζομένους >30 χρόνων που το τελείωσαν, απλά έχω να πω ένα μπράβο για το κουράγιο και τα χρόνια τους. Έχασαν άπειρα πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν πολλές φορές με μεγάλο κόστος στην κοινωνική τους ζωή.

Δημοσ.

Φετινη εμπειρια απο την ΔΕΟ με 2 ενοτητες ,δουλεια , ταυτοχρονα γυναικα εγκυο να τρεχουμε σε ιατρους κτλπ και μια γεννα μια εβδομαδα πριν τις εξετασεις απλα διεγραψα τα σ/κ μου καθως αναγκαστηκα επρεπε να διαβαζω ή να ετοιμαζω εργασιες καθως μεσα στην εβδομαδα δεν προλαβαινα.Πριν αρχισω στο εαπ ειχα κανει ενα πλανο να παρω 1ετος 2ενοτητες ,2ετος 3ενοτητες,3 ετος 2ενοτητες,4ετος 3ενοτητες,5 ετος 2ενοτητες αλλα βλεπω οτι δεν βγαινει οποτε αναγκαστικα θα παω για 2 ενοτητες/ετος και συνολο 6χρονια .

Δημοσ.

Έκανα αίτηση Δεκέμβριο του 14 πραγματικα την τελευταία μέρα της διοριας. Στάθηκα τυχερός στην κλήρωση και μπήκα με την πρώτη φουρνιά. MBA με 4 θεματικές ενότητες και διπλωματική. Φέτος πήρα μόνο μια και την πέρασα. Η αντιγραφή τιμωρείτε στις εργασίες και στην τελική εξέταση ούτε λόγος για αντιγραφή. Ευτυχώς πέρασα την ενότητα και τώρα λέω να πάρω δύο.

Δημοσ.

Για το αν υφισταται η οχι βυσμα, καταρχην απλως ρωτηστε τον Ρουσοπουλο :-(

Κυριοι ειχαν γινει ρεπορταζ αυτα -και επισημως ουδεποτε διαψευστηκαν εστω...

Tι έχει ακουστει για τον συγκεκριμένο κύριο; Διότι αυτά που γνωρίζουμε ειναι οτι μπήκε κανονικά με κλήρωση και τελείωσε κανονικά τη σχολή. Είχα γνωστο καθηγητή που τον ειχε. Οπως επισης οτι έχουν πιαστεί με σκονάκια και έχουν μηδενιστεί γνωστή ηθοποιοί, τηλεπερσόνες κτλ κτλ που σε άλλα συμβατικά ισως τους συμπεριφέρονταν διαφορετικά. Δε ξέρω τι γινόταν το 2000 αλλά αυτά δε περνάνε τωρα.

sphinxgr οντως δεν απαλλάσσονται απο τον φορο. Παλιά έπαιρνες επιστροφή για τέτοια διδακτρα

• Like 1
Δημοσ.

Πολλοί μπήκαν στο ΕΑΠ διοτι νομιζαν οτι θα κάνουν τη πλάκα τους όπως στα φοιτητικά τους χρόνια με πάπυρους και αμφιθέατρα. Δεν υπολόγισαν ότι τα πράγματα εκεί είναι πραγματικά δύσκολα και ο μόνος τροπος να περάσεις ειναι το διάβασμα. Γιαυτο και 10 ξεκινάνε, οι 5 τελειωνουν. Φυσικά το οικονομικό ειναι μια τεράστια δυσκολία, αλλά το εαπ κατά βάση απευθήνεται σε εργαζόμενους. Δυστηχως δεν ειναι ευκολο να το παρακολουθήσει κάποιος άνεργος, εκτος αν βέβαια ειναι αριστουχος η έχει πολλά μόρια όπου παιρνει υποτροφία.

Δημοσ.

