dioskouros88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Παιδες γεια χαρα! Ηθελα να ρωτησω εναν τετοιο αποκωδικοποιητή μπορω με καποιον τροπο να τον συνδεσω στο λαπτοπ μου(windows 10)..?? Υπαρχει πχ καποιο ανταπτορας ή κατι αλλο σχετικο. Ευχαριστω πολυ να ειστε καλα!! :D
doshy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 καλησπέρα. γιατί δεν βλέπεις μια κάρτα tv μέσο usb? θα σου βγει στα ίδια λεφτά, ίσος και λιγότερο και θα είσαι ok. όλες οι κάρτες tv πλέον έχουν πάνω αποκωδικοποιητή και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα http://www.e-shop.gr/ypologistes-tv-tuners-usb-list?table=PER&category=TV+TUNER&filter-403=1δες εδω, στο skroutz... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 για να έίναι εφικτή μια τέτοια σύνδεση πρέπει ο φορητός σου να έχει HDMI IN. Κάτι που δεν έχω δει σε φορητό γενικότερα σε κατηγορία τιμής 300-2500 ε που έχουν περάσει απο τα χέρια μου (μια εξαίρεση ενα παλιότερο μοντέλο της SONY). Αν καίγεσαι να δείς τηλεόραση στο φορητό κάνε ότι προτείνει ο doshy.
dioskouros88 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Επειδη πηρα ενα tivizen pico 2 dvb-t για android που και δεν κανει τιποτα, και λεω μην παρω παλι κανενα tv tuner για το λαπτοπ και βγει και αυτο μουφα γιατι και εγω εννοειται το σκεφτηκα για τα pc tv tuners, απλα ελεγα μηπως υπηρχε καποιος τροπος να συνδεσω εναν καλο αποκωδικοποιητη με το λαπτοπ... Και το αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι (σορι ειναι λιγο γιωτο-ερωτηση), ενας αποκωδικοποιητης dvb-t χρειαζεται και εξτρα κεραια για να λειτουργησει ή απλα βαζεις εναν αποκωδικοποιητη τον συνδεεις σε μια τηλεοραση και αυτο ηταν? Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
kostasbm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 εγω εχω hp δεκαετιας και εχει hdmi εισοδο τι λαπ τοπ εχεις??? για το δευτερο απλα συνδεεις τη κεραια με τον αποκωδικοποιητη και τον αποκωδικοποιητη με τη τηλεοραση με καλωδιο hdmi πιστευω να εχει θυρα τετοια η τηλεοραση 1
dioskouros88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ενα fujitsu lifebook ah532 σχετικα καινουργιας τεχνολογιας ειναι νομιζω το 2012-13 βγηκε, εχει hdmi και απο ολα απλα επειδη δουλευω και σε ενα εργοταξιο και πολυ πιθανον να μην εχει καλο σημα αν επαιρνα ενα pc tv tuner και ελεγα μηπως μπορουσα να συνδεσω ενα αποκωδικοποιητη στο λαπτοπ για καλυτερα αποτελεσματα... Βασικα σε pc tv tuner μπορω να συνδεσω κεραια εξωτερικη..?? Δηλαδη παιρνω πχ κατι τετοιο και το συνδεω σε μια εξωτερικη κεραια αυτο ετσι απλα..?? Και για κεραιες εδω παω..? Σορι απλα ειμαι λιγο ασχετος στο συγκεκριμενο τομεα.. Ευχαριστω πολυ! :D
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 στο εργοταξιο εχει καλο σημα???γιατι αν δεν εχει τζαμπα κοπος αν εχει σημα προχωρα παρε ενα tuner σαν αυτο που ειπες και μια κεραια εξωτερικη και τελος 1
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 μονο προσεχε-ρωτησε να ειναι συμβατο με τα windows που εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα