Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανεις γνωμη για το εαπ; μπορει το πτυχιο του να σου βρει δουλεια ή μολις ο εργοδοτης ακουει το ονομα του φευγει δεκα τετραγωνο παραπερα-δεν μιλαω μονο για την ελλαδα αλλα και για το εξωτερικο που εχω κυριως στο μυαλο μου- εχει κανεις εμπειρια πανω στο θεμα;να τελειωσε κατι εκει και μετα να βρηκε δουλεια;

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο πατέρας μου πήρε μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Τον βοήθησε πάρα πολύ.

Δημοσ.

Ο πατέρας μου πήρε μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Τον βοήθησε πάρα πολύ.

μετραει δηλαδη...σε τι τομεα εκανε μεταπτυχιακο και τι δουλεια βρηκε μετα αν ειναι ευκολο πες μου

Επισκέπτης
Δημοσ.

μετραει δηλαδη...σε τι τομεα εκανε μεταπτυχιακο και τι δουλεια βρηκε μετα αν ειναι ευκολο πες μου

Αααα δεν θυμάμαι είναι η αλήθεια.

Είχε να κάνει με ιστορία.

Δημοσ.

Αααα δεν θυμάμαι είναι η αλήθεια.

Είχε να κάνει με ιστορία.

μεσω αυτου βρηκε δουλεια ή ειχε ηδη;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πήρε προαγωγή σε αυτήν που είχε ήδη.

Δημοσ.

ποια ειδικότητα σε ενδιαφέρει ;

πληροφορικη σκεφτομαι που ειναι περιζητητη στην αγορα

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται το πρόγραμμα που είσαι. Ας πούμε πολλά από τα προγράμματα τόσο του ΕΑΠ όσο και του ΑΠΚΥ δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα. Δεδομένου ότι για να μπεις στο ΕΑΠ πρέπει να είσαι φοβερά τυχερός και λογικά δεν θα μπεις με την πρώτη αίτηση θα σου πρότεινα να έδινες πανελλήνιες ή να πήγαινες σε κάποιο κολέγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ότι κι αν διαλεξεις εν τελη να ξέρεις πως αναγνωρίζεται το ίδιο το πτυχίο με τα πανεπιστήμια. αλλά να ξέρεις έχει δύσκολο πρόγραμμα και θέλει παρά πολύ διαβασμα για να το τελειώσεις. πολλοί το παρατάνε.

Εξαρτάται το πρόγραμμα που είσαι. Ας πούμε πολλά από τα προγράμματα τόσο του ΕΑΠ όσο και του ΑΠΚΥ δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα. Δεδομένου ότι για να μπεις στο ΕΑΠ πρέπει να είσαι φοβερά τυχερός και λογικά δεν θα μπεις με την πρώτη αίτηση θα σου πρότεινα να έδινες πανελλήνιες ή να πήγαινες σε κάποιο κολέγιο.

όσα δε δίνουν συγκεκριμένα επαγγελματικά δικαιώματα με ποια λογική υπάρχουν ; τι μπορείς να κάνεις δλδ μετά με ένα τέτοιο πτυχίο. πάντα το είχα απορία. υποτίθεται θεωρείται πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης. βέβαια υπάρχουν και πανεπιστήμια που μπαίνεις με πανελλαδικές που δεν έχουν αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα όπως το τμήμα πολιτιστικών επιστημών του ΑΠΘ , των πλαστικών τεχνων και των μεσογειακων σπουδών (είναι κι άλλα δε τα θυμάμαι) Επεξ/σία από livefreeordie
  • Like 1
Δημοσ.

μπορει καποιος  να περιγραψει το ποια ειναι η διαδικασια για να παρει καποιος μερος ?

• Like 1
Δημοσ.

και ποτε γινονται εγγραφες η δηλώσεις συμμετοχής κλπ. προσφατα ειδα μια ειδικοτητα που με ενδιαφερει και θα ηθελα να μπω στην διαδικασια.

Δημοσ.

Ποιά κλήρωση ρε παιδιά, δεν τα μαθατε τα νέα; Πλέον δεν υπάρχει κλήρωση.για περισσότερα στο www.eap.gr εγώ προσωπικά έχω κάνει μεταπτυχιακό και μέχρι τώρα δε χρειάστηκε να το δείξω κάπου.

Δημοσ.

Η κληρωση συνεχιζει να υπαρχει κανονικα ,προς το παρον καταργηθηκε μονο για τις μεμονομενες θεματικες ενοτητες .Συνηθως η διαδικασια αιτησεων ξεκιναει Νοεμβριο και εαν εισαι τυχερος ξεκινας τον επομενο Σεπτεμβριο.

Εαν το θελεις για Ελλάδα εχει προγραμματα που αξιζουν (διοίκηση ,πληροφορικη) ,εαν το θες για εξωτερικο υπαρχουν πολυ πιο αναγνωρισιμα με μικροτερο κοστος και τα τελειώνεις και σε λιγοτερο χρονο δες π.χ. london international programmes .

Πληροφοριακα για να το βγαλεις στα 4 χρονια δουλευοντας παραλληλα θα πρεπει να ξεσκιστεις στο διαβασμα και να ξεχασεις και το τελευταιο λεπτο που εχεις ελευθερου χρονου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...