επιβεβαιωνω, απιστευτο γ@μησι και χωρις λογος κατα την γνωμη μου,

απλα για να το παιξουν κι αυτοι οτι ειναι καποιοι το εχουν κανει τοσο δυσκολο,

πιστευω οτι αξιζει μαλλον για καποιον που δεν εχει πτυχιο,

αλλα για μεταπτυχιακο ή για δευτερο κλπ ξεχαστε το,

τσαμπα ο κοπος και το χρημα

Δημοσ.

Και το ΕΑΠ και το ΑΠΚΥ ειναι ισοτιμα με καθε αλλο πανεπιστημιο κι αναγνωριζονται το ιδιο. Θα ακουσεις απο διαφορους κομπλεξικους ή απο ατομα που δε το εχουν ψαξει κι απλα το εχουν ακουστα ή ακομη κι απο ατομα που το ξεκινησαν και το παρατησαν επειδη δε καταφεραν να ανταπεξελθουν στη πιεση και στην δυσκολια οτι δεν αξιζει οτι ειναι μουφα κλτ. Αυτο φυσικα και δεν ισχυει. Οποια ειδικοτητα κι αν διαλεξεις,ειτε στις ανθρωπιστικες σπουδες ειτε στις φυσικες επιστημες παιρνεις ενα πτυχιο αναγνωρισμενο απο παντου. Το θεμα ειναι οτι το προγραμμα σπουδων ειναι παρα πολυ υψηλο. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που πηγαινουν κι αρκετοι μεγαλοι (ανω των 30) οι οποιοι ειναι πιο ωριμοι και ξερουν να οργανωνουν καλυτερα το προγραμμα τους ωστε να ανταπεξελθουν. Αμα ειδικα δεν εχεις κανενα πτυχιο,ειναι μια πολυ καλη επιλογη αλλα θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος να στρωθεις στο διαβασμα και να θυσιασεις καποια πραγματα (ειδικα αν δουλευεις κιολας,δε θα εχεις σχεδον καθολου χρονο) Αν μαλιστα διαλεξεις και κατι στις φυσικες επιστημες ειναι πιθανο να χρειαστεις και φροντηστηρια γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα. Πολυ δυσκολα ειναι και στις ανθρωπιστικες σπουδες απλα εκει αν στρωθεις και διαβαζεις παρα πολυ μπορεις μαλλον να τα καταφερεις και μονος καθως ειναι θεωρητικη η υλη κι οχι μαθηματικα κτλ οπως στις φυσικες επιστημες.

Δημοσ.

Από εμπειρία στον κύκλο μου με το συγκεκριμένο ίδρυμα, τουλάχιστον σε επίπεδο μεταπτυχιακού θα πρότεινα να το αποφύγετε με κάθε κόστος. Ισχύει πολύ συχνά το άλλα διδάσκονται, άλλα λένε ότι θα βάλουν στο τέλος, άλλα βάζουν και στο τέλος για να το μαζέψουν βαθμολογούν όπως να ναι.

Μερικά ενδεικτικά σκηνικά:

1. Συντονίστρια βάζει στην τελική εξέταση θέμα όχι απλά εκτός ύλης αλλά που δεν υφίσταται καν σε συγγραματα και συμπληρωματικό υλικό.

2. Συντονιστής βάζει θέμα σε εργασία που όπως προκύπτει στην πορεία είναι τμήμα από έρευνα επί πληρωμή που έχει αναλάβει για λογαριασμό του Δημοσίου. Εννοείται δεν υπήρχε πουθενά υλικό για τη συγκεκριμένη εργασία.

3. Εργασία ακυρώνεται λίγες μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία της επειδή ΣΕΠ κατα λάθος απέστειλε τη λύση της στην ομάδα του. Εννοείται οι περισσότεροι είχαμε κάνει ένα μεγάλο τμήμα της εργασίας ήδη. Δίνεται νέα εργασία ευτυχώς με παράταση ημερομηνίας παράδοσης, χωρίς εννοείται να γίνει νέα συνάντηση για διευκρινήσεις.

Σε πολλές ενότητες οι εργασίες δεν έχουν καμία σχέση με την τελική εξέταση και αρκετά συγγράματα όπως αναφέρθηκε είναι απαράδεκτα.

Ένα κατακλείδι, για μεταπτυχιακό τουλάχιστον - αν και λογικά δε θα υπάρχει διαφορά στα προπτυχιακά, προτιμείστε κάποιο άλλο σοβαρό Πανεπιστήμιο είτε στη Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Θα κοστίσει σίγουρα παραπάνω, αλλά θα τελειώσετε γρηγορότερα, αναίμακτα, πιθανόν με περισσότερες γνώσεις, και αν είστε καλοί στο αντικείμενο υπάρχει και μια πιθανότητα να σας προωθήσει κάποιος καθηγητής σε κάποιο έργο που τρέχει εκτός Πανεπιστημίου.

Δημοσ.

Από εμπειρία στον κύκλο μου με το συγκεκριμένο ίδρυμα, τουλάχιστον σε επίπεδο μεταπτυχιακού θα πρότεινα να το αποφύγετε με κάθε κόστος. Ισχύει πολύ συχνά το άλλα διδάσκονται, άλλα λένε ότι θα βάλουν στο τέλος, άλλα βάζουν και στο τέλος για να το μαζέψουν βαθμολογούν όπως να ναι.

Μερικά ενδεικτικά σκηνικά:

1. Συντονίστρια βάζει στην τελική εξέταση θέμα όχι απλά εκτός ύλης αλλά που δεν υφίσταται καν σε συγγραματα και συμπληρωματικό υλικό.

2. Συντονιστής βάζει θέμα σε εργασία που όπως προκύπτει στην πορεία είναι τμήμα από έρευνα επί πληρωμή που έχει αναλάβει για λογαριασμό του Δημοσίου. Εννοείται δεν υπήρχε πουθενά υλικό για τη συγκεκριμένη εργασία.

3. Εργασία ακυρώνεται λίγες μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία της επειδή ΣΕΠ κατα λάθος απέστειλε τη λύση της στην ομάδα του. Εννοείται οι περισσότεροι είχαμε κάνει ένα μεγάλο τμήμα της εργασίας ήδη. Δίνεται νέα εργασία ευτυχώς με παράταση ημερομηνίας παράδοσης, χωρίς εννοείται να γίνει νέα συνάντηση για διευκρινήσεις.

Σε πολλές ενότητες οι εργασίες δεν έχουν καμία σχέση με την τελική εξέταση και αρκετά συγγράματα όπως αναφέρθηκε είναι απαράδεκτα.

Ένα κατακλείδι, για μεταπτυχιακό τουλάχιστον - αν και λογικά δε θα υπάρχει διαφορά στα προπτυχιακά, προτιμείστε κάποιο άλλο σοβαρό Πανεπιστήμιο είτε στη Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Θα κοστίσει σίγουρα παραπάνω, αλλά θα τελειώσετε γρηγορότερα, αναίμακτα, πιθανόν με περισσότερες γνώσεις, και αν είστε καλοί στο αντικείμενο υπάρχει και μια πιθανότητα να σας προωθήσει κάποιος καθηγητής σε κάποιο έργο που τρέχει εκτός Πανεπιστημίου.

επειδή σου έτυχαν 2-3 στραβά δε σημαίνει πως είναι χάλια κι αποτελεί τον κανόνα. παντού μπορούν να γίνουν λάθη. έχω κι εγώ άτομα που έχουν κάνει προπτυχιακά προγράμματα κι είναι μια χαρά ικανοποιημένοι (διοίκηση επιχειρήσεων). όσο για τις εργασίες δεν αποτελεί κανόνα ότι στη τελική εξέταση πρέπει να πέφτουν θέματα από εκεί. γι'αυτό και δίνουν μεγάλη ύλη πέρα από την ύλη εργασιών. αμα διαβάζεις την ύλη που σου δίνεται γράφεις.
Δημοσ.

επειδή σου έτυχαν 2-3 στραβά δε σημαίνει πως είναι χάλια κι αποτελεί τον κανόνα. παντού μπορούν να γίνουν λάθη. έχω κι εγώ άτομα που έχουν κάνει προπτυχιακά προγράμματα κι είναι μια χαρά ικανοποιημένοι (διοίκηση επιχειρήσεων). όσο για τις εργασίες δεν αποτελεί κανόνα ότι στη τελική εξέταση πρέπει να πέφτουν θέματα από εκεί. γι'αυτό και δίνουν μεγάλη ύλη πέρα από την ύλη εργασιών. αμα διαβάζεις την ύλη που σου δίνεται γράφεις.

Το ΕΑΠ πάσχει από δύο παθογένειες. 

1. Σε "διδάσκουν" οι  ΣΕΠ αλλά στο τέλος βάζει θέματα ο συντονιστής κάτι που δεν ισχύει στα συμβατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Αυτό έχει αποτέλεσμα στο τέλος να υπάρχει θέμα ασυνενοησίας στο τι πέφτει στο τέλος. Π.χ. σε μια ενότητα που ήταν θεωρητική ο συντονιστής είχε δώσει οδηγία ότι δε θα μπει άσκηση στις εξετάσεις. Όλη τη χρονιά η ΣΕΠ μας τόνιζε ότι δε θα μπει άσκηση. Στο τέλος το ένα από τα τρία θέματα ήταν άσκηση, επειδή προφανώς ο συντονιστής άλλαξε γνώμη και δεν ειδοποίησε ή  ειδοποίησε και παρέλειψε να μας το πει η ΣΕΠ. Άσκηση γενικά δεν υπήρχε ούτε στα βιβλία ούτε στις σημειώσεις ούτε σε κάποια από τις 4 εργασίες. 

2. Λόγω ότι δεν έχει και ιδιαίτερα καλή φήμη το έχουν κάνει πολύ δύσκολο χωρίς λόγο.

Τα 2-3 στραβά που λες έριξαν στα τάρταρα τη βαθμολογία μου στις 2 από τις 4 ενότητες του μεταπτυχιακού, επομένως δεν τις παίρνω ελαφρά την καρδία ειδικά για κάτι που το πληρώνω και απαιτώ μια στοιχειώδη οργάνωση (να μην στέλνουν δηλαδή οι ΣΕΠ τις λύσεις των εργασιών πριν την παράδοσή τους με αποτέλεσμα να πρέπει να γράφω παραπάνω εργασία). 

Όπως είπα και αρχικά δεν έχω μόνο προσωπική εμπειρία αλλά και άτομο του κύκλου μου είχε παρόμοια προβλήματα σε προπτυχιακό του ΕΑΠ ( έπεσαν θέματα εκτος ύλης στις εξετάσεις που έπιαναν τους μισούς βαθμούς, κανείς δεν έγραψε, αρχισαν να μαζεύουν υπογραφές και ξεκινησαν να οργανώνονται δικαστικά και ως δια μαγείας έπεσαν 9αρια στη βαθμολογια ενώ αρχικά δεν ίδρωνε καν το αυτί τους).

Παντου μπορούν να γίνουν λάθη σίγουρα, αλλά αλλιώς είναι να προκύψει ένα λάθος σε ένα από τα 14 μαθήματα ένος συμβατικού μεταπτυχιακου και αλλιώς αν συμβει σε μια ενότητα του ΕΑΠ που πιάνει ως 3-4 μαθήματα και ως όγκος διαβάσματος και ως αναλογία στον τελικό βαθμό.

Επομένως εμμένω στην αρχική μου άποψη. Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να κάνεις το μεταπτυχιακό σου στο ΠΑΠΕΙ ή στο ΕΚΠΑ ή σε οποιοδήποτε άλλο σοβαρό ίδρυμα, αλλά να τελειώσεις γρηγορότερα, αυτός που σε διδάσκει είναι αυτός που σε εξετάζει στο τέλος και ακόμα κι αν πετύχεις έναν πυροβολημένο θα έχει μικρό αντίκτοιπο στο τελικό αποτέλεσμα, παρά να αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις.

Δημοσ.

Το ΕΑΠ πάσχει από δύο παθογένειες.

1. Σε "διδάσκουν" οι ΣΕΠ αλλά στο τέλος βάζει θέματα ο συντονιστής κάτι που δεν ισχύει στα συμβατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Αυτό έχει αποτέλεσμα στο τέλος να υπάρχει θέμα ασυνενοησίας στο τι πέφτει στο τέλος. Π.χ. σε μια ενότητα που ήταν θεωρητική ο συντονιστής είχε δώσει οδηγία ότι δε θα μπει άσκηση στις εξετάσεις. Όλη τη χρονιά η ΣΕΠ μας τόνιζε ότι δε θα μπει άσκηση. Στο τέλος το ένα από τα τρία θέματα ήταν άσκηση, επειδή προφανώς ο συντονιστής άλλαξε γνώμη και δεν ειδοποίησε ή ειδοποίησε και παρέλειψε να μας το πει η ΣΕΠ. Άσκηση γενικά δεν υπήρχε ούτε στα βιβλία ούτε στις σημειώσεις ούτε σε κάποια από τις 4 εργασίες.

2. Λόγω ότι δεν έχει και ιδιαίτερα καλή φήμη το έχουν κάνει πολύ δύσκολο χωρίς λόγο.

Τα 2-3 στραβά που λες έριξαν στα τάρταρα τη βαθμολογία μου στις 2 από τις 4 ενότητες του μεταπτυχιακού, επομένως δεν τις παίρνω ελαφρά την καρδία ειδικά για κάτι που το πληρώνω και απαιτώ μια στοιχειώδη οργάνωση (να μην στέλνουν δηλαδή οι ΣΕΠ τις λύσεις των εργασιών πριν την παράδοσή τους με αποτέλεσμα να πρέπει να γράφω παραπάνω εργασία).

Όπως είπα και αρχικά δεν έχω μόνο προσωπική εμπειρία αλλά και άτομο του κύκλου μου είχε παρόμοια προβλήματα σε προπτυχιακό του ΕΑΠ ( έπεσαν θέματα εκτος ύλης στις εξετάσεις που έπιαναν τους μισούς βαθμούς, κανείς δεν έγραψε, αρχισαν να μαζεύουν υπογραφές και ξεκινησαν να οργανώνονται δικαστικά και ως δια μαγείας έπεσαν 9αρια στη βαθμολογια ενώ αρχικά δεν ίδρωνε καν το αυτί τους).

Παντου μπορούν να γίνουν λάθη σίγουρα, αλλά αλλιώς είναι να προκύψει ένα λάθος σε ένα από τα 14 μαθήματα ένος συμβατικού μεταπτυχιακου και αλλιώς αν συμβει σε μια ενότητα του ΕΑΠ που πιάνει ως 3-4 μαθήματα και ως όγκος διαβάσματος και ως αναλογία στον τελικό βαθμό.

Επομένως εμμένω στην αρχική μου άποψη. Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να κάνεις το μεταπτυχιακό σου στο ΠΑΠΕΙ ή στο ΕΚΠΑ ή σε οποιοδήποτε άλλο σοβαρό ίδρυμα, αλλά να τελειώσεις γρηγορότερα, αυτός που σε διδάσκει είναι αυτός που σε εξετάζει στο τέλος και ακόμα κι αν πετύχεις έναν πυροβολημένο θα έχει μικρό αντίκτοιπο στο τελικό αποτέλεσμα, παρά να αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις.

για μεταπτυχιακό δε γνωρίζω. έτσι κι αλλιώς για προπτυχιακό λέμε εδώ. προφανώς κι εσύ ήσουν άτυχος όμως και σου έτυχαν κάποια στραβά. μη το γενικευεις όμως. αλλοι μπορεί να είναι ικανοποιημένοι και με τα μεταπτυχιακά από εκεί. για τα θέματα εκτός ύλης μπορεί να έγινε μια φορά. δε σημαίνει πως συμβαίνει κάθε φορά όμως. αυτό θα μπορούσε να γίνει παντού πιστεύω. και τι παραπονιέται στη τελική Ο γνωστός σου; αφού το πήρε το 9 του αρα το λάθος όπως και να έχει διορθώθηκε. γενικότερα έχω ακούσει πως όλοι περιμένουν στις εξετάσεις θέματα από τις εργασίες και μετά κατηγορούν το σύστημα. εντελώς λάθος. η ύλη της εργασίας είναι ένα μόνο κομμάτι της εξεταστέας ύλης που δίνεται. αν δε κάτσεις να διαβάσεις όλη την ύλη είναι δικό σου λάθος δε φταίει το σύστημα. και δεν είναι δύσκολο εξαιτίας της φήμης του οπως λες. απλά έχει όγκο ύλης λόγο του ότι καθε ενότητα είναι 2-3 μαθήματα μαζι,οι εργασίες είναι χρονοβόρες και το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να κάνεις τα περισσότερα μόνος,δεν είναι όπως στα άλλα πανεπιστήμια που έχεις το καθηγητή κάθε μέρα να σου τα διδάσκει στην αιθουσα και να σου δίνει σημειώσεις κτλ που βοηθάνε πολύ στο να τα εμπεδωσεις.
Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Είχα μείνει στις παλιότερες τιμές που ήταν αρκετά περισσότερα.

*Επίσης έχω την αμυδρη εντυπωση πως πλέον δεν φορο απαλλάσσονται τα δίδακτρα και έτσι είναι ακόμα είναι ενα πρόσθετο κόστος

Υπάρχει και ο "τσάμπα τρόπος", οι πανελλήνιες.

Με ποια λογική αλήθεια περιμένεις να υπάρχει κάποιου τύπου πανεπιστήμιο όπου :

• μπαίνεις χωρίς εξετάσεις
  • σπουδάζεις 4 χρόνια
  • δεν πληρώνεις
  • Αν θες τα παρατάς, αν θες το τελειώνεις

Εν ολίγοις κάνεις ότι γουστάρεις!!!???

και γιατι δηλαδη να μην υπαρχει δωρεαν εκπαιδευση...ο τροπος που σκεφτεσαι εχει κανει λογικο το παραλογο και σε λιγα χρονια θα φαινεται παραλογο αν δεν πληρωνει ο φοιτητης στο δημοσιο πανεπιστημιο...εκει παει η δουλεια με τον τροπο που σκεφτεσαι εσυ και καποιοι αλλοι...ειναι ντροπη να πληρωνεις για παιδεια ολα τα κανατε αγριο καπιταλισμο και η πλακα ειναι οτι σας φαινεται και παραξενο πλεον αν καποιος ζηταει τα αυτονοητα...ειδικα εκει εχει πολυ γελιο...σημεια των καιρων...να δινω 6000 για να παρω πτυχιο

Δημοσ.

και γιατι δηλαδη να μην υπαρχει δωρεαν εκπαιδευση...ο τροπος που σκεφτεσαι εχει κανει λογικο το παραλογο και σε λιγα χρονια θα φαινεται παραλογο αν δεν πληρωνει ο φοιτητης στο δημοσιο πανεπιστημιο...εκει παει η δουλεια με τον τροπο που σκεφτεσαι εσυ και καποιοι αλλοι...ειναι ντροπη να πληρωνεις για παιδεια ολα τα κανατε αγριο καπιταλισμο και η πλακα ειναι οτι σας φαινεται και παραξενο πλεον αν καποιος ζηταει τα αυτονοητα...ειδικα εκει εχει πολυ γελιο...σημεια των καιρων...να δινω 6000 για να παρω πτυχιο

Δώσε πανελλήνιες ρε μάστορα τότε να σπουδάσεις τσάμπα.

Μήπως θες να σου φέρουν και το πτυχίο σπίτι???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...